• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

Tek sorun cinsellik çünkü değil mi 😂

Valla böyle nasihat dinlemeyen, akıl almayan, burnunun dikine giden insanların yaşadıklarına üzülmüyorum ben. Gelecek konularını merakla bekliyor olacağım😂
Sonra ereksiyon sorınu olan, yada seksle işi olmayan bir tiple romantik sanıp evlenecek.
Sarılıp yatınca cinsellik mi olması lazım diyor. Yani sarılıp uyurken sevgilinle arada bir şeyler olamıyorsa vardır bir sorun.

Bahse konu adam öküz, Abaza Abaza yazmış ona tamam da, hala seksi “kıyamaz” diyerek kıyılan bir eylem olarak nitelemesek keşke.
Neden birini cinsel olarak arzulamak seks yapmak istemek “kıymak” olsun.
Kocamla ikinci hafta seks yaptık, üçüncü yılın sonunda evlendik. Demek güzel “kıyıyorum biraz da yasal kıyayım” dedi bu mantıkla
vur dedik öldürdün be ahahah

Evet :) yani adam istemio olsa o zaman otur bi düşün derim. %90 gaydir veya aseksueldir çünkü. Öyle biriyle evlenmek ister misin? Burda goruyoruz evlendik bilmem kac ay geçti benim zorlamamla 6ayda bir anca oluyor vs.
Allah korusun ya öyle bir şey hiç istemem.Evlilikte cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum.

Escobar ve Yusuf (temsili)
images - 2023-12-05T125153.129.webp

Hayır,o süreçte ilgisi sevgisi merhameti bana olan sabrı ince düşüncesi önemli.
:) Sabırlı, merhametli, ince düşünceli ama cinsellik yaşamak isteyen birini asla istemiyorsun. Senin için önemli olan kriter cinsellik istememesi. Yusuf da hiç öyle saydığın gibi birine benzemiyor. Cinsellik isteyene değin onu sevmiştin ya, hani aradığım kişi bu demiştin. Demek ki cinsellik tek kriterin. :)

Back
X