- 18 Ekim 2018
- 8.081
- 33.453
- 548
- Konu Sahibi 777mutluluk
Parası neyse verelim Yusuf’tan koparalım Escobarı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parası neyse verelim Yusuf’tan koparalım Escobarı
Sonra ereksiyon sorınu olan, yada seksle işi olmayan bir tiple romantik sanıp evlenecek.Tek sorun cinsellik çünkü değil mi
Valla böyle nasihat dinlemeyen, akıl almayan, burnunun dikine giden insanların yaşadıklarına üzülmüyorum ben. Gelecek konularını merakla bekliyor olacağım![]()
vur dedik öldürdün be ahahahBahse konu adam öküz, Abaza Abaza yazmış ona tamam da, hala seksi “kıyamaz” diyerek kıyılan bir eylem olarak nitelemesek keşke.
Neden birini cinsel olarak arzulamak seks yapmak istemek “kıymak” olsun.
Kocamla ikinci hafta seks yaptık, üçüncü yılın sonunda evlendik. Demek güzel “kıyıyorum biraz da yasal kıyayım” dedi bu mantıkla
Tek kriterin bu değil tabiki.O süreçte merak etmesi,ilgi göstermesi,merhametli olması,fedakâr olması vs.1 ay deneyecekmiş, cinsellik istemezse doğru kişiymiş.
Ben şok.![]()
Yusuf bir ay cinsellik istemese bence tamamsın.Tek kriterin bu değil tabiki.O süreçte merak etmesi,ilgi göstermesi,merhametli olması,fedakâr olması vs.
Neden böyle dediniz?O erkeğin bir an önce sizi kendi hayatından silmesi lazım bence kendisi için en doğrusu bu olur.
Bence Yusuf’tan daha iyi bir aday. Ne olduğu belli en azındanParası neyse verelim Yusuf’tan koparalım Escobarı
Nefes alsa yeter sanki yaTek kriterin bu değil tabiki.O süreçte merak etmesi,ilgi göstermesi,merhametli olması,fedakâr olması vs.
Yusuf icin hava hos. Yusuf bir kenarda cici aile kizini tutacak yarin obur gun evlenirse diye. Bir yandan da kizin ruhu duymadan baskalariyla isine bakacak. Yusuf memnun, Yusuf mutlu.Parası neyse verelim Yusuf’tan koparalım Escobarı
Hayır,o süreçte ilgisi sevgisi merhameti bana olan sabrı ince düşüncesi önemli.Yusuf bir ay cinsellik istemese bence tamamsın.![]()
Ne, yalan mı?
Allah korusun yaAseksuel bi katil kabul yani![]()
Naaapsın kız elde avuçta bu var. Daha iyisini bulana kadar bunu oldurmaya bakacak. Yalnızlık seçenek bile değil.Abooooo
Doğru kişiyi seçme kıstasına bakın.![]()
Allah korusun ya öyle bir şey hiç istemem.Evlilikte cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum.Evet :) yani adam istemio olsa o zaman otur bi düşün derim. %90 gaydir veya aseksueldir çünkü. Öyle biriyle evlenmek ister misin? Burda goruyoruz evlendik bilmem kac ay geçti benim zorlamamla 6ayda bir anca oluyor vs.
.yusuf gibi s.laklarla kim beraber oluyor kim bakıyor bunlara diyordum
cevabı buldum artık![]()
Bu konuda neden bu kadar üzerime gelindi anlamıyorum.Naaapsın kız elde avuçta bu var. Daha iyisini bulana kadar bunu oldurmaya bakacak. Yalnızlık seçenek bile değil.
Adayınız için teşekkür ederim,önümdeki rakiplere bakacagim olmazsa düşünürüz
İki tatlı söze, vaade kanıverdiniz ki bunun olacağı biliniyordu. Daha çok üzdüreceksiniz siz kendinizi.Bu konuda neden bu kadar üzerime gelindi anlamıyorum.
:) Sabırlı, merhametli, ince düşünceli ama cinsellik yaşamak isteyen birini asla istemiyorsun. Senin için önemli olan kriter cinsellik istememesi. Yusuf da hiç öyle saydığın gibi birine benzemiyor. Cinsellik isteyene değin onu sevmiştin ya, hani aradığım kişi bu demiştin. Demek ki cinsellik tek kriterin. :)Hayır,o süreçte ilgisi sevgisi merhameti bana olan sabrı ince düşüncesi önemli.