• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

İlk olarak maaş kartımı kimseye vermem,kendi emeğimin karşılığı o para.İkinci olarak Yusuf sosyal medya kullanmıyor,sevmiyor.Perihan teyzede maşallah beni hizmetçisi görüyor gibi.Gelinlik konusunda kavga çıkartır yine istediğimi giyerim.Aynı apartmanda oturmayı hiç hiç istemem.İki ailedende uzak bir yerde yaşamak isterim.
Bu şartlarda yusuf zaten seninle evlenmez. Yusufa uygun değilsin şekerim.

Valla tüyler ürpertici. o_O
Hala şunu yapması, bunu yapması hoşuma gitti diyebiliyor baksana. :KK70:
Bu kadar özveriyi bana sıradan arkadaşım bile gösteriyor. Geçen arkadaşım hava kötü, yürümeyeyim diye geldi evin önünden aldı. Yemeğimi de ısmarladı. :) Esco ne diyorsun kız, bununla evleneyim mi? Seks de eylemedik hem. :p
Tüyler ürpertici tabi. Sanıyor ki yusuf bunun kara kaşına kara gözüne geliyor. Maaş kartının ve hizmet personeli karakterinin peşinde olduğunu anlamıyor.

İlk olarak maaş kartımı kimseye vermem,kendi emeğimin karşılığı o para.İkinci olarak Yusuf sosyal medya kullanmıyor,sevmiyor.Perihan teyzede maşallah beni hizmetçisi görüyor gibi.Gelinlik konusunda kavga çıkartır yine istediğimi giyerim.Aynı apartmanda oturmayı hiç hiç istemem.İki ailedende uzak bir yerde yaşamak isterim.
Sosyal medya kullanmıyor mu? E siz nasıl tanışmıştınız?

Şu an duygularım olduğu için ayrılmak zor geliyor.Bu konuda kesinlikle haklısınız.Buradaki yorumlarda kafamın karışmasına neden oldu açıkçası.Sağlıklı bir erkek cinsellik ister ama bunu sevdiği kadına söyler mi,söylerse nasıl söyler?Tam anlamıyla güven oluşmadan kimseyle cinsellik yaşamak istemiyorum.Cinsellik istemediğimi söylediğim an uzaklaşsaydı tam anlamıyla derdim bu beni sevmiyor diye.Evlenene kadar cinsellik istemediğimi söyledim,o da bir daha konusunu açmayacağını söyleyip söz verdi.Bu davranışı da hoşuma gitti açıkçası.
Tamam der tabikide seni bir kenarda bekleticek başka kızlardan istediğini almaya çalışacak seninde ruhun duymayacak lütfen kanma şu tarz erkeklere 😑

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Terbiyesiz, ahlaksız. Yolunuza bakın Allah kurtarmış sizi.

Ben bunları söylerim,niye maaş kartımı vereyim,annesine hizmetçilik edeyim ki?
Size böyle demez zaten. Kimse bana maaş kartını ver, anamın mutfağını cifle demez yüzüne yüzüne. Hizmetçiliğe çiçekli yollardan gidilir. Ne kadar uzun gidersen çiçekler bir o kadar azalır. Dönmek istersin, ama çok yol yürümüşsün, başlangıç epey uzakta kalmış. Dönemezsin. Daha doğrusu bu kadar yolu gitmişim ziyan mı olsun dersin, belki düzelir dersin, umut seni geri döndürmez.

Valla tüyler ürpertici. o_O
Hala şunu yapması, bunu yapması hoşuma gitti diyebiliyor baksana. :KK70:
Bu kadar özveriyi bana sıradan arkadaşım bile gösteriyor. Geçen arkadaşım hava kötü, yürümeyeyim diye geldi evin önünden aldı. Yemeğimi de ısmarladı. :) Esco ne diyorsun kız, bununla evleneyim mi? Seks de eylemedik hem. :p
E ben bunlari AbsolutPromise AbsolutPromise ile yapiyorum. Abs evlenek mı kız? Ciplak uyuruz ama sevismeyiz yeminle bak.

Cidden devam mı konu sahibi?
Bu nasıl bir yokluk yahu. Bu Yusuf'ta ne var. Bunun gibisi internette dolu zaten. İnternet alemi yiyişek mi diyen abazan kaynıyor.
Ya daha iyisini bulsa Yusuf'a direkt şutingen yapacak zaten. Şimdi elde bu var.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.

Aşırı dramatize ederek yazmışsın.
Beklentiler uymuyorsa ayrılır gidersin, böyle dramatik yazılara ne gerek var.
Cinsellik vs hisle alakalı şeyler zamanla ölçülen birşey değil.

çok merak ediyorum daha önce size ilgi gösteren bir erkek olmadı mı? tek seçenek bu mu? ilişkinin başında bile sizi el üstünde tutmuyor

Back
X