- Konu Sahibi mavikelebek123
-
birak biraz onu seni merak etsin, elin adamini hayatinin merkezi yapma...
üstüne düşme çok kaçan kovalanır bırak o seni merak etsin arasın sorsun o zaman süper olyr
daha az aramaya calısıyorum onu.Başka neyapabılırım ?
dişine tırnağına saçına kıyafetıne herşeyıne önem ver saçlar falan darma duman olmasın erkekler bakımlı kadınları çok kıskanırlar ve kımseyle paylaşmazlar
ilk aradığında açma sonra konuşurkende meraklı meraklı değilde vurdum duymaz gibi konuşş birazda kıskandır. aa kapat kapat kerem arıyo telefon beklyodum yada arkadşlarla buluşcaz canımsonra konuşalımmı de tabi hepsini bi kerede değilsana kızlarla ilgili bişi söylerse yada senin kızacagın kıskanacagın biş söylerse sallama bırak o kıoşsun birazcık baktın koşmuyol bırak gitsinnnn
Merhaba bayanlar
Ben erkekler ve ilişkiler konusunda tecrubesızım.İlk defa sevgılım olduda
ben sızden yardım ıstıyorum.
Sureklı msj atıp arıyorum onu oda işleri yogun oldugu ıcın pek konusamıyor benle.bu durumda ben uzulup merak etıp sureklı arıyorum onu.oda budurumdan bıkıyor sacmaladıgını soyluyor .
Biraz kendımden soguttum sanırım.
Bu konuda neyapabılırım?Ne yapsam onu kendıme daha cok baglarım önerilerinizi bekliyorum?
Sizin içinizden sürekli arayıp sesini duymak geldiği halde "Kaçan kovalanır, ne kadar sevdiğimi belli etmeyeyim, çok üstüne düşmeyeyim, kendini bir şey sanmasın" derseniz ne anladık bu ilişkiden...
Eğer o sürekli aranıp sorulmaktan hoşlanmıyorsa ama siz hem aramak hem de aranmak istiyorsanız onunla mutlu olamazsınız ki... Diyelim biraz uzak, mesafeli durdunuz; o da gizemli buldu halinizi, daha çok üstünüze düşmeye başladı... Ya sonra? İstediğiniz her an sesini duymaksa siz aramaya başlayınca o yine soğuyacak... O soğumasın diye mesafeli durursanız da ilişki sizi tatmin etmeyecek... Kısırdöngü...
Bu ilk ilişkinizmiş... Siz bunda yahut olursa diğer ilişkinizde içinizden geldiği gibi davranın ki sizi siz olduğunuz için, olduğunuz gibi seven kimmiş ortaya çıksın... İçinizden gelenleri yaptığınızda size kim değer vermeye devam ediyorsa, ilginizi suistimal etmiyorsa,"havalara girmiyorsa" size uygun kişi odur...
Bir erkek arkadaşım "İstediğim halde sevgilimi aramıyorum, çok zor tutuyorum kendimi ama çok sık ararsam şımarır" demişti... Kadınlar erkekleri, erkekler kadınları "şımartmamak için" gösteremiyorlar sevgilerini, sonra "Nerede o eski aşklar!" diye hayıflanıyoruz... Sevelim, sevilelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?