- 29 Eylül 2021
- 129
- 132
- 18
- Konu Sahibi Zombibaykus11
-
Genellikle bunu diyen erkekler birkac ay tanıdıgı kadınlarla evleniyor ne hikmetse.Ve sevgilisine bunu bir insan neden der anlamıyorum.Evlilik insanı olmamasi icin insanin sadık olmamasi lazim herhalde? Yoksa asık oldugu insanla aynı hayatı paylaşmak neden külfet gelsin?ben evlilik insanı değilim diyor
Olabilir daha çok yeni 3 aydır birlikteyiz zatenHerşeye doymuş nasıl bir tabir ya?
Konuya gelince, yaşı 30 olup niyeti evlilik olan adam lafı eveleyip gevelemeden direkt teklif eder. Böyle döndürüyorsa istemiyordur, elinde tutmak için arada bal çalıyordur o kadar.
Genellikle bunu diyen erkekler birkac ay tanıdıgı kadınlarla evleniyor ne hikmetse.Ve sevgilisine bunu bir insan neden der anlamıyorum.Evlilik insanı olmamasi icin insanin sadık olmamasi lazim herhalde? Yoksa asık oldugu insanla aynı hayatı paylaşmak neden külfet gelsin?
Ne kadar zamandir birliktesiniz?
3 ay olduGenellikle bunu diyen erkekler birkac ay tanıdıgı kadınlarla evleniyor ne hikmetse.Ve sevgilisine bunu bir insan neden der anlamıyorum.Evlilik insanı olmamasi icin insanin sadık olmamasi lazim herhalde? Yoksa asık oldugu insanla aynı hayatı paylaşmak neden külfet gelsin?
Ne kadar zamandir birliktesiniz?
Yooo demedik, nerden biliyorsunuz ki bunu?biliyorum hepimiz her gorustugumuz erkeğe olmazsada çoğuna bu benim evleneceğim adam diyordur
Belki benden emin değildir haklısınız 3 aydır tanışıyoruz zatenYooo demedik, nerden biliyorsunuz ki bunu?
Karşısındaki kadından emin olan adam evlenmek istiyor hatta yana yakıla istiyor. Sevgiliniz sizden emin değil sadece. Çok bel bağlamayın.
Tektaş bir semboldür. Evlilik teklif etmeden tek taş hediye eden adamdan koşarak kaçmak gerekir bence.
Valla ben olsam açık açık sorarım niyetin ne diye bi öylesin bi böyle gözümden düşüyorsun derim.Hepinize merhabalar arkadaşlar biliyorum hepimiz her gorustugumuz erkeğe olmazsada çoğuna bu benim evleneceğim adam diyordur şuan hayatımda öyle hissettiğim ve bana mükemmel hissettiren bir erkek var kendisi 30 ben 26 yaşındayım ben şuan çalışmıyorum ve iş aramaktayim ama günümüz şartlarında zorlanıyorum o çalışıyor. Bana gerçekten harika davranıyor her koşulda çok iyiyiz kafamız hayat tarzımız ailelemiz bile uyuyor ama şöyle bir şey var ki ben asla evlilik ile ilgili kendisine bir imada dahi bulunmadigim halde bazen evliliğe çok yakın bazende onu uzak görüyorum mesela bana doğum günümde tektaş almış ki ne gerek var diye düşünmüştüm ben evlilik çocuk ile ilgili asla konu acmadigim halde bazen sen evlebmek istediğim evlenecegim kadınsın diyor bazen ben evlilik insanı değilim diyor sadece bu konuda çok ikilemde gördüm onu başka konularda hep kararlı olumlu yada olumsuz ama kendi içinde bu konuda çok kararsız ki ben hep sessiz kalan tarafım cinsel olarak ilk kez birlikte olduğum kişi kendisi oldu hayatıma giren 3. erkek kendisi benim ama kendi ilişkiler konusunda çok fazla ilişki yaşamış aldatılmış aldatmış ve sanırım açık tabiriyle artık doymuş herşeye konu cinsellik yada ilki olmamda değil aslında yani her konuda mukemmeliz ama bu konuda ilerde sorun yasicagimizi hissediyorum nasıl bir yol izlemeliyim
3 ayda emin olması saçma zaten. Ama o tektaş hediyesi hiç hayra alamet değil ben diyeyim.Belki benden emin değildir haklısınız 3 aydır tanışıyoruz zaten
Bende anlam veremedim3 ayda emin olması saçma zaten. Ama o tektaş hediyesi hiç hayra alamet değil ben diyeyim.
Haklısınız daha çok yeni zaten bir hayalim yok nasıl davranmalıyım diye fikir almak istemiştim bizde aynı sizin gibiyiz hep pozitif eğlenceli mutluyuz kezbanlik yapmak kendimi geri çekmek falan istemiyorum içimden gelmiyot çünkü o bana çok güzel gelirken ben bir anda taktik yapmak istemiyorum açıkçası umarım sizin gibi bizde mutlu oluruz2 yıl sonra evlendik sevgilimle. Öyle burada verilen bazı tavsiyeler gibi ne zoru oynadım. Ne de kezbanlık yaptım. Hatta ilk gün seviştikte. Aramız da ciddi olmasa da ara ara evlilik muhabbeti olurdu. Bazen geyiğini yapardık. Ben senle eğleniyorum derdim. Eğleniyordum da. Eğlenmediğim insanla neden evleneyim kibu arada evlenmek istemeyen insan belli eder. Siz de 3 ay olmuş bir ilişki de hemen gelinlik hayali kurmayın. Anı yaşayın.
Doymuş insan nasıl oluyor tam olarak?Hepinize merhabalar arkadaşlar biliyorum hepimiz her gorustugumuz erkeğe olmazsada çoğuna bu benim evleneceğim adam diyordur şuan hayatımda öyle hissettiğim ve bana mükemmel hissettiren bir erkek var kendisi 30 ben 26 yaşındayım ben şuan çalışmıyorum ve iş aramaktayim ama günümüz şartlarında zorlanıyorum o çalışıyor. Bana gerçekten harika davranıyor her koşulda çok iyiyiz kafamız hayat tarzımız ailelemiz bile uyuyor ama şöyle bir şey var ki ben asla evlilik ile ilgili kendisine bir imada dahi bulunmadigim halde bazen evliliğe çok yakın bazende onu uzak görüyorum mesela bana doğum günümde tektaş almış ki ne gerek var diye düşünmüştüm ben evlilik çocuk ile ilgili asla konu acmadigim halde bazen sen evlebmek istediğim evlenecegim kadınsın diyor bazen ben evlilik insanı değilim diyor sadece bu konuda çok ikilemde gördüm onu başka konularda hep kararlı olumlu yada olumsuz ama kendi içinde bu konuda çok kararsız ki ben hep sessiz kalan tarafım cinsel olarak ilk kez birlikte olduğum kişi kendisi oldu hayatıma giren 3. erkek kendisi benim ama kendi ilişkiler konusunda çok fazla ilişki yaşamış aldatılmış aldatmış ve sanırım açık tabiriyle artık doymuş herşeye konu cinsellik yada ilki olmamda değil aslında yani her konuda mukemmeliz ama bu konuda ilerde sorun yasicagimizi hissediyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Başkasını aldatan adamın sizi aldatma ihtimalinin de yüksek olduğunu düşünüyorum.kendi ilişkiler konusunda çok fazla ilişki yaşamış aldatılmış aldatmış ve sanırım açık tabiriyle artık doymuş herşeye
Bol bol sevişmiş artık sevişmekte gözü olmayan insanDoymuş insan nasıl oluyor tam olarak?
Ya doyduğu için eşiyle de sevişmezseBol bol sevişmiş artık sevişmekte gözü olmayan insan
Ay kalsın o doymuşluk ya, evlerden ırak.Bol bol sevişmiş artık sevişmekte gözü olmayan insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?