İLİŞKİDE GERİ ADIM

Hazz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
49
16
3
31
1 aylık bir ilişkide maalesef ipler hafiften erkeğin eline verildiyse,kıskançlık,ilgi gösterme durumu karşı taraf için şımarma olarak dönmüşse nasıl geri adım atılmalıdır?Ne yapmalıyım ki o beni elde ettiğini ondan vazgeçemeyeceğimi düşündüren imajı kafasından sileyim?Tripli görünmek istemiyorum ama iplerinde onun elinde olmadığını görmesi gerek.Denge de bir ilişki istiyorum.İpler eşit olmalı yani.

Ne istediğini bilen davranışlarında tutarlı, donanımlı , boş vakitlerini çok iyi değerlendiren , karar verme hususunda mantıklı adımlar atan bir hanimsaniz öyle dolambaçlı yollara ihtiyaç hissetmezsiniz. İplerin birinin elinde olmasına gerek yok ki... adaletli vicdanlı olun. Sevdiğinizin kararlarına saygiliysaniz o da sizin dusuncelerinize değer veriyorsa ipin kimin elinde oldugunun ne önemi var. Eşim bazen aşkım sen bilirsin der bazen de ben sen nasıl istersen derim...duruma göre değişiyor yani...bir şekilde dengeyi sağlayabilirsiniz.

Ben zaten denge sağlamak istiyorum.Ama o devamlı üstümde hakimiyet kurma çabasında

Ben zaten denge sağlamak istiyorum.Ama o devamlı üstümde hakimiyet kurma çabasında
Sizinle sağlıklı bir ilişki düşünüyorsa özgürlük alanınıza müdahale etmeyecek. Güzel bir dille ne istediğinizi ne istemediğinizi konuşun arkadaşınızla.

Back
X