İlişkide kişisel alan sorunu

Kusura bakmayın ama adam çok askıntı bir tip . Hiç kendi hobisi , arkadaşı , sevdiği bir şeyler yok mu ? Bu kadar da yapışık yaşanmaz . Sorunlu bir tip , uzaklaşın bence .
Aslında var arkadaşları, haftasonları genelde buluşuyor, haftaiçi birlikte iş için görüşüyorlar bazen. Mesela arkadaşıyla buluştuysa da masadan kalkmadan beni arıyor, müsait misin görüşelim diye. Ben genelde müsait olmuyorum. Haftasonları görüşmemeye çalışıyorum. Hobisi yok gibi.
 
hanımefendiye katılıyorum. benim de üniversitede böyle arkadaşlarım vardı. ayrı su bile içmezlerdi. tarz meselesi gerçekten. ben de sevgilimle baş başa daha fazla zaman geçirmeyi isterdim ama o arkadaşlarıyla olurdu. istediğim kadar görüşemiyordum yani :) ama sevip sevildikten sonra sorun değil. bence partneriniz sizi seviyor, kırmadan dökmeden ifade edebilirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. yoksa ne yaptıysam sana yaranamadım moduna geçecek. halbuki onun süper gördüğü şeyler size iyi gelmiyor.
 
Son düzenleme:

Bana çok garip geldi , hele de iş yerinize gelip tüm gün oturması .

Rahatsız olduğunuzu kesin bir dille belirtmeniz iyi olur .
 
Ay gerçekten okurken sinirlerim bozuldu. Kafasına menüyü fırlatası gelir insanın.
aklın yolu bir, ben de pek çok arkadaş gibi size hak verdim.
Nefes alacak alanınız kalmamış.
konuşarak çözün diyeceğim ama cocuk gibi davranmış.
Yine de eğer kestirip aymak istemiyorsanız derdinizi anlatmaktan başka şansınız yok.
özellikle iş yeri kısmı gerçekten can sıkıcı.
 
Bu yaptığının zaten kişisel alanla falan da ilgisi yok aslında direk profosyonellik alanınıza saygı göstermiyor, çok saçma yaptığı ve çalışma hayatında olmaması gereken bi davranış.. 2-3 aydır nasıl uyarmadınız hayret ettim.. Ve partner kişisini çok saygısız buldum. Ne münasebet canım kendi ofisiniz dahi olmuş olsa -ki değilmiş- bunu yapamaz. Orası işyeri aşk başka iş başka yani.
 
İşin saçma tarafı, bu ilişkinin başında roller tam tersiydi. Ben buluşalım diye can atan taraftaydım, o ise sürekli bahane üretir veya ekerdi beni. Bunu birkaç kez yapınca ayrılmıştım hatta.
 
ben çalışmıyorken eşimin iş yerine gidiyordum ve direkt ordaki kızlara takılırıdm bi kahve içer kalkardım. kocamı sürekli görüyorum zaten napayım :)
 
Okurken boğuldum. Haklısınız.
 
Ayy çok bunaltıcı ya, yapışık ikiz gibi.
Arada bir uğrasa neyse de her gün niye geliyor ya?
Patronu falan geçelim, kişisel alana müdahale oluyor. Orası iş yeri, sevgili ağırlama yeri değil ki. Çok yersiz bir hareket yani.
Bir de her akşam beraber eve gitmek falan, üfff... Ya ben de tek başıma saatlerce müzik dinleyerek yürümeyi severim. Bu elimden alınsın istemezdim.
Bir de hep beraber olunca konuşacak bir şey kalmıyor ki. Biraz özleyin birbirinizi, anlatacak şeyler biriksin.
Ama sorunun kaynağı adamın hayatının merkezinde sadece sizin olmanız. Kendi hayatı yok, o yüzden size sarıyor. Genelde kadınlara atfedilir ya, niye mesaja cevap vermedin, online oldun bana yazmadın tarzı darlamalar. Heh işte, erkek versiyonu sizin sevgiliniz de. Çevresi, meşguliyeti, hobisi vs. yok. Ondan sıkılmamak için size sarıyor. Tamamen kendini eğliyor işte. Çok aşık olmaktan falan değil.
 
İşin saçma tarafı, bu ilişkinin başında roller tam tersiydi. Ben buluşalım diye can atan taraftaydım, o ise sürekli bahane üretir veya ekerdi beni. Bunu birkaç kez yapınca ayrılmıştım hatta.
Heee misilleme yapıyor , size ders veriyor olabilir o zaman ya da bildiğin dengesiz de olabilirseri katil de olabilir eski kurbanını kesmiş yemiş sıra size gelmiştir belki
 
Çok acımasız yorum olacak ama ayrıl.. Geçmişte benimde böyle bir flörtüm vardı. Boş dersini öğlen tatiliyle birleştirip 1 saat yol geliyordu yanıma. Çalıştığım yerdeki erkekleri kıskanıyordu sürekli dibimdeydi. İnsanlara rezil oluyormuş gibi hissediyordum. Ve sonuç olarak ayrıldık. Ha bir de hiç unutmam yanıma gelirken sağolsun eli kolu dolu gelirdi yemek, meyve vs. getirirdi. Bizim çalıştığımız yer daha mahrumiyet bir yerde olduğu için öğlen açta kalırdık market yoktu filan. Bizde ona derdik bazen arkadaşlar hoş değil ama istenirdi şunu getirsin bunu alsın filan bende derdim o da getirirdi. Buraya kadar normal sağolsun diyorum ya ama ayrılınca hepsinin lafını etti şok oldum. Ben size şunu getirdim bunu aldım orada telefonda arkadaşların şunu da istedi getirdim filan diye karaktersizlik yaptı. Ha bir de hiç unutmam benim haberim yokken bilgisayarı açıp sosyal hesaplarıma girmişti msjlarıma filan bakmıştı. Sonrada ben yakalamıştım o kadar kıskançtı, sağlıksız yapışık bir ilişkiydi.. Bu tiplerden hayır gelmez bence
 
Alayım bırakayım görüşelime bir şey demezdim ama iş yerime eşimi bile o kadar sokmam ya. Biraz alan olunca insan özlüyor daha cok seviyor. Sonuna kadar haklısınız
 
Ben bu durumdan çok çektim. Hatta bırakın sevgililiği bazı arkadaşlarım bile bir insana alan tanımak ne demek bilmiyor. Örneğin bir kafeye gidilecek şurda buluşup beraber geçelim, aa sen beni kapının önünde bekle birlikte girelim. Kaç yaşında insanlar neden böyle şeyler yapıyor hiç anlamıyorum. Onun dışında bazı insanların ilişki anlayışı maalesef böyle. Bir anda dünya 2 kişilik moduna geçiyorlar mizaç/karakter meselesi herhalde. Ama bana çok sıkıcı geldi ve ben soğurdum böyle birinden.
 
Ben de farkında olmadığını düşünüyorum çünkü sabah hiçbişey olmamış gibi sıcak bi günaydın mesajı atması
Bu hiç normal değil. O kadar lafı yedikten sonra, resetlenmiş gibi günaydın demesi çok acayip.
Adam sorunu ciddiye almamış bile.
Normal bir mentalite olsa hiç değilse azıcık alınırdı, biraz aranız açılırdı. Çünkü dengesizlik olmadan denge sağlanamaz ki. Sorun çıkacak ki düzeltebilesiniz. Adam sorunun varlığını bile kabul etmiyor daha.
 
Böyle erkekler pek kolay bulunmuyor. Korona olup sırf evde karısıyla kalmamak için psr yaptırmayan işe gidip gelen modelleri de var.

Belli ki seni hem arkadaşı hem sevgilisi hem ailesi olarak görüyor. Farkındaysan sadece yanında değil senin canının çekeceği bir yemek, avm de görüp beğeneceğin bir şeyi almak, toplu taşıma ihtiyacın olmasın diye istediğin heryere servis. Onu da ben mi düşüncem modeli olsaydı yine memnun olmayacaktınız. İlgisiz diyecektiniz. Değer vermiyor diyecektiniz.

evliliklerde de böyle sürekli dipdibe olunuyor. Kapanma geliyor hop bi bakmışsın 7/24 bir aradasın. Yanında olması sana batıyorsa onunla zaman geçirmeyi kaliteli zaman olarak görmüyorsun demektir. Gün içinde hiç ihtiyacın olmayan tiplerle zaman geçirmektense sevgilinle olmak cazip gelmeli
 
Siz anlatirken bana bile fenalik geldi . Partnerinizin hic mi arkadasi yok yani surekli dipdibe ki ofise gelmesi bence en sacma kismi sizin bir is hayatiniz var cafe gibi gelip oturmamali zaten
 
İşin saçma tarafı, bu ilişkinin başında roller tam tersiydi. Ben buluşalım diye can atan taraftaydım, o ise sürekli bahane üretir veya ekerdi beni. Bunu birkaç kez yapınca ayrılmıştım hatta.
O zaman bunun için yapıyodur. Siz zaten ilgi isteyen tarafmışsınız herhalde kaybetmemek için ve üzülmeyin diye böyle bir çözüm bulmuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…