- Konu Sahibi SexyToiletPaper
-
Bana göre, hiç bir normal erkek bunu yapmaz!..Selamlar.
Ilk baslarda sevgilim bu kiz icin bir iki kez cok iyidir, candir, herkese bi tane lazim falan demisti ve biraz garipsemistim dediklerini.
Aradan baya zaman gecti, neyse ayni sarkiyi gruba yollayip ceyda senin icin kaydettim bunu demis. Sarki da caddelerde ruzgar.
Sormayi inanin istiyorum ama o kizi kiskandigimi dusunmesindense olmeyi tercih ederim :d ayrica kiz bunu bi sekilde hissederse hic olmaz, yani sevgilim kiza soylemez tabi ama bilemiyorum. sarki meselesinin aslini ogrenmek istiyorum cidden. O sarkiyi bana whatsappten attigina eminim, whatsapp konusmalarimiz 1-2 ay geri gidiyor ve hepsini bastan sona okudum sarki yok, demek ki daha once atmis. O arkadas grubuna ise 1 hafta once yollamis, ya da daha yeni de olabilir.Bence gereksiz bir kıskançlık değil. Ya da ben de kıskanç bir yapıda olduğum için gereksiz gelmedi. Kankaysa kankadır. Herkesin yeri ayrıdır fakat sürekli ondan bahsetmesi ve size özel olan bir şarkının senin için diye arkadaşına göndermesi çokta hoş bir davranış olarak gelmedi bana. Buna benzer bir durum başıma geldi ve ben nedenini sormuştum. Bir nebze içim rahatlamıştı. Bence sizin de aklınızda soru işareti kalacağına bu durumu sevgilinize sormanız daha iyi olur.
Yaslarimiz 23-25 bu arada
Tesekkur ederim oncelikle ikinize de. Ben karsi cins arasinda yakin arkadaslik olmasini normal karsiliyorum ama bunun sinirlari var, mesela arkadasinin derdini dinlersin, yardimina kosarsin beraber eglenirsin gezersin vs ama is boyle canimli cicimli seylere geldigi zaman, ya da fiziksel temas/samimiyet fazla kactiginda hoslanmiyorum. Bence insan sevgilisine her zaman en ozeli oldugunu hissettirmeli.
Benim kiskanclik yaptigim konu o kiz sanki onun icin ozelmis gibi geliyor, ama ben mi abartiyorum bilmiyorum. Bisey deyip kac yillik arkadasliklarini bozmak istemiyorum ya da kiskanc kiz damgasi yemek istemiyorum, ayrica o kizin totosunu kaldirmak gibi bir niyetim hic yok (sevgiliminkini de) ama bu konuda icim icimi yiyor o kizin adi gectiginde sinirleniyorum istemsizce.
Normal degil o halde. Muhabbetlerden 19 20 gibi sanmistim. O yaslarda kankam kalpkalpkalp muhabbetleri normal oluyor da universite bitmis, artik normal karsilamiyorum. Bir de kankaysa da kanka olur olmadik yerde ceyda demesi de, sizi iskillendirmek istemem ama, hos seyler dusundurtmuyor.
Benim de en yakin arkadaşlarımdan biri erkek, olur olmadik yerde x olsaydi diye aklima gelmez.
Bence de ustune dusulesi bi konu.
Sarki meselesini ise tam anlayamadim.
Ya bir de su var, ben mi yanlis hatirliyorum acaba bana atmadi da telefonla konusurken mi soyledi diyorum ama sarkiyi gruba attigini soylemisti arkadaslar benle dalga geciyor kotu soyledim diye de demisti ve hatta bundan bahsederken hani sana attigim sarki var ya onu gruba attim demisti. Yani bana attigindan hem fikiriz. Yanlis hatirlamiyorum, eger oyleyse bana atma tarihi 1-2 aydan daha eski.Sanki ona karşı hisleri var da karşılık bulamamış gibi geldi bana okuyunca. İlişkisi var diyemem ama boş da diyemem. Şarkı olayı benim için ayrılma sebebi olurdu direkt. Ne demek sana aylar önce yolladığı şarkıyı ona "senin için kaydettim" diye yollamak. Kıskançlık değil seninki, sevgilin ipin ucunu kaçırmış, rahatsız olman çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?