- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi SexyToiletPaper
-
Degil mi bence de ergen gibi mic mic. Konusmayi cidden istiyorum ama arkadas grubunun arkamdan ay bizi kiskandi gibi bi yorum yapmasindansa olmesyi tercih ederim iyle gicik oluyorum ki. Bir de aevgilime karisan bir insan degilim, kiz arkadaslariyla gorusturmuyor konumuna dusmek de istemiyorum. Ki sevgilim aslinda cok meseafeli, laubali olmayan bi insandir yani.
Sarki meselesi ise soyle, bir ara sevgilim gitar calmaya merak saldi. Bana bir sarkiyi kaydedip yollamisti soyleyip calarken. Sonra ayni sarkiyi o arkadas grubuna atmis ve ceyda senin icin kaydettim bunu demis. Ama sarkiyi bana daha once atti, hani aralarinda gitar calabiliyorum diye muhabbet gectiyse kiz da merak edip istediyse atti diycem ama bana daha once atti. Bana ne zaman yolladigina bakmak icin whatsapp mesajlarimiza bastan sona baktim, mesajlar 1-2 ay geri gidiyor ve bu 1-2 ay icerisinde o ses kaydi yok yani bana 1-2 aydan daha once atmis. Kiza atali ise 1 hafta falan oluyor en cok.
Kiza sarki kaydedip yollamak nedir? Hadi yolluyosun senin icin kaydettim deme sen istemistin ya yolluyorm falan de dimi. O ne oyle yurur gibi ya.
Sen de ona karsi bir hoslantisi oldugunu dusunuyorsun, bence haklisin.
abartı bi kıskançlık göremiyorum hatta tam tersi çok rahat bi erkek arkadaş görüyorum ben olsam o arkadaşlarla bağları da çoktan kesmiştim arkadaşa düşkün olmak ne ya hem de kız olan bir arkadaş çok saçma her şeyin bi seviyesi olur bak canım en yakın arkadaşımın erkek arkadaşının da böyle bir arkadaşı vardı evlendiler kız çağırmıyor eşi her gün kızı eve çağırıyor kız sinir oluyor ama hiç bir şey demiyor eee başta dememiş ki şimdi desin yüz verme bence hatta bağı kes senle o kız bir mi aynı şarkıyı ona atıyor ne saçmaaaSelamlar.
Bir kac gundur icimi yiyen bir konu var. erkek arkadasimla yaklasik 1.5 yildir beraberiz. Okulun son senesinde tanismistik, cok yakin 4lu bir arkadas grubu var yakinen tanimiyorum fakat biliyorum onlari da, bi oturup kahve icmisligimiz falan var yani hepsiyle.
Neyse bu gruptan 2 kiz var, birinin adi da Ceyda. Bu ceyda cok konuskan herkesin sevdigi bicir bicir bir kiz herkes onu kafa bir kiz olarak goruyor komik biraz da eglenceli birisi yani. Ilk baslarda sevgilim bu kiz icin bir iki kez cok iyidir, candir, herkese bi tane lazim falan demisti ve biraz garipsemistim dediklerini. Bi de mesela bir keresinde ikimiz okulu asip plan yapmistik nereye gitsek diye konusurken ceyda da surdaymis oraya gidelim ki falan demisti buna benzer olay bir kac kez yasandi. Ama bunlar iliskinin baslarinda oluyor yani, hani ne bileyim daha kac gunluk sevgiliyiz ama baska bi kiz hakkinda candir o ya falan diye konusuyor, ya da basbasa vakit gecirebilecekken ceydanin ya da arkadaslarinin oldugu yere gitmeyi istiyor.
Sonra bir keresinde de bi yemek soylemisti yiyelim diye ben de yemek istemedim durup dururken ceyda olsa yerdi demisti.
Sonra bu olaylarin uzerinden cok zaman gecti, bir daha bu sekilde bir sey yasamadik. Sevgilim arkadaslarina cok duskundur o yuzden benim de onlarla arkadas olmami istedi falan diye dusundum ki hala oyle dusunuyorum ama elimde olmadan o kiza sinir oluyorum, onunlayken daha cok egleniyomus, onu daha cok (arkadas olarak da olsa) seviyormus gibi geliyor ve bunu dusundukce icim sikiliyor.
Neyse en son bir sebepten tartismistik ve bana telefonunu verip al bak istersen demisti o sirada bakarken sekmeler acildi ve o dortlu arkadas grubunun whatsapp konusmasi gozuktu. Birbirlerine kankam falan diye hitap etmisler, evet asiri normal bir sey ama sinir olmaktan kendimi alamadim. Asil olay ise bana bir ara gitar calip sarki soylerken ses kaydi atmisti (izin alip girdim bu kisma), whatsappten yollamisti bunu cok net hatirliyorum. Aradan baya zaman gecti, neyse ayni sarkiyi gruba yollayip ceyda senin icin kaydettim bunu demis. Sarki da caddelerde ruzgar.
Bunu gorunce hem hayal kirikligi yasadim hem sinirlendim, baska bir kiza sarki kaydetmek ne alaka? Ben de bana ozel kaydetti sanmistim o yuzden hayal kirikligi yasadim. Bir de acaba aralarinda gitar calabilir misin calamaz misin gibi bir muhabbet ni gecti de onun icin mi kaydetti emin olamadim ama oyle de olsa taa onceden kaydettigi seyi senin icin kaydettim diye yollamasi garip geldi. Ilk bana atmisti cunku sarkiyi.
Siz ne dusunuyorsunuz? Gereksiz kiskanclik yapiyorum degil mi? Nasil yenebilirim bunu? Yine de sarki olayi hala garip geliyor bana, yorumlarinizi merak ediyorum.
Kizlar bir de su var, konuyla ilgili olmadigindan soruyu bulandirmayayim diye basta yazmamistim ama madem bir seyler oldugundan eminiz yaziyorum.
Bir kac gun once sevgilimin telefonunun sarji cok azdi, ayni zamanda arabadayiz ve navigasyon acik + telefondan muzik caliyor. Bana sarkiyi kapatsama telefonun sarji bitmesin dedi. Ben de tamam hatta diger sekmeleri de kapatayim da sarj yemesin dedim ve butun sekmeler acilinca bir fotograf gordum, bir kiz fotografi boyundan asagisi cekilmis, omzuna dusen koyu renk duz saclari var yakasi acik (gogusleri belli olacak kadar dekolte degil ama su mangoda satilan atletler gibi iste) siyah bir atlet giymis. hani sadece o bolge cekilmis, ve cok dogal, ev hali bir fotograf. Hani internette falan denk gelmis olamaz, ya biri ona atti ya da birinin fotografina bakiyordu, o sekilde bir poza bakmasi yine rahatsiz edici.
Neyse o sirada ben yanlislikla bu sekmeyi kapattim, sevgilime o sirada bir sey demedim ama icim icimi yiyor. Bu arada fotograf galeride instagramda veya whatsappte degildi cunku ayni anda o sekmeler de acikti. Aksama dogru o kizin kim oldugunu sordum, fotografi anlatti oyle bir fotograf bilmiyorum kimse bana fotograf atmadi ben de kimsenin oyle bi fotosuna bakmadim dedi, hatta telefonu aldi bana verdi sen bak diye ama bisey bulamadim galeride falan. Telefon aradim taradim bulamadim bisey, sonra oyunlarinin oldugu sayfaya bakarken oyundan bir goruntuydu heralde dedim bazi oyunlarda fazlaca kadin figuru kullaniliyor biliyorsunuz.
Ama su an o kizin ceyda oldugundan baya supheleniyorum. Kizin saclari koyu renk ama kisa baya omzuna duscek kadar yok, ama instagramdan baktim 2 yil once o uzunluktaymis saclari. Acaba eski bi fotosuna mi bakiyordu bilemiyorum.
Sizce bir daha gorustugumuzde caktirmadan o grubun ve kizin mesajlarini kendime mail olarak atayim mi? Cok utaniyorum evet yanlis bir sey ama icim asla rahat etmeyecek
Ceydadan bir adım gelmediği içindir belki. Hislerini gizlemeye çalışıyordur.Onu seviyosa da benle niye 1.5 yildir beraber onu da anlayamiyorum
Sen şu grubu adamakıllı okusana whatsaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?