iliskide kiskancligi nasil yenebilirim? Ve sarki konusunda hakli miyim?

Evet ben de kiskanc biri degilim ama esim boyle bir muhabbete girse ne yaparim bilmiyorum. Insanlarin arkadaslik anlayisi ve sınırları farkli olabiliyor, o yuzden kotu konusmak istemiyorum.
Kendi iliskime gore aklima kotu seyler geliyor.
Ama onu uyarirsaniz gidip ceydaya, sevgilim bizi kiskaniyomus eheheh demez herhalde.

Kizlar bir de su var, konuyla ilgili olmadigindan soruyu bulandirmayayim diye basta yazmamistim ama madem bir seyler oldugundan eminiz yaziyorum.

Bir kac gun once sevgilimin telefonunun sarji cok azdi, ayni zamanda arabadayiz ve navigasyon acik + telefondan muzik caliyor. Bana sarkiyi kapatsama telefonun sarji bitmesin dedi. Ben de tamam hatta diger sekmeleri de kapatayim da sarj yemesin dedim ve butun sekmeler acilinca bir fotograf gordum, bir kiz fotografi boyundan asagisi cekilmis, omzuna dusen koyu renk duz saclari var yakasi acik (gogusleri belli olacak kadar dekolte degil ama su mangoda satilan atletler gibi iste) siyah bir atlet giymis. hani sadece o bolge cekilmis, ve cok dogal, ev hali bir fotograf. Hani internette falan denk gelmis olamaz, ya biri ona atti ya da birinin fotografina bakiyordu, o sekilde bir poza bakmasi yine rahatsiz edici.

Neyse o sirada ben yanlislikla bu sekmeyi kapattim, sevgilime o sirada bir sey demedim ama icim icimi yiyor. Bu arada fotograf galeride instagramda veya whatsappte degildi cunku ayni anda o sekmeler de acikti. Aksama dogru o kizin kim oldugunu sordum, fotografi anlatti oyle bir fotograf bilmiyorum kimse bana fotograf atmadi ben de kimsenin oyle bi fotosuna bakmadim dedi, hatta telefonu aldi bana verdi sen bak diye ama bisey bulamadim galeride falan. Telefon aradim taradim bulamadim bisey, sonra oyunlarinin oldugu sayfaya bakarken oyundan bir goruntuydu heralde dedim bazi oyunlarda fazlaca kadin figuru kullaniliyor biliyorsunuz.

Ama su an o kizin ceyda oldugundan baya supheleniyorum. Kizin saclari koyu renk ama kisa baya omzuna duscek kadar yok, ama instagramdan baktim 2 yil once o uzunluktaymis saclari. Acaba eski bi fotosuna mi bakiyordu bilemiyorum.

Sizce bir daha gorustugumuzde caktirmadan o grubun ve kizin mesajlarini kendime mail olarak atayim mi? Cok utaniyorum evet yanlis bir sey ama icim asla rahat etmeyecek

benim en yakın arkadaşım erkek. 4-5 senedir en yakın arkadaşım olur kendisi, ne kadar yakın olduğumuzu tahmin edebilirsin.

ama 1 kere bile erkek arkadaşıma “mehmet olsaydı yerdi, mehmetin yanına gidelim, mehmetten herkese lazım” gibi bir cümle kurmadım.

üzgünüm ama bu durum hiiiç normal değil.

abartı bi kıskançlık göremiyorum hatta tam tersi çok rahat bi erkek arkadaş görüyorum ben olsam o arkadaşlarla bağları da çoktan kesmiştim arkadaşa düşkün olmak ne ya hem de kız olan bir arkadaş çok saçma her şeyin bi seviyesi olur bak canım en yakın arkadaşımın erkek arkadaşının da böyle bir arkadaşı vardı evlendiler kız çağırmıyor eşi her gün kızı eve çağırıyor kız sinir oluyor ama hiç bir şey demiyor eee başta dememiş ki şimdi desin yüz verme bence hatta bağı kes senle o kız bir mi aynı şarkıyı ona atıyor ne saçmaaa

Neden hala bu adamlasin? Acikca berikiyi seviyor.

Sarkinin bana gonderilme tarihine baktim tam 4 ay once kizlar. Sarkiyi bana 4 ay once atmis, bu hafta da kiza atip senin icin kaydettim demis.

Nasil konusmam gerektigini hic bilmiyorum su an cok kotu hissediyorum kendimi midem bulaniyor

Gitar olayı gelene kadar, aha o Ceyda benim, aynı bizim tayfa, ne var canım bunda diye düşünüyordum. Ama gitar olayı girince sanki sizinkinin bir hoşlanması var gibi geldi.

Bence sen bu herifi bırak. Ne ceydaymış be. Benimde var arkadaşlarım ama hemde cocukluktan beri ama hiç böyle olmadık herkese lazımmış o olsa yermiş falan. Erkek arkadaşımın yanında bahsetmem bile onlardan çünkü rahatsız olacağını bilirim. Sevgilin ceydaya ilgili gibi geldi bana ilk okumaya başladığımdan beri.

Nasil konusmaliyim kizlar? Ben kendimi tutamam agir konusurum bagirip cagiririm kesin boyle de haksiz konuma dusucem biliyorum. Gidip sorsam sacmalama yok oyle bisey diycek. Onu seviyosa da benle niye 1.5 yildir beraber onu da anlayamiyorum

Oturacaksın karşısına ben aklımda şüphe ile yaşayamam bu şekilde mutlu değilim diyeceksin. Ayrılacaksın. Yoluna bak kızım başka derdin mi yok

Gereksiz falan değil. Benim de eşimin de karşı cinsten arkadaşlarımız var hep oldu ama sınırlar içinde. Şarkı markı atamaz yani.

Kesinlikle gereksiz bi kıskançlık değil. Ceyda ne yerse yesin size ne? Siz Ceyda gibi hareket etmek zorunda degilsiniz. Benim eşim de ayni şeyleri bana yapmıştı evlendikten sonra patladim artik. Cok sorun yaşadım. Ben fesat oldum kıskanç oldum. Ama en sonunda bi uzmanla görüştüm bana hak verdi ve anormal olduğunu söyledi. Yani haksiz yere kiskanmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…