- 8 Haziran 2010
- 2.801
- 8.288
- 158
- Konu Sahibi SexyToiletPaper
Degil mi bence de ergen gibi mic mic. Konusmayi cidden istiyorum ama arkadas grubunun arkamdan ay bizi kiskandi gibi bi yorum yapmasindansa olmesyi tercih ederim iyle gicik oluyorum ki. Bir de aevgilime karisan bir insan degilim, kiz arkadaslariyla gorusturmuyor konumuna dusmek de istemiyorum. Ki sevgilim aslinda cok meseafeli, laubali olmayan bi insandir yani.
Sarki meselesi ise soyle, bir ara sevgilim gitar calmaya merak saldi. Bana bir sarkiyi kaydedip yollamisti soyleyip calarken. Sonra ayni sarkiyi o arkadas grubuna atmis ve ceyda senin icin kaydettim bunu demis. Ama sarkiyi bana daha once atti, hani aralarinda gitar calabiliyorum diye muhabbet gectiyse kiz da merak edip istediyse atti diycem ama bana daha once atti. Bana ne zaman yolladigina bakmak icin whatsapp mesajlarimiza bastan sona baktim, mesajlar 1-2 ay geri gidiyor ve bu 1-2 ay icerisinde o ses kaydi yok yani bana 1-2 aydan daha once atmis. Kiza atali ise 1 hafta falan oluyor en cok.
Kiza sarki kaydedip yollamak nedir? Hadi yolluyosun senin icin kaydettim deme sen istemistin ya yolluyorm falan de dimi. O ne oyle yurur gibi ya.
Evet ben de kiskanc biri degilim ama esim boyle bir muhabbete girse ne yaparim bilmiyorum. Insanlarin arkadaslik anlayisi ve sınırları farkli olabiliyor, o yuzden kotu konusmak istemiyorum.
Kendi iliskime gore aklima kotu seyler geliyor.
Ama onu uyarirsaniz gidip ceydaya, sevgilim bizi kiskaniyomus eheheh demez herhalde.