bunu nasıl yaptınız, yani nasıl ortak bir yol buldunuz acaba?Bence toplum yasa ne derse desin ikili ilişkilerde o eşitlik kurulabilir. Biz eşimle kurduk mesela eşitlik üzerine dayanan bir ilişki onun için burda böyle konular böyle açıklamalar okuyunca şok oluyorum
1 yıllık ilişkim var ikimizde kıskancız bunu sevgili olmadan önce uzun uzun konuşmuştuk. Şimdi benim hayatımda erkek onun hayatında kız yok gibi. Ama zaman geçtikçe bu durum tatsız bir hal almaya başladı. mesela sevgilim geceleri erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkıp geç saatlerde gelebiliyo, istediği yerlere gidiyo istediği zaman sorun olmuyo yani. bana gelince ben zaten çok da sosyal bir insan değilim haftaicleri full okuldayım derslerim oluyo. Arada sırada istediğim dışarı çıkmalarımada sık dokuyup ince eleyerek gidebiliyorum. yani örneğin haftada 2 gün çıktıysam 3. yü istemek şov yapmak oluyomuş. sizce bir ilişkide kız erkek eşit değil ben giderim, yaparim ama sen yapamazsın demek doğru mu?
gerçekten konuşulması gerekken çok şey var belki bir ihtimal değişir diye konuşucaz ve insanların fikirleri bana yön veriyo kesinlikle.. teşekkür ederimdiğer konunuza da yorum yaptım.
siz ağır bir kıro ile birliktesiniz.
ve eğer kendinize biraz değer veriyosanız bırakın bu adamı.
geri kafalı maçonun teki çünkü.
taaa burdan anlaşılıyo.
Birincisi dışarı çıkacaksak eğer bu akşamşu arkadaşımla dıdışarı çıkacağım diyoruz sohbet edip ya da alışveriş yapıp geliyoruz. Yani ayrı bir alan lazım çiftlere. Tabii hiçbir şekilde baş başa falan karşı cinsle bir yere gitmiyoruz öğle yemeği dahi olsa sınırlarımızı zaten kendimiz biliyoruz. Evde de adı konmadan bazı işler onun bazı işler benim oldu. Mesela süpürgeyi genelde o tutar ama mobilya tozlarını ben alırım gibi. Haftasonu kim daha yorgunsa kızımız uyandığında o kalkar diğeri uyur ya da hep beraber kalkıp kahvaltı hazırlarız. Bunun gibi şeyler. Tabii bunu her erkek yapmaz heralde. Ilerde bütün ev yükünün üzerinde olmadığı bir yuva istiyorsan ya baştan konuşacaksın ya kendiyle barışık kadına saygılı birini bulacaksın.="1kadiin, post: 44429061, member: 727063"]bunu nasıl yaptınız, yani nasıl ortak bir yol buldunuz acaba?
çok haklısınız son kez konuştuktundan sonra oluru varsa sizinki gibi oluru yoksa da dediğiniz gibi ayrı yollarda devam eder.. teşekkür ederimBirincisi dışarı çıkacaksak eğer bu akşamşu arkadaşımla dıdışarı çıkacağım diyoruz sohbet edip ya da alışveriş yapıp geliyoruz. Yani ayrı bir alan lazım çiftlere. Tabii hiçbir şekilde baş başa falan karşı cinsle bir yere gitmiyoruz öğle yemeği dahi olsa sınırlarımızı zaten kendimiz biliyoruz. Evde de adı konmadan bazı işler onun bazı işler benim oldu. Mesela süpürgeyi genelde o tutar ama mobilya tozlarını ben alırım gibi. Haftasonu kim daha yorgunsa kızımız uyandığında o kalkar diğeri uyur ya da hep beraber kalkıp kahvaltı hazırlarız. Bunun gibi şeyler. Tabii bunu her erkek yapmaz heralde. Ilerde bütün ev yükünün üzerinde olmadığı bir yuva istiyorsan ya baştan konuşacaksın ya kendiyle barışık kadına saygılı birini bulacaksın.
gerçekten konuşulması gerekken çok şey var belki bir ihtimal değişir diye konuşucaz ve insanların fikirleri bana yön veriyo kesinlikle.. teşekkür ederim
size hak veriyorum bi insan değişmek istemediği sürece değişemez. peki ya sizce ben ona istediklerimi ve 'düzgün' biri olmasını nasıl söylebilirim?size karşı bariz saygısız ve anlayışsız.
fazlasıyla ataerkil.
ve hakkaniyetli değil.
temelde sıkıntı varsa aşk hiç bişeyi çözmez.
ve bi insan kendini değiştirmek istemediği müddetçe kimse değiştiremez onu.
siz aslan terbiyecisi değilsiniz.
ağır bi yükün altına girmeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?