ilişkide kız erkek eşit değil sorunsalı

Bekarken ucuncuye izin vermeyen saniyormusun evlenince seni disari cikartir bunlar tehlike canlari istersen duy onlemini al

Dısarı cikmak icin sevgilinden izin mi alıyorsun yoksa haber verdiginde mi sorun cikariyor?

Bence burda tartisilacak sey erkek kadin esitligi degil bence. Bu yasta anne babana hesap vermen gerekirken cok afedersiniz elin ne oldugu belirsiz adaminin emri altina mi gireceksin ? Bumu yani iliskiden anladiginiz sizin ? 20 yasindaki cocuklarin bu mafya/maco tavirlari, 18 yasindaki genc kizlarin sanki 30 senelik kocasindan yakinir gibi bana izin vermiyor demesi.
Bence burda tartisilacak elestirilecek seyler cok baska.

dışarı çıkmak için ailenden değil de sevgilinden mi izin alıyorsun?

izin almak yerine haber vermek kavga sebebi oluyo

Skntili bir durum, esimle yaklasik 6bucuk yil flort ettik hicbi zaman da disari cikma konusunda mudahelesi olmadi bana nerdeyse her gun disari cikardim benim yapim bu gezginimdir esim ise ev kusudur ben gezerdim o evde otururdu

Simdi evliligimizde de ben aksam disari cikiyorum annemle mesela gece yarisi gelirim eve esim hicbir sey demez

Gereksiz kiskanclik kisitlama ve esitsiz dusuncelerle zor

Evlenecegin adamla evlilikle mutlu olup olamayacagini iyi olc tart derim bu tarz seyler onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…