Tabii canım ezdirme kendini. Bizim de başka türlü sorunlarımız oluyor. Bir evde sorun zor biter onlar hayatın tuzu biberi. Ama hem aşk hem anlayış bulunursa ilişkide temeli daha sağlam oluyor her şey daha kolay geliyor. inşallah anlaşabilirsiniz="1kadiin, post: 44429218, member: 727063"]çok haklısınız son kez konuştuktundan sonra oluru varsa sizinki gibi oluru yoksa da dediğiniz gibi ayrı yollarda devam eder.. teşekkür ederim
inşallah umarım iyi sonuçlanır. tekrardan teşekkür ediyorumTabii canım ezdirme kendini. Bizim de başka türlü sorunlarımız oluyor. Bir evde sorun zor biter onlar hayatın tuzu biberi. Ama hem aşk hem anlayış bulunursa ilişkide temeli daha sağlam oluyor her şey daha kolay geliyor. inşallah anlaşabilirsiniz
1 yıllık ilişkim var ikimizde kıskancız bunu sevgili olmadan önce uzun uzun konuşmuştuk. Şimdi benim hayatımda erkek onun hayatında kız yok gibi. Ama zaman geçtikçe bu durum tatsız bir hal almaya başladı. mesela sevgilim geceleri erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkıp geç saatlerde gelebiliyo, istediği yerlere gidiyo istediği zaman sorun olmuyo yani. bana gelince ben zaten çok da sosyal bir insan değilim haftaicleri full okuldayım derslerim oluyo. Arada sırada istediğim dışarı çıkmalarımada sık dokuyup ince eleyerek gidebiliyorum. yani örneğin haftada 2 gün çıktıysam 3. yü istemek şov yapmak oluyomuş. sizce bir ilişkide kız erkek eşit değil ben giderim, yaparim ama sen yapamazsın demek doğru mu?
size hak veriyorum bi insan değişmek istemediği sürece değişemez. peki ya sizce ben ona istediklerimi ve 'düzgün' biri olmasını nasıl söylebilirim?
dediğiniz gibi olurda ben böyleyim böyle gidicek derse yolun sonu olur zaten. teşekkür ederim düşünceleriniz için gerçektensize hissettirdikleri üzerinden açın konuyu.
mesela küfür konusu.
bu size saygı duymadığını gösterir.
'benim yanımda küfür edince çok bozuluyorum, bana saygısızlık gibi algılıyorum de'.
ya da seni kısıtlayınca 'ben buna alışık değilim, zorlanıyorum' de.
eğer kendi de bu yönlerinden rahatsızsa dikkatli olacaktır.
ama ona normal geliyosa -ki bence öyle- böyle gider bu.
zaten bu zihniyetteki insanlar olduğu sürece kadın erkek eşitliğini sağlayan yasalar falan olmaz.sizin gibi böyle gelmiş böyle gider diyen insanlar olduğu sürece de bu zihniyet düzelmeyecek.ayrıca bir ilişkide çiftlerin birbirleriye eşit olmaları erkeğin kadınlaşması ya da kadının erkekleşmesi değildir.eşitlik olmazsa taraflardan biri tam olarak mutlu olamaz.Bu mevzu cok derin bi mevzu ve asla net bi cevabi yok.benim sahsi fikrim erkekle kadin esit degil.olamazda.cunku esit olmasini saglicak ne yasalarimiz var ne o zihniyet var.boyle gelmis boylede gider.bencede zaten kadin erkek gibi davranmamali.
ben buraya erkek arkadaşım çok tatlı geliyo bunu bilin görün diye mi yazdım sence? belki de yargılamamalısın bişeyi anlamadan canımDış kapının madali. Annen baban dışarı çıkma dese anlayissiz baskıcı aile olur, sevgili yapınca neden tatlı geliyor acaba? Kadın erkek eşitliğinden ziyade saygısızlık probleminiz var bence sizin. Ay bi de ne olur çok kiskancim diyen insanlar madem farkindasiniz gidin tedavi olun. Cidden normal değil.
Sevgilin kızmasın diye arkadaslarinla görüşmeni kısıtlıyor musun kisitlamiyor musun, canım?ben buraya erkek arkadaşım çok tatlı geliyo bunu bilin görün diye mi yazdım sence? belki de yargılamamalısın bişeyi anlamadan canım
bu sebeple şuan erkek arkadaşımla konuşmuyoruz yani sıkıntı var canım, anlayabildiğini umuyorumSevgilin kızmasın diye arkadaslarinla görüşmeni kısıtlıyor musun kisitlamiyor musun, canım?
Böyle yapmak doğru mu diye sorunca, şüphen var sandım ne bileyim. Kuserek düzeleceğini de sanmam, adamın ruhu hanzo. Küfür de ediyormus. Yazık değil mi annen baban bilse ne kadar üzülür. Ne işin var bu adamla allah aşkına?bu sebeple şuan erkek arkadaşımla konuşmuyoruz yani sıkıntı var canım, anlayabildiğini umuyorum
küsmedik sadece düşünmek için zaman istedim görüştüğümüzde onunla son kez bu konuları konuşmak ve değişip değişmiyceğini görmek istiyorum. Yani merak etme ben de farkındayım olanların yanlışlığından..Böyle yapmak doğru mu diye sorunca, şüphen var sandım ne bileyim. Kuserek düzeleceğini de sanmam, adamın ruhu hanzo. Küfür de ediyormus. Yazık değil mi annen baban bilse ne kadar üzülür. Ne işin var bu adamla allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?