ilişkide kız erkek eşit değil sorunsalı

="1kadiin, post: 44429218, member: 727063"]çok haklısınız son kez konuştuktundan sonra oluru varsa sizinki gibi oluru yoksa da dediğiniz gibi ayrı yollarda devam eder.. teşekkür ederim
Tabii canım ezdirme kendini. Bizim de başka türlü sorunlarımız oluyor. Bir evde sorun zor biter onlar hayatın tuzu biberi. Ama hem aşk hem anlayış bulunursa ilişkide temeli daha sağlam oluyor her şey daha kolay geliyor. inşallah anlaşabilirsiniz

inşallah umarım iyi sonuçlanır. tekrardan teşekkür ediyorum

Kadın erkek eşit değildir, olamaz da. Kadınlar daha üstündür. İzin almak ne demek yahu, seni kısıtlayan adamla bir saniye durma bence....

Eşitliğe gelene kadar çok sıkıntı var.
İlişkiniz sağlıksız bir ilişki.

Eşim sevgiliyken beni tek başıma türbeye bile göndermezdi. Kendi hiç sevmez türbeleri falan ama beni kapıdan alır eyüp'e götürür duam bitene kadar başımda bekler evimin kapısına bırakırdı. Şimdi de öyledir. Kendisi de öyle dışarda eğlenmez takılmaz ama işlerini halletmek için her insan gibi ordan oraya koşturur ama genel mottosu benim tek başıma hiçrbiyere gidemeyeceğim üzerinedir kuaföre bile gelir benle. İçerisi kadın doluysa kapıda bekler. Cidden bunaltıyor bunlar böyle geldiyse böyle gidiyorlar yani. Eğer sorun ediyorsanız yolun başında ayrılın derim değiltirmeye çalışmanız işe yaramayacaktır büyük ihtimalle.

Birbirimizden 3 senedir bikere bile izin almadık. İkimizde birer bireyz birbirimizin ebeveyni degiliz.bi yere giderken x le bulusmaya gidiyorum derim yeter. Bence bu izin alma olayini birakin

size hak veriyorum bi insan değişmek istemediği sürece değişemez. peki ya sizce ben ona istediklerimi ve 'düzgün' biri olmasını nasıl söylebilirim?

size hissettirdikleri üzerinden açın konuyu.
mesela küfür konusu.
bu size saygı duymadığını gösterir.
'benim yanımda küfür edince çok bozuluyorum, bana saygısızlık gibi algılıyorum de'.
ya da seni kısıtlayınca 'ben buna alışık değilim, zorlanıyorum' de.
eğer kendi de bu yönlerinden rahatsızsa dikkatli olacaktır.
ama ona normal geliyosa -ki bence öyle- böyle gider bu.

ya bide insan niye sevgilisinden isin alır ki?
şimdiden dizgini eline vermişiniz.
al beni güt der gibi.
nasıl mutluysanız öyle yaşayın.
sizi o şartlarda kabul ediyosa amenna.
değilse zaten size saygısı yoktur.

dediğiniz gibi olurda ben böyleyim böyle gidicek derse yolun sonu olur zaten. teşekkür ederim düşünceleriniz için gerçekten

Dış kapının madali. Annen baban dışarı çıkma dese anlayissiz baskıcı aile olur, sevgili yapınca neden tatlı geliyor acaba? Kadın erkek eşitliğinden ziyade saygısızlık probleminiz var bence sizin. Ay bi de ne olur çok kiskancim diyen insanlar madem farkindasiniz gidin tedavi olun. Cidden normal değil.

sevgilinin bağlayıcılığı nedir, dışarı çıkarken izin alacak kadar? bence de kadın erkek eşit değildir ama sevgiliyken bu kadar müdahale edilmesini doğru bulmadım. ayrıca zaten sevgilinin kafa yapısı çok değişik. çok baskın bir insan. üzerinde baya hakimiyet kurmuş. üstelik saygısız bir insan. yani dışarı çıkmaya takılmadan önce çok başka sorunlarınız var bence ciddi.

Bu mevzu cok derin bi mevzu ve asla net bi cevabi yok.benim sahsi fikrim erkekle kadin esit degil.olamazda.cunku esit olmasini saglicak ne yasalarimiz var ne o zihniyet var.boyle gelmis boylede gider.bencede zaten kadin erkek gibi davranmamali.
zaten bu zihniyetteki insanlar olduğu sürece kadın erkek eşitliğini sağlayan yasalar falan olmaz.sizin gibi böyle gelmiş böyle gider diyen insanlar olduğu sürece de bu zihniyet düzelmeyecek.ayrıca bir ilişkide çiftlerin birbirleriye eşit olmaları erkeğin kadınlaşması ya da kadının erkekleşmesi değildir.eşitlik olmazsa taraflardan biri tam olarak mutlu olamaz.

ben buraya erkek arkadaşım çok tatlı geliyo bunu bilin görün diye mi yazdım sence? belki de yargılamamalısın bişeyi anlamadan canım

ben buraya erkek arkadaşım çok tatlı geliyo bunu bilin görün diye mi yazdım sence? belki de yargılamamalısın bişeyi anlamadan canım
Sevgilin kızmasın diye arkadaslarinla görüşmeni kısıtlıyor musun kisitlamiyor musun, canım?

izin almak nedir ya ?anne babanız 3.gün çıkmanıza izin vermese ''annem babam çok baskıcı '' diye konu açarsınız burda.

bu sebeple şuan erkek arkadaşımla konuşmuyoruz yani sıkıntı var canım, anlayabildiğini umuyorum
Böyle yapmak doğru mu diye sorunca, şüphen var sandım ne bileyim. Kuserek düzeleceğini de sanmam, adamın ruhu hanzo. Küfür de ediyormus. Yazık değil mi annen baban bilse ne kadar üzülür. Ne işin var bu adamla allah aşkına?

küsmedik sadece düşünmek için zaman istedim görüştüğümüzde onunla son kez bu konuları konuşmak ve değişip değişmiyceğini görmek istiyorum. Yani merak etme ben de farkındayım olanların yanlışlığından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…