ilişkide kız erkek eşit değil sorunsalı

Tabiki bu konuda sizinle polemige girmicem.ilk basta soyledigim gibi bu konu goreceli ve herkese gore degisir.saygi duyuyorum fikrinizede.

neden izin alma ihtiyacı hissediyorsun ki

aynı evde yaşandığında haber verilir, bütçe vs ortak ise birlikte değerlendirilir ama izin alınmaz

siz daha sevgilisiniz kiminle nereye gideceğinizi ona mı soruyorsunuz

Dışarı çıkmak istersen çıkarsın onu ilgilendirmez ama kendin istiyorsan yani, o yapıyor ben de yapayım diye değil. Bir de izin falan istemeyin birbirinizden bence.

Size aynı günde 3 konu açtıran bir sevgili.
Diğer konularınızdan da alıntı yapıyorum:

yorgunum yorgunum dersem bıktım senin yorgunluğundan gibi tepkilerle karşılaşıyorum
Bencil. Yarın öbür gün evlenirseniz, eve yorgun geldiğinizde, o oturacak, siz evi temizleyip, yemek yapıp; gece kadınlık görevinizi(!) yapacaksınız.

haftada 2 gün çıktıysam 3. yü istemek şov yapmak oluyomuş. sizce bir ilişkide kız erkek eşit değil ben giderim, yaparim ama sen yapamazsın demek doğru mu
Doğru değil, eğer ilişkide böyle bir kural varsa iki taraf için de olmalı. Yoksa, kimse kimseye karışamaz. Kurallar tek taraf için değildir.

sen bişey yapma bende küfür etmiyimlere geliyo konunun sonu
Bu cümle demek oluyor ki, ileride bir sorunla karşılaşırsanız "her şeyin suçlusu siz olacaksınız". Hiç bir zaman kendisindeki suç payını kabul etmeyecek bir adam.
Örnek veriyorum: Sizi dövse, siz kendinizi dövdürtmüş olacaksınız.

Evet, evlilikteki fiziksel ve psikolojik şiddet flört döneminde kendini belli eder.

gerçekten çok doğru söylüyosunuz emin olun sizi dinliycem, teşekkürler

""""Arkadaşlar sevgilim ilgiyi seven hatta kendi tabiriyle ilgi manyaği bir erkek. Ben ona ilgi gösteriyorum ama o göstermediğimi düşünüyo örneğin hergün eve 7de geliyorum ve her gün karşıya geçiyorum. O trafiği ve insanı nasıl yorduğunu tahmin edersiniz. Eve gelince kendimi vererek konuşmazsam kıyamet. Ya da yorgunum yorgunum dersem bıktım senin yorgunluğundan gibi tepkilerle karşılaşıyorum. Yani beni düşünmüyo kendini düşünüyo ona yansıtmıycam bişey demiycem ve onunla konuşucam onun istediği gibi. Birimizde hata var birimiz suçluyuz ama hangimiz? Sizce hangimiz ve ne yapmalıyız?""""

""""":sevgilim çok sinirli biri tartıştığımızda bağirmayı küfür etmeyi tehtit etmeyi tercih ediyo bende tersine sakin konuşan ama içten içe sinirden deliren bir insanım. küfür etmesi ve aşırı sinirli olması artik beni çok fazla zorluyo. derdimi anlatamıyorum. sen bişey yapma bende küfür etmiyimlere geliyo konunun sonu. Ben her şekilde düzgün konuşulması taraftarıyım. Aldatmak vs olursa hadi neyse ama onun dışındaki konularda sevgiliyle düzgün konuşulmalı diye düşünüyorum nasıl çözüme ulaşabilirim? Bunu erkek arkadaşıma nasıl en doğru ve net şekilde açıklayabilirim, anlamasını sağlarım?""""

Bugun 3. konun bu ve icerikler farkli yani. Bu adamdan ne bekliyorsunuz ki hala. Diğer konuna da yazdim. Bu adamla konus ya kendine ceki duzen versin ki cok zor ya da yol ver gitsin. Ömür boyu nasıl cekeceksin. Hem cok sinirli sürekli kufrediyor hem herseye mudahale ediyor hem de üzerine aşırı ilgi bekliyor adama bak

Hehh birisi benden önce davranıp açmış bu konuyu. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum canım 2 yıl boyunca üniversite de sevgilimin istemediği yerlere gitmedim niye? O diyosa bi bildiği vardır şimdi gidersem laf eder aramiz açılır ama gitmesem ne kaybedicem ki zaten o beni heryerde götürüyor gidip de onla aramiz bozulacagina otururum yurtta diyip dışarı cikmiyodum. Allah için sevgilim de öyle ama şimdi okul bitti ben eve döndüm benim sevgilim o cafe senin bu cafe benim. Gitme desem sıkılıyorum napayım evde diyor sen beni gondermiyodun diyince aynı şey mi sen bi kızsın sana zarar verebilirler ama ben.kendimi korurum diyo. Hatta daha geçenlerde tartıştık gittiği baya sosyal bi cafe vardı gitme dedim laf etti oraya gitme buraya gitme napıcam ben sende yoksun diye. Sonra ben onun olduğu şehre gittim o cafede 1 akşam arkadaşımla buluştuk oraya gitme diyo niye diyorum istemiyomus neyse gittim yine de oda geldi başka masaya oturdu arkadaşlarıyla bende kopardım yaygarayi hani düzgün bi cafeydi madem düzgün bnim niye burda oturmami istemiyosun diye. Kızlar için uygun düzgün değilmiş o erkekmis gidebilirmis bende yok yaa bu haksızlık diyince ben seni anladım demekki evlenince oraya gitme buraya gitme diye surat yapan bi kadın olacaksin demekki ben arkadaslarla dışarı çıksam sıkıntı olacak diyo. Bende saçmalama niye olsun ama ben çıkınca olur dimi diyorum yerine zamanina göre sen evli bir kadın olcaksin öyle sürekli sürekli gezemezsin diyo. Ben diyorum senden neyim eksik sen yapınca ben niye yapamiyorum o diyo erkek kadın eşit değil. Senin gibi bikmis durumdayim bundan

Gece dışarı çıkma konusunda hak veririm neticede kadınlar kadar risk altında değil erkekler. Onları lafla sözle taciz eden yok.

Ama zaten gündüz dışarı çıkma olayını izne dökmeniz baştan yanlış. Bunun kıskanmakla alakası yok bu baya kısıtlama.

Biz eşimle beş yıl flört ettik. Bir buçuk yıldır da evliyiz. Eşitliğe değil denkliğe inandık hep. Ama ne o benim arkadaşlarımı ne ben onun arkadaşlarını kısıtlama yoluna başvurmadık. Birbirimize çevresiyle tanışıp ortak anlaştıklarımızla görüşmeleri sıklaştırdık. Eşim diziyle ilgili problem yaşayana kadar her hafta halı saha maçından giderdi. Ben arkadaşlarımla buluşurum, sohbet ederiz alışveriş yaparız. Dönüş vaktim karanlıktaysa mutlaka gelir bizi alır kızları ya evlerine bırakır ya da rahat bir noktaya. Arkadaşları bize gelir kalır, birlikte yemek yeriz çay içeriz sonra b n belki biraz yalnız takılmak isterler diye mutfakta iş çıkarırım ya da kitap okurum odamızda. Kız arkadaşlarıyla telefonlaşır, ben de görüşürüm, o da benim erkek arkadaşlarımla görüşür konuşur. Birbirinizi kısıtladığınız sürece bir ilişki değil yaşadığınız kontrol kurma endişesi bu! Umarım derslerinizde başarılı olursunuz ve sevgilinizle bir dengeye ulaşırsınız.

Kadın erkek bır degıldır bırbırını tamamlar öncelıkle. Ikıncısı senın ondan ızın alman hata cıktıgında gecenın kör vaktınde cıkmıyorsundur zaten. Ayrıca cıkılabılecek gıbı bı yerse o vakıtte cıkarsın ıstersen.

Boyle bırbırınız uzerınde ego oyunları yaparsanız da kendınızı yıpratırsınız. Yanı boyle gıttıgın yerı mı sayacak hep ? Sen de ona kınlenıp ınat ıcın zevk almayacak olsan da dısarı mı cıkacaksın. Sonra gelsın kavgalar pesıne ayrılık.

Rahatsızsan tartısmadan soyle. Bana guvenmenı ıstıyorum senı de cok sevıyorum ıstersen bı gıttıgımızde sen de gel de. Aynı sekılde onun da bu sekılde senı rahatlatması lazım baska huzursuz oldugun bı konu varsa.

Kadınlar ne kadar taviz verirse erkekler o kadar çok kısıtlama getirirler.
En baştan birbirinize saygı duyup ilişkinize o şekilde başlasaydınız işler bu hale gelmezdi.
İkimizinde hayatında kadın ve erkek yok demeniz çok hastalıklı geldi bana.
Kıskançlık adı altında çok sağlıksız bi durum yaşadığınız.
Sevgiliyken eşim okuldaki erkek arkadaşıma çok karıştı görüşmememi istedi.
Ama o arkadaşımla çok iyi anlaştığımı ve görüşmeye devam edeceğimi söyledim hep ısrarla.
Sonra nişanlandık gene baskı kurmaya çalıştı üzerimde o çocukla görüşme diye.
Ama o çocuk benim sınıftaki en iyi arkadaşımdı tabi ki nişanlımı dinlemedim.
Sonra evlendik ve o çocuk artık ikimizinde en iyi arkadaşı.
Eşim artık durumu kabullendi o da çok seviyor arkadaşımı ve bizim evimize gelip gitmesinden dolayı da çok mutlu oluyor.
Yani demek istediğim ben en baştan eşime ya tamam istemiyorsan görüşmem deseydim hem arkadaşımı kaybedecektim hem de kendime olan saygımı.

eşinizle sizin adınıza çok mutlu oldum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

laflarına bi dikkat et de sen önce

bu bi noktadan sonra artık çekilmez bi hal alıyo bence sende erkek arkadaşınla otur ve konuş şahsen ben öyle yapicam ne kadar sevsemde onu birbirimizi anlamamız ve saygılı olmamız bence her şeyin önünde gelir. ben bunu anladim ve ona da bunu anlatıcam artık olursa olur olmazsa da bu işin oluru yoktu deriz.

Benim anlata anlata dilimde tüy bitti. Sen nereye istedin de seni götürmedim nankörlük yapma gündüzleri okul arkadasarin okul arkadaşların geziyodun hep dedi benimki :) Ama ben anlaticam bunu zor olsada, inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde

sabah 7 de kalktım giyindim çıkarken eşim uyandı
nereye gidiyosun dedi ?
nereye gitmemi istersin dedim
bu saatte nereye gidilir ya annene ya markete dedi
saat 7 de be annesi ne marketi :) yürüyüşü çıktım sabah kahvemi içtim denizi izledim 9 da geldim.

babamada hesap vermedim kocamada vermem bide izin öi alıyosun çıldırmış olmalısın

bana ulaşırsın sana yardımcı olmayı çok isterim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…