İlişkide kontrolsüz kıskançlık

ista3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
25
-19
1
Arkadaşlar 1 seneye yakın ilişkim var ilişkimin başlarında sanki rüya alemindeydim her şey çok güzeldi çok ilgili çok seviyor zevklerimiz aynı zaman geçirirken çok mutluyuz ama zamanla aşırı kıskançlıkları ortaya çıkmaya başladı. Başlarda bunları tolere edersem uyum sağlarsam onunda bana uyum sağlayacağını düşündüm ama asla değişmedi. Erkek arkadaş çevrem asla olamaz iş yerinde erkeklerin bulunduğu ortamda olamam selam veremem sohbet edemem. Karşı cins kimseye iyi akşamlar günaydın diyemem bunun için büyük kavga etmişliğimiz var. Erkeklerle asla tokalaşamam kuzenim vs olsun asla sarılamam ve sürekli sorar tokalaştın mı vs diye . Ben sahil kesiminde yaşayan biriyim ailemde nispeten seküler insanlar. bütün kıyafetlerime karışır her şey bol ve uzun olmak zorunda ki ben tesettürlü biri değilim ona rağmen normalde de açık giyinen biri değilim. Evin içinde giydiğim kıyafetlere kadar karışan üstün müsait değilse mutlaka perdemi çektiren çekmezsem kavga çıkaran biri.Kendide ben ne istersen itiraz etmeden yapıyor fakat ben onu bu türlü saçma sapan kısıtlamak istemiyorum saçma geliyor bana. Sonra da sen ne desen ben itiraz etmeden yapıyorum sen neden yapmıyorsun diye beni suçluyor. Sürekli o haklı hep onun dediği doğru benim düşüncelerime kadar karışıyor. En son tatilde kavga çıktı denize girme mevzusu yüzünden. Böylesini nasıl seversiniz diyorsunuz biliyorum ama ben dikkat ettiğim sürece çok iyiyiz mutluyuz seviyorum bunlar söz konusu olduğunda kavga gürültü. Ben hemşireyim o ise polis 32 yaşındayız evlilik sürecindeydik. Yorumlarınızı bekliyorum

Aklını peynir ekmekle mi yedin de evlilik sürecine giriyorsun bir de?

Ayrıl

Bu insan manyak. Başka da bir tanımı yok. Kimse kimseye böyle gerizekalıca davranamaz. Kıskançlık ruh hastası insanların sahip olduğu bi şey. Seninkinde de kuzenle tokalaştırmama erkeklere iyi günler dedirtmeme derecesinde. Ne diyelim nikahta keramet vardır mı? Bunu mu bekliyorsunuz?

sadece tül kapalı olduğunda gündüz vakti bile olsa evin için görünüyormuş o yüzden perdede kapalı olsun istiyor
Hiç kendinize saygınız yok,adam resmen sen or.... ruhlusun, kafanda çalışmıyor,birine selam versen tokalaşsan aklın kayar kucağına atlarsın.Ben senin tasmanı sıkı tutuyorum bana dua et diyor.Yok değil diyorsanız sizce sizi niye kısıtlıyor????

Bu kıskanç değil ki bu bildiğin hastalıklı ruh . Kuzenın gelınce tokalaştın mı die sormak tatilde denize girdi die kavga çıkarmak oha oha kaç kaç kaç . Evde perde mi acmıcak mıssın

Ee hemşireyseniz 3 gun sonra mesleğinizi bıraktırır bu manyak hasta cinsiyet ayrımı yap erkeklere dokunma die .

Ama yok para gelen yere sesi çıkmıyor saygı gösteriyorsa kusura bakmayın cidden hastalıklı ruh !

32 yasinda koca kadinsin boyle bir dag ayisini nerde buldun? Gitsin koyunden bir kiz bulsun anasi evlensin madem.

Karşı cins kimseye iyi akşamlar günaydın diyemem bunun için büyük kavga etmişliğimiz var.
bütün kıyafetlerime karışır her şey bol ve uzun olmak zorunda
mutlaka perdemi çektiren çekmezsem kavga çıkaran biri.
Nereye kadar böyle boyun eğip kabul edeceksiniz, her dediğini yapacaksınız? Üstelik evlilik yoluna giriyorsunuz şaka mısınız siz ya! Yerinizde olsam ilk kısıtlama, baskı yaptığı gün ayrılırdım. Tabanları yağlayıp kaçın, uzaklaşın. Evlilikten vazgeçin, eğer evlenirseniz ilerde çok kötü bir hapis hayatı sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla konuşmanızı istemez, markette kasiyere iyi günler deseniz onu bile sorun eder, evden çıkmanızı istemez, zaten giyiminize , her şeyinize şimdiden karışıyor bu bir hastalık, kıskançlık falan değil.

32 yaşında koca kadınsın. Sence bu hareketler normal bir akla mı ait? Bu kadarı kıskançlık değil; başka bir şey deniyor buna. Kendine ve sevdiği kadına güveni olmayan; bu kısıtlamalarla kadını yalnızca kendine bağlayabileceğini sanan geri kafalı bir insan senin sevgilin. Sen 32 yaşında bir kadın olarak nerde ne giyeceğini, nasıl davranacağını bilmiyor musun yani? Allah korusun bir erkeğe selam verdin diye silahını çıkarıp seni vurmayacağı ne malum? Psikolojik rahatsızlıktır bu. Polis olması da ayrıca güven vermiyor. Günümüz Türkiye’sinde bula bula kendine layık bunu mu buldun Allah aşkına meslek sahibi bir kadınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…