İlişkide kontrolsüz kıskançlık

Koskoca kadınsın bir de biz ne diyelim?

Ya bi erkek hastaya sonda takmasi gerekirse amaaaannnnn bibili mibili ov may gaddd
Adamda çekip vuracak psikopatlık var, o hissiyatı direk veriyor. Abartma etme, o kadar da olmaz denilen ne varsa TV'de izliyoruz. Eski eşler, belalı sevgililer, uzaklaştırma alan eşler sokak ortasında kadınları katlediyor. Bugün kuzeninle tokalaşma diyen yarın manavdan para üstü alırken neden yüzüne baktın bile diyebilir.

sadece tül kapalı olduğunda gündüz vakti bile olsa evin için görünüyormuş o yüzden perdede kapalı olsun istiyor
Artık doğruyu yanlışı ayırt edebilecek, heyecanlarına kapılarak kararlar vermeyecek, hayattan beklentileri oturmuş, ne isteyip ne istemediğini bilmesi gereken yaşlardaki bir kadın olarak şu zihniyetteki bir adamla gerçekten evlilik düşünüyor musunuz?

Çok yazık!

Sürekli huzursuzdum zaten son noktayı koydum 3 gün önce

Sen dikkat edersen her şey çok iyi sanıyorsun ama o her zaman el arttıracak. Bu kıskançlık değil inan. Herkes yazmış zaten hasta ve sen bunları kabul ettiğin için yapıyor sana. Lütfen ama lütfen evlenme bu ruh hastasıyla. Bu tip aşırı kıskançlık yapanların aldatma potansiyeli çok yüksek.

Okurken boğuldum.Sevgiliyken böyle olan bir insan evlenince cehennemi yaşatır gibi geldi…Emin misin bu adamla ömür geçeceğine ? İyi düşün.Bilmiyorum.Bazen aşk her şeye yetmeyebilir.

Birazcık aklın varsa kaç kurtul derim. Yıllar içinde o sevgiden eser kalmayacak haberin var mı? Şimdi seni bu kadar kısıtlayan bir insan evlenince sana neler yapmaz. Bir de hemşiresin senin işin hep insanlarla. Ne yapacaksın o isterse erkek hasta tedavi etmeyecek misin? Yapma kuzum daha çok gençsin ,ekonomik özgürlüğü elinde eğitimli bir kadınsın. Okurken canım sıkıldı resmen. Zaten sen durumdan çok memnun olsan buralara yazmasın! Sende birşeylerin normal olmadığının farkındasın. Nereye kadar alttan alabilirsin sana yazık..

Ben de yaşlari okuyunca konu sahibi 20 yasimdayim dese herkes tüm bunlari yaşina baglayacakti diye dusunmustum.
Şu boyutta sacmalayan birinin 30 yasina gelince cok degisecegini dusunmuyorum. Insan neyse o oluyor 20 yasindayken de boyleydi muhtemelen.

Aklını peynir ekmekle mi yedin de evlilik sürecine giriyorsun bir de?

Alsın fanusun içine koysun öyle yaşayın isterseniz. Erkek olan birine iyi akşamlar günaydın bile demeyeceksin demek… Hemşiresiniz bir de yazık, yani bir nevi hastalarınla olan ilişkinize bile karışıyor. Kendisi her şeyi yapıyordur eminim ama. Tatile birlikte mi gitmiştiniz?

Hayır kız arkadaşlarımla

Öyle oldu zaten önce ufak tefek isteklerle başladı sonra sonu gelmedi isteklerinin ve artarak devam ediyor. Ortak kararla bitirdik ilişkşmşzş
Çok seviyorum diyerek, düzeleceğini, değiştirebileceğinizi umarak geri dönmemenizi diliyorum. Rabbım böyleleriyle karşılaştırmasın

Canım ne yorum yapacağımızı biliyorsun sen de. Aslında kendi içinden de aynı yorumları yapıyorsun değil mi ? Ama başkasından duymak istiyorsun kendine itiraf edemiyorsun. Kimse sana “bu sonsuz pembe bir aşk lütfen onu bırakma” demeyecek. En azından güzel geçen günleriniz hatırına bence güzelce bitir. Sonra daha kötü olacak yaşadım biliyorum. Mutlu bir evliliğin olucak mı sence ? Kendine dürüst ol aynanın karşısına geç ve gözlerinin içine bak.

Kaç arkadaşım kaçççç.... Arkana bakmadan kaç sonunda aldatılırsın benden demesi . Sakın ne alakası var deme bu tarz kıskanç insanlar seni kısıtlar , başkaları ile yemediği halt kalmaz ,kişi kendinden bilir işi misali . Üstelik mesleği gereği çok müsait ve yatkın oluyorlar böyle durumlara. Yakma başını ,anneni babanı da üzme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…