- 5 Mayıs 2017
- 178
- 172
- 23
- 35
- Konu Sahibi Aylaaglama
-
arkadaşının mide konya ovası ise sen karışma canımçok yakın bir arkadaşım sevgilisiyle kavga etmiş ve oğlan bütün küfürleri etmiş. Annesine,kız kardeşine,namusuna şerefine kadar herşeyine küfür etmiş. Sebeb kızın çalıştığı için attığı mesaja cevap vermemesiymiş saçmalığa bakar mısınız. Ayrıl diyorum ayrılmıyo çiçek yolladı diyo. Ama sebep o değil oğlan yakışıklı olduğu için ayrılmıyo adım gibi eminim. Whatsapp mesajlarını gösterdi tiksindim çocuktan. Normalde benim de arkadaşım ama ona rağmen iğrendim.
Karışmak istemiyorum ilişkilerine ayrılsalar senin yüzünden diyebilir korkusuna diyemiyorum bişey. Ama bu kadar ağır hakareti insan düşmanına etmez.
Bu durumun kötü olduğunu gelecekte daha beterlerini yaşıyabileceğini ona yaşamadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Ama sebep o değil oğlan yakışıklı olduğu için ayrılmıyo adım gibi eminim.
Ben de ondan korkuyorum ayrılsa ben suçlu olurum diye.Var ya böyle tipler .benim bir arkadasım vardı böyle .kıza anaavrat küfür ederdi sevgilisi hemde nasıl.hep böyle kavga gürültü ilişkileri vardı .bu ruh hastasıyla evlendi .şu an iletişimimiz yok bazen merak ediyorum ne yaptı diye .yani karışmamak lazım sonra sen kötü oluyorsun .arabozucu diyorlar .sanki arayı bozup kendin alıcan adamı.
Benim şahsen kaldıramayacsğım bir durum .cahil insanların küfür ettiğini düşünüyorum zaten öyle biriyle işim olmaz .asil insanlsrı severim görgülü bilgili öyle birininde ağzı pis değildir ..
Evet sırf görünüş için bunun yaptığı. Yolda giderken kıskandığım biri benim için diyo. Kaybetmek istemiyo sırf tipi var diye. Ama bu kadar küfür ben hiçbir erkekten duymamıştım. Dolmuşçu kavgasına denk geldim bi kere bu kadar küfür etmemişlerdi birbirlerine.İşte problemin kaynağı. Gorunusle karakter paralel olsaydı, nice yakisiklilar dünya iyisi olurdu :)
Umarım arkadaşınız bu insanı farkli açılardan degerlendirebilir. Yoksa bu kişinin hazimsizligi yüzünden daha ağır sıkıntılar çekecek gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?