• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskide mesafe

Orası kesin zaten de en azından karşısındaki insana da "hiç öpüştün mü? hiç koklaştın mı"
gibi ahiret soruları sormayacak. Hadi yaşamış ya da yaşamamış olmayı kabul etmesi kişisel bir durum ama zaten kadının da "evet öpüştüm 3 kişiyle " demesi çok itici. bunu duyduktan sonra günde 1 kadınla yatan erkeğin beklentisi ne?
onlarca kadınla yat ama benimki el değmemiş olsun hadi canımmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ne beyni ki adamda bitio seven makul bi aklı olan yapmaz bunu... kızında hazmetmesi ilginç. Normal bi insan kabillenmez yol verir..
Hangi kohu ahiplerinden bahsediosun anlamadım .konu bekaret değil evet o ayrı başlık... seven başkasına dokinmaz diyorum..
İşte kızlar bu mantığı değiştirmedikçe erkek hiç hayır demez ki.
Şu konunun gerçek olduğunu bile düşünsek konu sahibi bu olayı buraya taşıyorsa yazdığı an %30 en az "ihtiyacını yüzeysel aşırı kaçmadan gidermeliyim, nasıl olsa nişanlık evleneceğiz, hem ERKEK" diyordur. Zamanla bu oran artar. Sonrası ona kalmış. Gidermeye başlarsa zaten önüne geçemez.

Neresi normal bunun ..
Neyin kafasini yasiyor nisanlin sotlun her ne haltsa...

Aldatiliyorsun resmen , ve sende gelmis burda sakince soruyosun hayret....

Siz ihtiyaclarinizi hangi yolla hallediyorsunuz peki ? Oldukca ilginc bir iliskiniz varmis bunu kabullendiginize gore.

Siz ihtiyaclarinizi hangi yolla hallediyorsunuz peki ? Oldukca ilginc bir iliskiniz varmis bunu kabullendiginize gore.
kız kısmının ihtiyacı olmaz. Evlendikten sonra başlar. Hatta o zaman bile bir amaca hizmet etmekten ibaret kalır.

benım mantıgımda sunu almıyor erkek yapınca hıcbırsey yok her turlu haltı yerler ama ewlenıcegı ınsanı da el degmemıs ararlar

oluru yok yani bunun yaaa bi koşu diktirsemmi evlendim kocam iktidarsızdı gardaş gibi yattıkkk:KK8::rolleyes::rolleyes:
Bu tür durumlar için değil zaten canım.
Yani TR de ilk evlenecek insanların maalesef zihniyeti genelde bu şekilde.
Ama insanın beyninde bitiyor namus. Henüz o noktada değiliz layığıyla.

kız kısmının ihtiyacı olmaz. Evlendikten sonra başlar. Hatta o zaman bile bir amaca hizmet etmekten ibaret kalır.
Oyle sacmalik olur mu ipekcim ya, madem adamin ihtiyaclari var kadinin da var elbette. Insan sevdigiyle yasamak ister bu ihtiyaclari, boyle hayvani bi sekilde onla bunla aldatip sonra da ihtiyac diyen insanlardan midem bulaniyor. Ciftlesme donemindeki hayvanlardan farklari yok, o hayvanciklar masum en azindan.

sözlüm deme ona bence öyle söz mü olurrrr çok ayıpp. ihtiyaçmış sende git ozaman tövbe tövbeeeee

Back
X