Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilikte saygı -sevgi-bağlılık-dürüstlük önemli bence.ben böyle olduğuna inandım.ne kadar çok okursan oku bir evde mutluluk sevgi yoksa ne yapayım ben mevkiyi
olmaz diyemeyiz kişisine göre değişir.. ama aynı yerde çalışıosanz sorun olablr... farklı iş yerlerinde birnz tekniker birnz mühends olablrsnz. tabi bunu sorun etmiyorsa iki tarafta... bu soruyu sorduğuna göre sende tam emin değilsn bu ilşkde biraz eksklkler var... bu arada erkek önlisans mezunu sanırım o halde dışardan da olsa üniversiteyi 4 yıllığa tamamlayablr en azından eğitim seviyenzi bi şeklde eşitleyeblr... iş olarakda aynı yerde çalşmazsanz ve iknzde anlaştktan sonra sorun yok bence
çok önemli bence ben şimdiki aklım olsa kendime daha uygun birile hayatımı birleştirirdim..hele de anlayışsız birile evliysen daha büyük problemler doğuruyo
Eğitim farkı ve ailesinin kültür farkı şimdi olmasada ilerde sorun yaratır. Erkekler her ne kadar kompleks yapmıyorum deselerde, eğitim ve maaş olarak üste olduğunuzu düşündüklerinde iş kopuyor. Malesef buna takılmayan bir erkek ben görmedim şimdiye kadar.