İlişkide nude istenmesi

niye hayalkırıklığına uğradı ki?

Hayır demişsin tekrar istemiş hem de yenisiniz bu adamdan kurtul. Kimseye de foto atma

Atmayın fotoğraf falan.
Ayrılırsınız elimde fotoğrafların var der tehdit eder ne bileyim sağda solda paylaşır. Ne gerek var bu riski almaya?
Elimizdeki telefonlarla herşey kaydediliyor eşime bile atmam ,telefonla çekmem bile öyle söyleyeyim.
Hadi diyelim iyi niyetli,herhangi bir art niyet taşımıyor,telefonu bozulsa tamire gitse ne olacak?
Bunun için istediği kadar trip atsın. Asla atmayın asla. Dünyanın binbir türlü hali var.

eşimle 6 senedir sevgiliydi 4 sene uzak mesafe bir kere bile istemedi. Bazen yeni kıyafet aldığımda foto atardım.
bu tür foto olaylarından hoşlanmadığım için hiç lafını bile etmezdi. Hayır dediğiniz halde ısrar ediyorsa net MALdır. koşarak uzaklaş.

Bir daha istersem oe.yim diyen biriyle sevgili olma. Kendi anasının namusunu bile şeyinin zevki için ortaya atan adam sana neler yapmaz.

eski eşim istemişti bende kusura bakma telefonlara güvenmiyorum demiştim ama o bu konuya bile takmıştı isteklerimi karşılamıyorsun demişti. Atmak zorunda değilsiniz, bencede seven erkek ısrarla istemez bir kere söylersin hayır cevabı alınca tekrarlamazsın. İyi yapmışsınız

Arzulaması sevdiği anlamına gelmez. Ancak sizi seviyorsa anlayışlı olması gerekir. Surat asmak, soğuk davranmak gibi hareketler manipulasyondur, oyuna gelmeyin.
İstediği kadar assın suratını hatta az ötede assın.

evet ben de sırf bu yüzden atmak istemedim artık babamıza bile güven konusunda esirgenecek bir dönemdeyiz maalesef

Ben atiyorum cunku ben de seviyorum atmayi.

Ama karsi taraftan en ufak israr gorsem bir daha degil nude, instagramda storymi bile goremez. Bu işler ısrarla, taleple olmaz. Boyle bir adama asla asla fotoğraf gondermeyin.

Sınırını cizmissin eğer ihlal edersen tekrar konusu açılırsa diye sen tehdit edecektin ki o soğuk yapamayacakti şimdi manipüle ediyor ve bence böyle teklifte bulunan bir adamdan da hayır gelmez bundan olsa olsa hıyar ağası olur nude foto nedir ya kaçıncı yüzyılda yaşıyor ben olsam internetten bir tane elinde mızrak ve başka bir uerinde yaprak olan kıllı bir resim bulur atardim

Ben de bazen atıyorum. Herhangı bı ıstegı, ısrarı olmaz olamaz da. Tek atımlık ayarlarım her zaman. 4 aylık hem de uzak mesafe ılıskısınde asla atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…