- 10 Ekim 2014
- 33.250
- 149.841
- 798
- Konu Sahibi seabreezee
Sevismedigin adama nude atma. Sevistigine de atma da yine de tercih meselesi(11 yillik esime bile atmiyorum kendi asla istemiyor bisey olir telefondan filan diye)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye hayalkırıklığına uğradı ki?Nude atmıyorum ben, bir keresinde eski sevgilim nude atmamı istedi. Ona tek görünümlü elbiseli halimle fotoğraf attım hayalkırıklığına uğradı.
Kimseye nude atmayın erkek milletine güven olmaz. Ne yaşayacaksanız karşılıklı istek ve rıza varsa gerçek yaşayın.
Çünkü çıplak halimi görmek istiyordu. Ben de onu kudurtmak istedim.niye hayalkırıklığına uğradı ki?
Hayır demişsin tekrar istemiş hem de yenisiniz bu adamdan kurtul. Kimseye de foto atmayeniyiz 4 ay oluyor zaten biraz da o nedenle de atmak istemedim ve seven erkek istemez mantığındayım ben açıkçası çünkü kadınlar olarak bizlerinde bu tarz ihtiuaclarimiz olabiliyor ama gidip yakalarına nude at diye yapışmadan halledilebiliyoruz bunların ki şov bence biraz da
Atmayın fotoğraf falan.yeniyiz 4 ay oluyor zaten biraz da o nedenle de atmak istemedim ve seven erkek istemez mantığındayım ben açıkçası çünkü kadınlar olarak bizlerinde bu tarz ihtiuaclarimiz olabiliyor ama gidip yakalarına nude at diye yapışmadan halledilebiliyoruz bunların ki şov bence biraz da
Bir daha istersem oe.yim diyen biriyle sevgili olma. Kendi anasının namusunu bile şeyinin zevki için ortaya atan adam sana neler yapmaz.Merhaba sevgilimle kısmi uzak mesafe, kısmi yüzyüze şeklinde bir ilişki yaşıyoruz. Geçen benden bir takım özel fotoğraflar istedi(anladınız) ve ona bunu atamayacağımı söyledim çünkü dünyanın binbir türlü hâli var ve ne olacağını da bilmiyorum. Bozuldu bana biraz ve sonraki gün yine aynı mevzu döndü ben istemediğimi dile getirdim tartıştık yine ve bunun bir daha konusunu açarsam oevladiyim dedi yine azıcık soğuk yapıyor. Erkekleri anlayamıyorum seviyor mu sevmiyor mu sadece benimle beni arzuladığı için mi beraber anlamış değilim. Sizin sevgilileriniz de sizden istiyor mu böyle fotoğraflar ve siz atıyor musunuz yoksa seven erkek gercekten istemez mi kafam gerçekten çok karışık yardım edin nolur. Benden büyük ablalarım da vardır muhtemelen doğru olmadığının farkındayım ama yine de içim rahat değil siz de fikir belirtir misiniz rica etsem?
eski eşim istemişti bende kusura bakma telefonlara güvenmiyorum demiştim ama o bu konuya bile takmıştı isteklerimi karşılamıyorsun demişti. Atmak zorunda değilsiniz, bencede seven erkek ısrarla istemez bir kere söylersin hayır cevabı alınca tekrarlamazsın. İyi yapmışsınızMerhaba sevgilimle kısmi uzak mesafe, kısmi yüzyüze şeklinde bir ilişki yaşıyoruz. Geçen benden bir takım özel fotoğraflar istedi(anladınız) ve ona bunu atamayacağımı söyledim çünkü dünyanın binbir türlü hâli var ve ne olacağını da bilmiyorum. Bozuldu bana biraz ve sonraki gün yine aynı mevzu döndü ben istemediğimi dile getirdim tartıştık yine ve bunun bir daha konusunu açarsam oevladiyim dedi yine azıcık soğuk yapıyor. Erkekleri anlayamıyorum seviyor mu sevmiyor mu sadece benimle beni arzuladığı için mi beraber anlamış değilim. Sizin sevgilileriniz de sizden istiyor mu böyle fotoğraflar ve siz atıyor musunuz yoksa seven erkek gercekten istemez mi kafam gerçekten çok karışık yardım edin nolur. Benden büyük ablalarım da vardır muhtemelen doğru olmadığının farkındayım ama yine de içim rahat değil siz de fikir belirtir misiniz rica etsem?
Arzulaması sevdiği anlamına gelmez. Ancak sizi seviyorsa anlayışlı olması gerekir. Surat asmak, soğuk davranmak gibi hareketler manipulasyondur, oyuna gelmeyin.Merhaba sevgilimle kısmi uzak mesafe, kısmi yüzyüze şeklinde bir ilişki yaşıyoruz. Geçen benden bir takım özel fotoğraflar istedi(anladınız) ve ona bunu atamayacağımı söyledim çünkü dünyanın binbir türlü hâli var ve ne olacağını da bilmiyorum. Bozuldu bana biraz ve sonraki gün yine aynı mevzu döndü ben istemediğimi dile getirdim tartıştık yine ve bunun bir daha konusunu açarsam oevladiyim dedi yine azıcık soğuk yapıyor. Erkekleri anlayamıyorum seviyor mu sevmiyor mu sadece benimle beni arzuladığı için mi beraber anlamış değilim. Sizin sevgilileriniz de sizden istiyor mu böyle fotoğraflar ve siz atıyor musunuz yoksa seven erkek gercekten istemez mi kafam gerçekten çok karışık yardım edin nolur. Benden büyük ablalarım da vardır muhtemelen doğru olmadığının farkındayım ama yine de içim rahat değil siz de fikir belirtir misiniz rica etsem?
evet ben de sırf bu yüzden atmak istemedim artık babamıza bile güven konusunda esirgenecek bir dönemdeyiz maalesefAtmayın fotoğraf falan.
Ayrılırsınız elimde fotoğrafların var der tehdit eder ne bileyim sağda solda paylaşır. Ne gerek var bu riski almaya?
Elimizdeki telefonlarla herşey kaydediliyor eşime bile atmam ,telefonla çekmem bile öyle söyleyeyim.
Hadi diyelim iyi niyetli,herhangi bir art niyet taşımıyor,telefonu bozulsa tamire gitse ne olacak?
Bunun için istediği kadar trip atsın. Asla atmayın asla. Dünyanın binbir türlü hali var.
cok tesekkur ederimArzulaması sevdiği anlamına gelmez. Ancak sizi seviyorsa anlayışlı olması gerekir. Surat asmak, soğuk davranmak gibi hareketler manipulasyondur, oyuna gelmeyin.
İstediği kadar assın suratını hatta az ötede assın.
Açmasan da öylesin zaten diyip bassaydın engelibunun bir daha konusunu açarsam oevladiyim dedi