İlişkide olmazsa olmaz kurallar var mıdır?

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Bir ilişkide olmazsa olmaz kurallar var mıdır? Mesela duruma göre en olmaz dediğiniz şeyleri affettiğiniz oldu mu? Mesela siz bir hata yaptınız ona karşı onun ağrına gidecek, o da sizi sizin affetmeyeceğiniz bir hatayla cezalandırdı kendince. Affedebilir miydiniz?

Kişiden kişiye değişir o prensipler.
Sizin neye önem verdiğiniz ile alakalı.
Affetse bile affettiği konuyu bir daha açmayacak. Bu çok zor bir şey. Hırsınızı alamadığınız bir konuda çenenizi tutup hiçbir şey yapmamanız gerekir. Normal davranmak gerekir.
Peki karşıdaki kişi bu fedakarlığa değer biri mi?
Mesela bazen tek yanlış bütün doğruları götürebilir örneğin sadakat
Örneğin şiddet..
Yapılan şeye göre esneyebilir prensipler ama sadakat ve şiddet biraz daha zorlu olan konular.

Kişiden kişiye değişir o prensipler.
Sizin neye önem verdiğiniz ile alakalı.
Affetse bile affettiği konuyu bir daha açmayacak. Bu çok zor bir şey. Hırsınızı alamadığınız bir konuda çenenizi tutup hiçbir şey yapmamanız gerekir. Normal davranmak gerekir.
Peki karşıdaki kişi bu fedakarlığa değer biri mi?
Mesela bazen tek yanlış bütün doğruları götürebilir örneğin sadakat
Örneğin şiddet..
Yapılan şeye göre esneyebilir prensipler ama sadakat ve şiddet biraz daha zorlu olan konular.

Ben geçen bi konu paylaştım karmaşaya dönen ilişki diye siz de yorum yapmıştınız. Ben hala çok karmaşığım bana çok iyi davranıyor üstüme düşüyor ama ben saplanıp kaldım başkalarıyla konuşmasına. Biz barışmanın adını koymasak bile sevgili gibi devam ediyorduk seyahttaan dönünce zaten barışcaktık. Ben dün dayanamadım açtım o kız konusunu ve bana dedi ki daha barışmamıştık hesap soramazsın. Üstelik isteseymiş buluşurmuş da...Şimdi yine ilgisini kaybetti. Dırdırcı olan ben oldum sanırım. Kafayı yicem nolur yol gösterin..

Ben geçen bi konu paylaştım karmaşaya dönen ilişki diye siz de yorum yapmıştınız. Ben hala çok karmaşığım bana çok iyi davranıyor üstüme düşüyor ama ben saplanıp kaldım başkalarıyla konuşmasına. Biz barışmanın adını koymasak bile sevgili gibi devam ediyorduk seyahttaan dönünce zaten barışcaktık. Ben dün dayanamadım açtım o kız konusunu ve bana dedi ki daha barışmamıştık hesap soramazsın. Üstelik isteseymiş buluşurmuş da...Şimdi yine ilgisini kaybetti. Dırdırcı olan ben oldum sanırım. Kafayı yicem nolur yol gösterin..

Aslında buraya yazdığınızı birderdimvar başlığındaki konunuzun devamına yazarsanız farklı kişilerden yorumlar gelebilir.
Üste çıkmış ve haklılığına inanıyor. Siz de haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz ve içiniz rahat değil ama bu mesele hakkında oturup konuşmaya izin vermeyen o oluyor. İsteseniz konuşmaz kapıyı çarpar ilişkiyi bitirirsiniz ama şans vermek istiyorsunuz. O oturup konuşmayı bile mümkün kılmıyor.
O artık bu eşiği aşmış, üzgünüm daha fazlasını da yapabilir. Saygısını iyice kaybeder de. Ki baya da kaybetmiş. Saygı yoksa çok zor.
O artık sadakat dolu, kırmaktan ve incitmekten hatta kaybetmekten korkan adam değil. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım.
Eminim çok değerli bir insansınızdır ve ona da muhtaç değilsiniz. Kendinizi önemseyin. Onun bir şeylere karar vermesini beklemeyin. Zaten gönül almak için elinizden geleni yapmışsınız.

O açtığınız konuyu devam ettirin. Daha çok yazan olacaktır. Burada çok görülmüyor.

Evet oldu ben yaptım o affeti o tekrarladi ben affettim sonra bu alışkanlık oldu sonuç ayrıyız 😀

Bana da yardım edebilir misiniz? Bir konu açtım henüz kimse cevap vermedi, yardıma ihtiyacım var

Back
X