- 5 Şubat 2018
- 161
- 395
- 33
- 36
- Konu Sahibi naylonprenses
-
Davul bile dengi dengine
Oyle olagan ustu zengin degil ailem ama dediğin gibi hep prof, doktor, hakim, savcı. Ama buyuk bi mal varlığı ya da luks yaşantı yok. Kariyer ve görgü olarak..
Esimin ailesi de anadolunun bagrindan kopup gelmis ama fakir falan da değiller. Orta halli insanlar.
Yemin ederim gorumcemdeki marka takintisinin onda biri bende yok.
Varlik, diploma, gorgu, kultur, tok gözlülük hepsi farkli şeyler. Insanlara tepeden bakan bir aileye denk gelirseniz, mutlaka bir yerlerden birsey bulup huzursuzluk verirler. Veya alingan bir yapiniz varsa buluttan nem kapabilirsiniz.
Tamamen beklentiyle alakali oldugunu dusunuyorum
Hic düşünmediler. Esimle ayni meslekteyiz zaten. Ailesi de oyle kara cahil değiller. Ama yine de zorlandım. Kultur farki cok oldu. Eğitimle alakali mi bilemiyorum. Ama aileler arasında hic sorun olmadiYanıtınız için çok teşekkür ederim. Evet, aynı sizin durumunuza benziyor. Sevgilimin ailesinin de öyle çok lüks yaşamları yok aynı şekilde, kariyer olarak varlıklılar. Aileniz mesela siz evlenirken, eşinizin ailesinin size denk olmadığını düşündüler mi? Sizle bu konuda konuştular mı?
Yasemin Özilhan mı yoksa ahaha :)))İs sende bitiyor, kaliteni ortaya koy. Konusmalarin, davranislarin... Samimi kendinden emin, agirbasli vs. Aile sirketine eleman almiyor sonucta. Ogullarinin seninle mutlu olacagina inansinlar. Bir tanidigimizin kizi ki aile de kendi sartlari icinde iyiydi ama evlendigi aile ile kiyaslanamaz.Guzellik yarismasina girdi, diziler vs derken su anda Turkiye'nin en zengin bes adamin birinin ogluyla evli. Kiz evlendiginde lise mezunuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?