İlişkide Sınıf Farkı

Allahtan sen cocuktan daha zengın degılsın bence o daha buyuk bı problem olurdu. Merak etme hersey olur

Karşı tarafın profesör yada sizin tarafın işçi olması sorun değil de gerçekten iki taraf da karakterli mi? Ona bakılmalı bence. Bir tarafın üstten bakması da doğru değil. Okuduğunu yaşadığını sindirmek önemli olan. Bir araya gelince yapılabilecek muhabbetler vs. Bunlar önemli. Bunları da karşı tarafı tanıyınca sen anlarsın.

Vallahi aradığım, duymak istediğim yanıt buydu :)) Ne tatlısınız. Mutlu oldum okuyunca. Size de mutluluklar diliyorum.

Ne kadar haklısınız... Çok doğru. Eğitimli insan zaten hor görmemeyi de öğrenir, öğrenmeli. Öyle olduklarını umuyorum ben de.

Güzel sözleriniz için de çok teşekkür ederim. Allah sizin gibi kibar ve içten insanların da sayısını arttırsın inşallah.

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. :) Doğru söylüyorsunuz. Atomu parçalamıyoruz yani :)))

Aslında ailelerimizin arasında öyle dağlar gibi kültür farkı, gelenek görenek farkı pek yok. İkimizin de ailesi pek dindar insanlar değiller, yöre, gelenek falan öyle çok fark yok. Sadece benimkiler kendi hallerinde yaşayan iki emekli, onunkiler şoförle geziyor. (Gerçekten şoförleri var ya...)

Evleri mesela, çok büyük deniz manzaralı vs. Günün birinde tanışmaya falan bizim mahalleye gelseler şok olacaklar gibime geliyor. Hissettirmedikleri sürece elbette problem yok da.. Neyse zaman gösterecek sonuçta. Yani belki de bambaşka bir sebepten ayrılacağız, hayattır belli mi olur.

Yeniden teşekkürler yorumlar için.

Reactions: csi
Hindistan da mı yasıyorsunuz ne sınıfı. Ayrıca siz coktan kendinizi eziklemişsiniz yarın bir gun adamlar kasında kara var dese hemen konuyu sınıfa vurup bızı begenmediler dısladılar vs dersınız

Hindistan da mı yasıyorsunuz ne sınıfı. Ayrıca siz coktan kendinizi eziklemişsiniz yarın bir gun adamlar kasında kara var dese hemen konuyu sınıfa vurup bızı begenmediler dısladılar vs dersınız

Eziklemek mi? Ben ailemle de kendimle de gurur duyuyorum, ne eziklerim ne de birinin eziklemesine müsade ederim. Hiç alakası yok.

Ayrıca sınıf halen daha tüm dünyada ezme ezilme paradigmalarının en güçlü kesenidir. Cinsiyet, ırk, kimlik vs'den çok daha önce gelir. Biraz okumanızı tavsiye ederim.

Ben de size butun paradigmaların ötesinde biraz "özgüven" tavsiye ederim

Ben de size butun paradigmaların ötesinde biraz "özgüven" tavsiye ederim

Olası zorlukları merak edip sormak nasıl özgüvensizlik olabiliyor yahu? Ne acayipsiniz.

"Hiç sorun olmaz olursa da başımın çaresine bakarım" diyip buraya yazmasaydım mı özgüvenli olacaktım?
Dayanışma kavramının da, sınıf kavramının da, özgüven kavramının da anlamını bilmiyorsunuz, çok yazık.

Çok mu dizi izliyorsunuz

Aristokratlar ve serfler mi var

Bir şey olmaz ailelerle ne kadar ilişki kurulacak ki

Ben burada yazarım bazen benim dedem ilköğretim müfettişi idi annem vs herkes üniversite mezunu şu an 60 yaş üstü olan annem İngilizce üniversite okumuş ipi kadının çalışmadığı dönemde çalışmış

Oğlum sıkılmasın diye 80 yaşındaki anneannem 3 yaşındaki oğluma kitap okuyordu bir ara

Eşinin ailesi köyde büyümüş Kv nin okuma yazması dahi yok ilk okuyanlar eşim ve kardeşleri

Hiç sorun yaşamadık

İşinize gelen yorumlara nazik işinize gelmeyen yorumlara kabasınız.Sınıf kavramı dayanışma kavramı özgüven kavramı surekli kavramlar arasında bogulmayın ithamda da bulunmayın.Sahi beni hangi sınıfa soktunuz engin kavram bilginizle?Sizinle burada eğitim diploma okuma yazma kültür yarıstıracak değilim.Komplekslerinizden arınmanız dileğiyle

Öncelikle, kavramlar arasında boğulmak ne alaka? Kavramlar kavramlardır, bunları doğru yerinde kullanıyorum. Yerinde kavram kullanmam kavramlar arasında boğulmak olmuyor ki? Siz de cümlelerinizde kavram kullanıyorsunuz, bu sizi onların içinde boğulmuş yapmaz.

İkinci olarak, sizi herhangi bir sınıfa sokmadım, ben sınıfınızı bilemem ki beyanınız olmadan? O nereden çıktı?

Son olarak, eğitim diploma yarıştırmak nereden çıktı? Hakikaten anlamadım, benim derdim sizinle veya başkasıyla bunu yapmak değil ki? Bunu nereden çıkardığınızı gerçekten anlamadım. Ben yalnızca sınıf kavramının anlamını bilmediğinizi söyledim, çünkü Hindistan'da mı yaşıyoruz sınıf mı kaldı demeniz bana bunu düşündürdü.

Neyse, iyi günler, sevgiler.

Dizi izlediğimden değil, aksi örnekleri gerçek hayatta çok gördüğümden sordum.

Güzel örneği paylaşmanız sevindirici oldu, teşekkürler.

Hanfendi ithamda bulunmayın deyip beni "özgüvensiz" ve "kompleksli" yapan sizsiniz. Kim ithamda bulunuyor?

Bir şeyler yazdım da sildim sonra uzatmayacağım iyi günler

Bunu ben mi yazdım acaba ?
Aynen bu durumdayız
Arada hiç sorun yok .
Ama görüşmezler ve biz çok mutluyuz :)
Mezhep farkına kadar aynı :)

İçmeye ayran bulamayıp wc ye taht-ı revanla giden de var , varlık içinde yüzüp mütevazi düşünüp yaşayan da ..
Yani tamamen nasıl insanlar olduklarıyla ilgili bu, sınıfla değil...
İnsanları kategorize eden(ezici şekilde) kalburüstü kesimin diplolamalarına,emeklerine,onlara verilen emeklere ,herşeylerine acıyorum ...

Tanıdığınız 2012 Türkiye güzeli sanırım.

İşte bu gerçekten çok ilginç. Kv sizinle aynı şehirde mi yaşıyor erkek tarafı falan? Görüşme sıklığınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…