- Konu Sahibi naylonprenses
-
Yukarida uye yazmis : Yasemin Ergene. Mutevazi sartlardan bugun geldigi nokta. Guzellik bir yana kisinin belli bir durusu, tavri, tarzi olduktan sonra tum kaliplari yikabilir.Tanıdığınız 2012 Türkiye güzeli sanırım.
İşte bu gerçekten çok ilginç. Kv sizinle aynı şehirde mi yaşıyor erkek tarafı falan? Görüşme sıklığınız nedir?
Neden sorun yaşamadığınız belli oldu. Bence şimdi biz de bu durumdayız ama hiç sorun yaşamıyoruz demekle insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Belli ki hem aileler birbirine hem de siz ailelere zaten mesafelisiniz bayağı. Bu durumda sorun yaşanmaması elbette çok normalKv aynı şehirde
Eltim görümcem vs de
Eltimi 13 yılda toplam 10 kere görmedim evlerimizin arası 10 dakika ki onlar eğitimli kayınbirader banka müdürü elti de benzer
Görümcemle yakın oturuyoruz nispeten sık görüşüyoruz
Kv kp i en son Kurban Bayram'ında gördüm eşime arada git derim vs
Hatta Kv nin daha sık görüşme talebi yok mu dediler olabilir ama o istiyor diye ben yapmak zorunda değilim
Annem babam da Kv kp de artık çekirdek ailemin dışında eşim çocuğum ve ben artık aileyiz
Bizde de durum aşağı yukarı öyle. Çok güzel bir evliliğimiz var. Genelde tam tersi olunca problem çıkıyor.
MESLEGINIZ NEDIR ?Merhaba sevgili kadınlar,
Benimkine benzer bir endişe yaşamış hemcinslerimin deneyimleri ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Lütfen sorunumu tırt bulup dalga geçmeyin, vallahi ciddili soruyorum. :)
Birkaç aydır biriyle beraberim. Henüz ilişkimiz yeni, ama ona çok ısındım. Çok iyi anlaşıyoruz, sanırım epey de hoşlanıyorum. :) İlişkimiz de yavaştan ciddileşiyor gibi. Yaşlarımız yakın, mesleğimiz aynı. Buraya kadar her şey harika, ama iş hakikaten ciddileşirse diye ara ara düşündüğümde beni endişelendiren konu şu: çocuğun ailesi aşırı varlıklı bir aile. Öyle böyle değil. Annesi ve babası profesör, herkes Amerika'da Avrupa'da okumuş, aile vali, kaymakam, hakim savcıdan falan geçilmiyor. Asilzade ailesi mübarek! Bizde ise herkes işçi, ailenin üniversite okuyan ilk jenerasyonu benim ve benden sonrakiler. Adını Feriha koydum vakası gibi bir şey oldu resmen ya, dizi yalan değilmiş... :))
Yani diyeceğim o ki, buna benzer bir sınıfsal farklılıkla ciddi ilişki yürüten, veya evlenen arkadaşlar var mı aramızda? Nolur "aşk her şeyi çözer, seviyorsan gerisi boş" demeyin :) Muhakkak sevgi pek çok şeyi çözer de, ben buradan çıkabilecek sorunları, bu tarz olayları deneyimleyenlerin varsa yaşanmışlıklarını ve atlattıkları zorlukları duymak ve üzerine düşünmek istiyorum. Yanıtlarınız için şimdiden çook teşekkür ederim!
Dayanışmayla.
Neden sorun yaşamadığınız belli oldu. Bence şimdi biz de bu durumdayız ama hiç sorun yaşamıyoruz demekle insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Belli ki hem aileler birbirine hem de siz ailelere zaten mesafelisiniz bayağı. Bu durumda sorun yaşanmaması elbette çok normal
Mesafe koyup kaç aydın görüşmediğimizi yazmamıştınız, bunu ben soru sorduktan sonra açıkladınız. Yorumunuzu okuyanlar sık sık görüşüp çok iyi anlaştığınızı düşünebilirler. Ben öyle düşündüm şahsen ...İyi de mesafeli olmak bunu başarmak önemli zaten
Ailelerle çıkan sorunların çoğu mesafeyi ayarlayamamaktan çıkıyor
Kv mesela oğlum doğmadan herkes gibi isim önerdi 30 yaş altı tüm arkadaşların gibi Rüzgar ismini önerdi o dönem popülerdi
Arkadaşlardan kimse inanmadı onlar nasıl isim önerisi bekliyorsa
Kv deyince eğitimi yok deyince uzayda yaşamıyor ki
Biz o ismi koymadık bir gün de neden koymadınız demedi zira deseydi bu bizim çocuğumuz ismini biz seçeriz derdik
Kv ile sorun yaşamadık mı tabii ki yaşadık burada da yazarım oğlum bebekken takmıştı ayakkabı giydirmiyorsun diye ama her seferinde hayır dedim
Mesafeli olmak kötü bir şey değil evet mesafeliyim hem kendi annene hem Kv ye hamile olduğumu bile Bebek 4 aylık olduktan sonra söyledim ki daha söylemeyecektim de bir arkadaşımın annesi aniden vefat etti o nedenle söyledim
Konu sahibine kötü örnek olduğumu düşünmüyorum aksine mesafesini ayarlarsa hayatının gayet yolunda gidebileceğini ifade ediyorum
Mesafe koyup kaç aydın görüşmediğimizi yazmamıştınız, bunu ben soru sorduktan sonra açıkladınız. Yorumunuzu okuyanlar sık sık görüşüp çok iyi anlaştığınızı düşünebilirler. Ben öyle düşündüm şahsen ...
MESLEGINIZ NEDIR ?
Bunu ben mi yazdım acaba ?
Aynen bu durumdayız
Arada hiç sorun yok .
Ama görüşmezler ve biz çok mutluyuz :)
Mezhep farkına kadar aynı :)
Daima efeniim:)Ayyy:)Pozitif kekremsim beniim
Ayni durum gercekten aynisi.İnsanlar bu farklari cok gozlerinde buyutmuyorlar mi
Ki esimle benim ailelerimiz bazi seyleri de uc noktalarda yasayan insanlar, ama onlar bile sorun etmiyorlar yani, ne annem kayinvalidemi bikini giymeye zorluyor ne kayinvalidem annemi inek sagmaya, selamlasmalari yeter zaten fazlası da gereksiz samimiyet olurdu.
Kesinlikle evetYani kadın üst sınıf erkek alt sınıf olunca mı problem oluyor demek istediniz? Anlamadığım için soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?