İlişkide Sınıf Farkı

Tanıdığınız 2012 Türkiye güzeli sanırım.
Yukarida uye yazmis : Yasemin Ergene. Mutevazi sartlardan bugun geldigi nokta. Guzellik bir yana kisinin belli bir durusu, tavri, tarzi olduktan sonra tum kaliplari yikabilir.
Ogullari konu sahibini sevmis begenmis aslolan bu ozguveni kirmamak gerekir.

Para pul önemli değil de , üniversite mezunu bir genç kız gel çocuğun b*k yapmış b*kunu temizle diyorsa sıkıntı büyük...

İşte bu gerçekten çok ilginç. Kv sizinle aynı şehirde mi yaşıyor erkek tarafı falan? Görüşme sıklığınız nedir?

Kv aynı şehirde

Eltim görümcem vs de

Eltimi 13 yılda toplam 10 kere görmedim evlerimizin arası 10 dakika ki onlar eğitimli kayınbirader banka müdürü elti de benzer

Görümcemle yakın oturuyoruz nispeten sık görüşüyoruz

Kv kp i en son Kurban Bayram'ında gördüm eşime arada git derim vs

Hatta Kv nin daha sık görüşme talebi yok mu dediler olabilir ama o istiyor diye ben yapmak zorunda değilim

Annem babam da Kv kp de artık çekirdek ailemin dışında eşim çocuğum ve ben artık aileyiz

Neden sorun yaşamadığınız belli oldu. Bence şimdi biz de bu durumdayız ama hiç sorun yaşamıyoruz demekle insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Belli ki hem aileler birbirine hem de siz ailelere zaten mesafelisiniz bayağı. Bu durumda sorun yaşanmaması elbette çok normal

ye kürküm ye kaldımı..

insanlığa değer verıyorsa her iki taraf sorun çıkmaz inşallah korkma.

MESLEGINIZ NEDIR ?

İyi de mesafeli olmak bunu başarmak önemli zaten

Ailelerle çıkan sorunların çoğu mesafeyi ayarlayamamaktan çıkıyor

Kv mesela oğlum doğmadan herkes gibi isim önerdi 30 yaş altı tüm arkadaşların gibi Rüzgar ismini önerdi o dönem popülerdi

Arkadaşlardan kimse inanmadı onlar nasıl isim önerisi bekliyorsa

Kv deyince eğitimi yok deyince uzayda yaşamıyor ki

Biz o ismi koymadık bir gün de neden koymadınız demedi zira deseydi bu bizim çocuğumuz ismini biz seçeriz derdik

Kv ile sorun yaşamadık mı tabii ki yaşadık burada da yazarım oğlum bebekken takmıştı ayakkabı giydirmiyorsun diye ama her seferinde hayır dedim

Mesafeli olmak kötü bir şey değil evet mesafeliyim hem kendi annene hem Kv ye hamile olduğumu bile Bebek 4 aylık olduktan sonra söyledim ki daha söylemeyecektim de bir arkadaşımın annesi aniden vefat etti o nedenle söyledim

Konu sahibine kötü örnek olduğumu düşünmüyorum aksine mesafesini ayarlarsa hayatının gayet yolunda gidebileceğini ifade ediyorum

Mesafe koyup kaç aydın görüşmediğimizi yazmamıştınız, bunu ben soru sorduktan sonra açıkladınız. Yorumunuzu okuyanlar sık sık görüşüp çok iyi anlaştığınızı düşünebilirler. Ben öyle düşündüm şahsen ...

Haaa

Ben hiç öyle düşünmedim

Zira hiç sık sık görülme fikrim olmadığı için

O yönden haklısınız ana ben kendi annesi ile de her hafta görüşüne anlayamadığım içim öyle düşünmemiştim

Ben özel bir tavır koymadım ki bence normal görüşme sıklığı

Bunu ben mi yazdım acaba ?
Aynen bu durumdayız
Arada hiç sorun yok .
Ama görüşmezler ve biz çok mutluyuz :)
Mezhep farkına kadar aynı :)

İnsanlar bu farklari cok gozlerinde buyutmuyorlar mi
Ki esimle benim ailelerimiz bazi seyleri de uc noktalarda yasayan insanlar, ama onlar bile sorun etmiyorlar yani, ne annem kayinvalidemi bikini giymeye zorluyor ne kayinvalidem annemi inek sagmaya, selamlasmalari yeter zaten fazlası da gereksiz samimiyet olurdu.

Ayni durum gercekten aynisi.
Annem yilin 3 ayi alanya 2 ayi kibris tatil pesinde. Kayinvalidem 5 vakit namazinda niyazinda. Bizimkiler sadece biz telde vs konusurken bizden dr selam söyle modundalar. O kadar . Ve bu yeterli bencede .

haha çok iyi anlatmışsın
aile kendini üstün görüyorsa sorun çıkar maalesef. ha bu soruna karşı erkek arkadaşın dik duramazsa sen yıpranırsın. dik duruşa birlikte yıpranırsınız .
ama aile kaliteli kimseyi hor görmeyen, sevgiye değer verense bir sorun olmaz.

Konuyu takipteyim. Şu an birinden hoşlanıyorum. Mezhep farkı ve aile yapısı farklılığı var. Üstüne erkek tarafı çok zengin ve biz orta halli bir aileyiz. Geçen bi arkadaşıma söyledim bu sorun olabilir dedi. Bana kalsa üstesinden gelinmeyecek bir şey değil ama acaba büyük bir sorun olur mu diye kafamı kurcalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…