Iliskide süre

Yesyess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
2.148
7.468
73
33
Merhabalar ❤
Benim merak ettiğim ama deneyimi fazla olmadığı için çevremdeki arkadaşlarıma soramadigim bir konu var.
Gerçekten sevdiğim ve uzun süre birlikte olmayı umduğum biri var . Evlilik benim için önemli bir konu / kural degil.
Sorum şu; uzun vadeli ilişkilerde cinsellik heyecan bazında ne kadar iyi olabilir? Çoğu ilişkim temelinde bu tarz korkularım olduğu için uzun olamadı, bana sanki hep bir taraf sıkılır ve başka heyecan arar gibi geliyor .
Bu korkum yüzünden bilinçdışı olarak koruyorum kendimi uzun ilişkilerden sanırım.. Duygusal bazda gittikçe daha güzel daha derin olacağına inanıyorum . Sizce bu cinsel bazda da mümkün olabilir mi ?
Teşekkürler

Çocuk doğana kadar sorunsuz olabilir😊 Genelleme yapmak mümkün değil tabi.
Ha ha çocuk hayat boyu düşünmüyorum .
Bu korkumu dönüştürmeye çalışıyorum, bu ilişkim ya da bundan sonra olacak her ilişkim için .
O yüzden buradaki hanımlara bir sormak istedim . Benin çevremdeen fazla bir kac senelik ilişkiler mevcut yasimdan dolayi

O iliskinin dinamigine bağlı olarak değişiyor bence. Biz esimde 5 yıllık evliyiz hersey ilk gunden daha guzel masallah diyim 🧿 karşılıklı anlayis, sevgi, cinsellik zaman gectikte daha guzel bi ritimde ilerliyor ama dedigim gibi herkesin iliskisi bir olmayabilir.
Kimi tanidiklarim çocuktan sonra iliski anlaminda cok bocaladı mesela ama bizde eskisi gibi devam etti.

Merhabalar ❤
Benim merak ettiğim ama deneyimi fazla olmadığı için çevremdeki arkadaşlarıma soramadigim bir konu var.
Gerçekten sevdiğim ve uzun süre birlikte olmayı umduğum biri var . Evlilik benim için önemli bir konu / kural degil.
Sorum şu; uzun vadeli ilişkilerde cinsellik heyecan bazında ne kadar iyi olabilir? Çoğu ilişkim temelinde bu tarz korkularım olduğu için uzun olamadı, bana sanki hep bir taraf sıkılır ve başka heyecan arar gibi geliyor .
Bu korkum yüzünden bilinçdışı olarak koruyorum kendimi uzun ilişkilerden sanırım.. Duygusal bazda gittikçe daha güzel daha derin olacağına inanıyorum . Sizce bu cinsel bazda da mümkün olabilir mi ?
Teşekkürler
11 yıllık evliyim bikkinlik asla yok maşallah 😍
Sevgi saygı olduğu sürece hiçbirşeyin tadı bozulmuyor 😍

11 yıllık evliyim bikkinlik asla yok maşallah 😍
Sevgi saygı olduğu sürece hiçbirşeyin tadı bozulmuyor 😍
Daha daha güzel olsun umarım .
Sevgi saygı kısmı bence uzun ilişkilerde daha da güzel olmaya açık bir alan .
Peki heyecan kısmı? Cinsellik en çok heyecan kısmından olusuyor gibi geliyor bana . Bunu uzun yıllar korumak mümkün mü sizce?

Bilemiyorum, evlenmeden once deneyim edenlerdenim. Hemde ılıskı baya baya yenıyken gayette hostu bence.evlendık filan ama takıntınız yoksa yasayın derim sonra vah vah yapacaksanız bulaşmayın gercekten

Daha daha güzel olsun umarım .
Sevgi saygı kısmı bence uzun ilişkilerde daha da güzel olmaya açık bir alan .
Peki heyecan kısmı? Cinsellik en çok heyecan kısmından olusuyor gibi geliyor bana . Bunu uzun yıllar korumak mümkün mü sizce?
Bence mümkün hiç yüz-göz olmadık biz birbirimize kötü kelimelerimiz hakaret küfür olmadi bence bunun etkisi çok. Hâlâ birbirimiz için güzel şeyler yapmaya hevesimiz var. bu çok önemli bence. Bu da heyecanı kaybettirmiyor😊

Bilemiyorum, evlenmeden once deneyim edenlerdenim. Hemde ılıskı baya baya yenıyken gayette hostu bence.evlendık filan ama takıntınız yoksa yasayın derim sonra vah vah yapacaksanız bulaşmayın gercekten
Zaten cinsellik yaşıyorum, sorun bu degil .
Sorun ilişki başındaki heyecanı yıllar içinde nasıl koruyabiliriz cinsellikte.

Beni i yanlış anlamayın ama bence çocuk düşünün 😁 inanın bir kadina çok büyük bir artı 😍

Merhabalar ❤
Teşekkürler
Bu bir dert mi sizce? Cinsellik +18 e yakışan bir konu yeri burası değil

Evet sadece o olmalı ki size de kınayıp boş eleştiri yapmak düşsün.
Gelip eleştiri yapan sizsiniz ,
Bu konu +18 bir konu değil. Cinsellik içeren her konu +18 değildir.
Ben bir korkumla ilgili konu açtım/ konu duygusal ,cinsel degil /burada çok uzun vade evli olan ilişkisi olan hanımefendilerden yorum alabilmek için .

Gelip eleştiri yapan sizsiniz ,
Bu konu +18 bir konu değil. Cinsellik içeren her konu +18 değildir.
Ben bir korkumla ilgili konu açtım/ konu duygusal ,cinsel degil /burada çok uzun vade evli olan ilişkisi olan hanımefendilerden yorum alabilmek için .
Cinsellik +18 diye ayrı bir alan var tıpkı bir derdim var gibi. E izin verin biraz da ben eleştiri yapayım hahahahah

Heyecan durumu bende ilk yillara göre arttı çünkü hem kendi isteklerini bilip,hem karşı tarafı daha iyi tanıyorsun ne istediğini biliyorsun. Baskasina karsi asla boyle heyecanlanmam gibi geliyor.
Yalniz bir konu da önemli bence, birden fazla ilişki yaşanmışsa belki farklı olabilir. Hani sıkılan,değişiklik arayan kişiler baglanamayabilir. Aklı başka yere kayınca veya soğuyunca da zaten heyecan diye birşey kalmaz. Kişilik de devreye giriyor bence.

Merhabalar ❤
Teşekkürler
Herşey çocuk doğana kadar, çocuktan sonraki koşullar ve psikoloji önemli. Depresyona yatkın insanlarsınız cinswllik ölür ama deli dolu mutlu insanlarsınız isterseniz 5 çocuk olsun ilk gunki gibi heyecanı kalır.

Heyecan durumu ben de ilk yillara göre arttı çünkü hem kendi isteklerini bilip,hem karşı tarafı daha iyi tanıyorsun ne istediğini biliyorsun. Baskasina karsi asla boyle heyecanlanmam gibi geliyor.
Yalniz bir konuda önemli bence, birden fazla ilişki yaşanmışsa belki farklı olabilir. Hani sıkılan,değişiklik arayan kişiler baglanamayabilir. Aklı başka yere kayınca veya soğuyunca da zaten heyecan diye birşey kalmaz. Kişilik de devreye giriyor bence.
Bendeki fobi sanırım bağlanıp 5 10 yıl sonra sıkınılması benden galiba .
Ben kişilik olarak çok tekesliyimdir . Kendim adına sormadım bu soruyu , erkekler acısından sordum açıkçası.

Back
X