• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide tartışmaları nasıl yönetiyorsunuz?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Merhabalar,

3 aylık bir ilişkim var. Çok iyi gidiyordu, karşıdaki saygılı, güzel seven bir insan. Tartışma anlarında ben ondan daha çok sinirlenip yıkıcı oluyorum. Bunu birkaç kez yaşadım, bu zamana kadar bununla ilgili yüzüme vururcasına birşey demedi hep Olgun davrandı.

Dün bir tartışma yaşadık, tartışmanın başından sonuna kadar sesini yükseltti, tahammülsüz davrandı, bu kez tam aksine beni konuşturmayan o oldu. Söyledim beni üzüyorsun diye, yok ben bir çıkarım yaptım karar alacağım vs vs konuşmaya başladı. Konuşmayalım sonra konuşuruz dedik kapattık, sabah yazdım konuşmak istemedi yoğunum dedi, hiç yapmadığı bir şekilde. Bu soğumak mı oluyor, ne oluyor?

Bu aşamada nasıl davranayım tecrübeli hanımlar?

Merhabalar,

3 aylık bir ilişkim var. Çok iyi gidiyordu, karşıdaki saygılı, güzel seven bir insan. Tartışma anlarında ben ondan daha çok sinirlenip yıkıcı oluyorum. Bunu birkaç kez yaşadım, bu zamana kadar bununla ilgili yüzüme vururcasına birşey demedi hep Olgun davrandı.

Dün bir tartışma yaşadık, tartışmanın başından sonuna kadar sesini yükseltti, tahammülsüz davrandı, bu kez tam aksine beni konuşturmayan o oldu. Söyledim beni üzüyorsun diye, yok ben bir çıkarım yaptım karar alacağım vs vs konuşmaya başladı. Konuşmayalım sonra konuşuruz dedik kapattık, sabah yazdım konuşmak istemedi yoğunum dedi, hiç yapmadığı bir şekilde. Bu soğumak mı oluyor, ne oluyor?

Kimse kimsenin kahrını çekmez oluyor bu durum. Eeeeh yeter beee demiş adam.

Bana bu konu hiçte yabanci gelmedi:olamaz:

Fevri ve yikici sözleriniz'den bunalip soğuya bilir. Bi yere kadar karşidaki altdan ala bilir.
Empati yapin, O size ayni şekilde davransa yipranirsiniz duygularda öyle bu ilişki yürümez gözü ile bakar.
Olaylari pişirip önüne sürmeyin, sinirlendinizmi? Ya Sabir cekin Bunu Bende çokca yaparim. Sinirlendim'de nerden inceldise Orda Kopsun derdim/Derim.
Size hala öfkelidir kendinize ceki düzen verin, dünki konuyu acmayin. Ve Şu cümledende sakinin Sen eskiden böyle değildin zinhar demeyin!
Bi kendi haline birakin, bakalim ne zamam dönüp konuşcak sizinle. Sabretceksiniz, Anlamaniz için yapiyordur.
Bügün gece'ye kadar yazmasa.
Mesaj atin Seni kirdiğim için üzgünüm özür dilerim , iyi geceler deyin.
Özür dilemek bir erdemliktir.
Sabah kalktinizda hala cevap yoksa sakin cephe almayin!!
Bakalim Beni Gercekten anladimi, yoksa yine kircakmi diye nabzinizi ölcüyordur.
Ve onun yazmasini Aramasini bekleyin, Ararsa Tavir Yapmayin

Son düzenleme:
Net kendi haline bırakarak üstüne gidince uzuyorda uzuyor ilk onun konuşmak istemesini beklemek en iyi çözüm en azından benim için öyle eninde sonunda o kedi eve geliyor :KK36: eger ben üstüne gidersem dırdırcı bunaltıcı oluyormuşum o kedi de kaçıyormuş susup eve gelmesini beklerim acısını yavaş yavaş günlere yayarak da dırdırımı yaparım :KK71:

Merhabalar,

sizin davranışlarınızdan dolayı sabrı taşmış. son tartışmada patlamış. ve bu karakterde biri ile ilişkiye devam edip etmeyeceğinin kararını verecek.
bence yapılacak birşey yok.
açıkçası 3 ay her tartışmada sinirli, yıkıcı olan birine - eğer çok ekstrem şeyler yaşamamışsa o dönemde- ben de şans vermem. yada bir süre daha mesafeli yürütürüm durumu.

Merhabalar,

Kaçacaksın canım. Madem bağıran çağıran o pişman olanda o olmalı. Ama kendini devamlı arayan soran bir kadın erkeğin pişman olmasını engeller. Basılsa arıyo nasılsa arasam hemen açar kafasını yaşatıyorsun. Konuşmayalım mı dedi okey yazana kadar yazma. İki günde sürse bırak.. paylaşım yap.. kendini hissettir ama yazma..

Çalışıyorum aslında, ama tartışma anında yine parlarken buluyorumn kendimi
Öfke kontrolü için yardım alsanız ?
Ya da benim taktiğimi deneyin, çok sinirlendiğimde ağzımdan istemediğim şeyler çıkmasın diye içinden başlıyorum saymaya 1.2.3.4.5..... diye, bende işe yarıyor :cool:

Back
X