- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi yenidengeri
-
Nerde tanıştım dedin? Instagram mesaj atarak.Tanik sizin Hakim Bey.Sekerim adamı sosyal medyada tanimissin vardır tabii senden öncesi .Arkadaşlar biriyle tanışmıştım. Bu kişi basketbolcu, altyapılarda oynuyor. Hatrı sayılır takipçisi var instagramda ve çok aktif kullanıyor. O bana mesaj atmıştı, ilk haftadan hemen flörttük zaten, gidişat buydu. Ben de bu flört dönemlerini pek sevmem genelde ilişkide tanıyorum insanları bir kere buluştuk buluştuğumuz gün çıkmaya başladık. Aşırı yorucu bir hayatı var sürekli orda burda antrenmanlara gidiyor maçlarda şehir dışında falan. Onun yaşadığı şehre gitmiştim ikinci haftadan buralara çok girmek istemiyorum açıkçası ama yarı gerekli yarı keyfi sebeplerden ben onda kaldım 3-4 gün boyunca. Cinsel anlamda da çok uyumluyduk ilk buluşmada da bu tarz şeyler olmuştu ama ben bu tarz şeyler yaşamaya karşı olmadığım için olmasına izin verdim. Ondan sonra bir gün yanyanayken instagramında geziyordu ben de dmleri gördüm 18 tane dm vardı. Göstermesini istedim göstermek istemedi, bu tarz şeyleri sevmiyormuş. Israrcı davrandım gibi oldu, yine de istemedi. Açmadı da. Benim de surat asıldı tabi, önemsediğim şey ona yazmaları değil onun nasıl cevap verdiğini görmekti. Yanımda telefonunu hiç gizlemezdi bu arada kaç kere bana verip bakmadığı oldu (internetten alışveriş yaparken vs), arkadaşları aradığında da hep hoparlörde konuşuyordu açıkçası yani öyle kaçak göçek değildik. Ama bakmama izin vermedi sonuçta, ben de bu olaydan 1 saat sonra uçak bileti alıp 2 saat içinde evinden çıktım. Bozulduğumun farkındaydı ama yine vardın mı sevgilim, uçak inince haber ver gibi mesajlar attı. Ben de hiçbir şey demeden devam etmek istemediğimi söyledim. Geri hiçbir şey yazmadı. İçime bir kez kurt düştüğü için bir daha istesem de olmaz, arkadaşlarım abartmışsın vs dedi ama ben yerinde davrandığımı düşünüyorum. Sizce?
Baştan sona yanlışsınız. Telefon kurcalamak istemek de neyin nesi. Bismillah ilişkiye yeni başlamışsınız mesaj okumak istiyorsunuz falan, 40 yıllık kocam mesajlarımı okuyamaz, bana güvenmiyorsa da kapı orda gidebilir. Arkasından da dur diyen zaten enayidir. Bir de size tavsiyem başka insanların size karşı yaptığı hataların bedelini, hayatınıza giren yeni insanlara ödetmeye kalkmayın. Üzülen siz olursunuz.Arkadaşlar biriyle tanışmıştım. Bu kişi basketbolcu, altyapılarda oynuyor. Hatrı sayılır takipçisi var instagramda ve çok aktif kullanıyor. O bana mesaj atmıştı, ilk haftadan hemen flörttük zaten, gidişat buydu. Ben de bu flört dönemlerini pek sevmem genelde ilişkide tanıyorum insanları bir kere buluştuk buluştuğumuz gün çıkmaya başladık. Aşırı yorucu bir hayatı var sürekli orda burda antrenmanlara gidiyor maçlarda şehir dışında falan. Onun yaşadığı şehre gitmiştim ikinci haftadan buralara çok girmek istemiyorum açıkçası ama yarı gerekli yarı keyfi sebeplerden ben onda kaldım 3-4 gün boyunca. Cinsel anlamda da çok uyumluyduk ilk buluşmada da bu tarz şeyler olmuştu ama ben bu tarz şeyler yaşamaya karşı olmadığım için olmasına izin verdim. Ondan sonra bir gün yanyanayken instagramında geziyordu ben de dmleri gördüm 18 tane dm vardı. Göstermesini istedim göstermek istemedi, bu tarz şeyleri sevmiyormuş. Israrcı davrandım gibi oldu, yine de istemedi. Açmadı da. Benim de surat asıldı tabi, önemsediğim şey ona yazmaları değil onun nasıl cevap verdiğini görmekti. Yanımda telefonunu hiç gizlemezdi bu arada kaç kere bana verip bakmadığı oldu (internetten alışveriş yaparken vs), arkadaşları aradığında da hep hoparlörde konuşuyordu açıkçası yani öyle kaçak göçek değildik. Ama bakmama izin vermedi sonuçta, ben de bu olaydan 1 saat sonra uçak bileti alıp 2 saat içinde evinden çıktım. Bozulduğumun farkındaydı ama yine vardın mı sevgilim, uçak inince haber ver gibi mesajlar attı. Ben de hiçbir şey demeden devam etmek istemediğimi söyledim. Geri hiçbir şey yazmadı. İçime bir kez kurt düştüğü için bir daha istesem de olmaz, arkadaşlarım abartmışsın vs dedi ama ben yerinde davrandığımı düşünüyorum. Sizce?
Arkadaşlar biriyle tanışmıştım. Bu kişi basketbolcu, altyapılarda oynuyor. Hatrı sayılır takipçisi var instagramda ve çok aktif kullanıyor. O bana mesaj atmıştı, ilk haftadan hemen flörttük zaten, gidişat buydu. Ben de bu flört dönemlerini pek sevmem genelde ilişkide tanıyorum insanları bir kere buluştuk buluştuğumuz gün çıkmaya başladık. Aşırı yorucu bir hayatı var sürekli orda burda antrenmanlara gidiyor maçlarda şehir dışında falan. Onun yaşadığı şehre gitmiştim ikinci haftadan buralara çok girmek istemiyorum açıkçası ama yarı gerekli yarı keyfi sebeplerden ben onda kaldım 3-4 gün boyunca. Cinsel anlamda da çok uyumluyduk ilk buluşmada da bu tarz şeyler olmuştu ama ben bu tarz şeyler yaşamaya karşı olmadığım için olmasına izin verdim. Ondan sonra bir gün yanyanayken instagramında geziyordu ben de dmleri gördüm 18 tane dm vardı. Göstermesini istedim göstermek istemedi, bu tarz şeyleri sevmiyormuş. Israrcı davrandım gibi oldu, yine de istemedi. Açmadı da. Benim de surat asıldı tabi, önemsediğim şey ona yazmaları değil onun nasıl cevap verdiğini görmekti. Yanımda telefonunu hiç gizlemezdi bu arada kaç kere bana verip bakmadığı oldu (internetten alışveriş yaparken vs), arkadaşları aradığında da hep hoparlörde konuşuyordu açıkçası yani öyle kaçak göçek değildik. Ama bakmama izin vermedi sonuçta, ben de bu olaydan 1 saat sonra uçak bileti alıp 2 saat içinde evinden çıktım. Bozulduğumun farkındaydı ama yine vardın mı sevgilim, uçak inince haber ver gibi mesajlar attı. Ben de hiçbir şey demeden devam etmek istemediğimi söyledim. Geri hiçbir şey yazmadı. İçime bir kez kurt düştüğü için bir daha istesem de olmaz, arkadaşlarım abartmışsın vs dedi ama ben yerinde davrandığımı düşünüyorum. Sizce?
Adam dön lütfen demesini beklemiş de zor yaniKendi kendinize küsüp gitmişsiniz. Üstüne mesaj beklemeniz garip geldi. Evet bir tamam yazsa şık olurdu ama ayrıldığınız adamın son mesajınıza ne cevap verdiği bu kadar önemli mi? Siz adama kararınızı bildirmişsiniz. O da sessiz kaldığına göre onaylamış.
Yazması gereken/yazabileceği mesajları sorup sormamanız hiç önemli değil. Neticede şahsi cep telefonundaki ona gelen özel mesajlar, özel yazışmaları okumak istediniz. Kendi davranışınız üzerinden cevap vereyim hatalı davranmışsınız, yaptığınız hoş değil
Hani böyle whatsapp ta durum yaparlar ya, anlamlı sözler olur. Son 2 cümleniz öyle yazılacak cinsten bomba olmuş. Hani yazıp paylaşsam yayılır başkaları da paylaşır çok beğendim.Baştan sona yanlışsınız. Telefon kurcalamak istemek de neyin nesi. Bismillah ilişkiye yeni başlamışsınız mesaj okumak istiyorsunuz falan, 40 yıllık kocam mesajlarımı okuyamaz, bana güvenmiyorsa da kapı orda gidebilir. Arkasından da dur diyen zaten enayidir. Bir de size tavsiyem başka insanların size karşı yaptığı hataların bedelini, hayatınıza giren yeni insanlara ödetmeye kalkmayın. Üzülen siz olursunuz.
Paylaşın madem de "ünlü düşünür" olayımHani böyle whatsapp ta durum yaparlar ya, anlamlı sözler olur. Son 2 cümleniz öyle yazılacak cinsten bomba olmuş. Hani yazıp paylaşsam yayılır başkaları da paylaşır çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?