İlişkide telefon saklama konusu

Nerde tanıştım dedin? Instagram mesaj atarak.Tanik sizin Hakim Bey.Sekerim adamı sosyal medyada tanimissin vardır tabii senden öncesi .

Baştan sona yanlışsınız. Telefon kurcalamak istemek de neyin nesi. Bismillah ilişkiye yeni başlamışsınız mesaj okumak istiyorsunuz falan, 40 yıllık kocam mesajlarımı okuyamaz, bana güvenmiyorsa da kapı orda gidebilir. Arkasından da dur diyen zaten enayidir. Bir de size tavsiyem başka insanların size karşı yaptığı hataların bedelini, hayatınıza giren yeni insanlara ödetmeye kalkmayın. Üzülen siz olursunuz.

Ben de telefonumda bir şey olmasa bile ölsem kimsenin eline kilidi açık vermem. Benim özelim telefonum ya, ne münasebet.
Hele ki biri ; aç DM bakayım diyecek...
Ama sizin konuda adam basketbolcu,yakışıklı. Dmden başka şehirdeki kızlara mesaj atsa anında bir biletle yanına gelip yatacak bir hayatı var.. yani çok 'normal' bir erkek değil.
Bence tek size atmamistir o tanısma dmsini , ve tek siz degilsinizdir yanına gelip sevgili hayatı yaşadığı. O yüzden eğer amacınız gerçek bir sevgili hayatiysa iyi yapmışsınız terkederek

güzel kardeşim 2 haftadır tanıdığın adamla cinsel ilişki yaşamaktan çekinmiyorsun ama kırk yıllık karısı gibi dan diye özel hayatına girmeyi kendinde hak mı görüyorsun?
cinsel ilişki de yaşanır, ben çok hazzetmesem de gerekirse sosyal medya hesaplarına da bakılır ama senin şu anlattıkların başlı başına sorunlu mevzular..
ben 10 yıldır evliyim 15 yıldır da eşimle birlikteyim daha telefonunu elime alıp sosyal medyasına bakmışlığım yok..
az bi yaşadıklarınızı sakin yaşayın..

Bu durumda siz de internet üzerinden ilişkiye başladığınız için şüphelendiniz sanırım.

Ama yaptığınız şey tamamen yanlış. O dm ler sadece sevgilinizin değil karşıdaki insanın da özeli sizi ilgilendirmez o yüzden.

Yani en basiti kızın biri nude atmış olsa bile sizin bunu görme hakkınız yok.

Onun ne cevap verdiğini merak ettim demişsiniz. Aşırı güvensiz bir davranış.

Sonra da basmış gitmişsiniz. Aramaz tabi niye arasın ki ben de aramam.

öncelikle sosyal medyadan tanıştığı benimle laap diye ilişkiye başlayan ve her şeyi bu kadar hızlı yaşayan adamın nesine güveneyim? güvenmezdim. bana bu hızda gelen başkalarına da aynı hızla gidiyordur.

diğer konu, dm'lere yazdığı cevap diyorsun da cevap yazıyor mu önce bundan bile emin değilsin. yani çok mesaj geliyorsa her dm'e yanıt yazdığını sanmıyorum. benim de işle alakalı çok takipçili sosyal medya hesabım var, aktif kullanıyorken çok mesaj geliyordu ve hepsine yetişemiyordum. açmadığım da çok mesaj vardı yani. son 1 senedir aktif değilim yine mesajlar geliyor sayısı azalmış olsa da. ver telefonu bakıcam davranışı ve bu davranışta ısrar edilmesi de çok itici. adamın gizlediği bişey olsa da olmasa da itici bir hareket, bana yapılmasını asla istemezdim. ve saklayacak bişeyim olsun ya da olmasın, bana güven duymayan birine ne diyebilirim ki? yol orada, kapı açık. erkekler bitmesini istemedikleri zaman genelde ayrılığa engel olmak için uğraşıyorlar ama o da böyle bişey yapmamış. o yüzden üzerine pek konuşulacak bişey yok. şimdi haksızlık ettiğini düşünüp geri adım atsan daha kötü. almışsın bir karar, arkasında dur, üzerinde de düşünme zaten boşver. öyle adamlar boşta kalmazlar, sana yaklaştığı gibi herkese yaklaşıyordur.

Ben de şüphelenirdim ne yalan söyleyeyim. Ama instagramı aktif kullanan birine çok mesaj gelmesi de acayip değil. Zor bir durum

Bence ayrılmakla iyi yapmışsınız. Ya bazı yazılanlara katılamıyorum çünkü ben de merak ederdim ve bakmak isterdim. Bence hepimiz merak ederiz. Bakmak derken oturup tek tek mesajları okumayı kastetmiyorum ama genel kimlerle konuşuyor bilmek istemeniz normal. Al bak deseydi en baştan zaten üzerine düşmezdiniz belki ama gizlemek istemesi falan hiç mantıklı değil.

Ne abartması tam da olması gerekeni yapmışsın. Böyle tiplere karşı böyle omurgalı hemcinslerimize ihtiyacımız var Sakın arkadaşlarının gazına gelme yeni aşklara yelken aç adam mı kalmadı. Zaten o adam da büyüyünce seni mumla arar

Adam takılıyor işte onla bunla.
Sen kırk yıllık kocan gibi davranmışsın.
Cinsellik yaşaman hemen senin de isteğinmiş.
Yani burda bana vaat verdi kullandı vs diyemezsin.
Karşılıklı yaşanmış adam da duygu oluşmamış devam etmiş yoluna senden de hoşlanıp seks yapmak için senide hayatında tutmuş.
Bildiğimiz hikaye maalesef.
Burda kandırılma vs yok unut hayatına bak

Adam dön lütfen demesini beklemiş de zor yani
Ayrılmak değil amaç.
Kalması için ısrar beklemek

Siz sevgili olarak ilişkinizi tanımlıyorsunuz ama adam için pek öyle gelmedi...en azından sizinle konuşması ,tepkisini izah etmesi gerekirdi.aramadiysa pek de umrumda degilmissiniz. .

Hani böyle whatsapp ta durum yaparlar ya, anlamlı sözler olur. Son 2 cümleniz öyle yazılacak cinsten bomba olmuş. Hani yazıp paylaşsam yayılır başkaları da paylaşır çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…