- 17 Aralık 2020
- 1.538
- 1.155
- 83
- 32
- Konu Sahibi yenidengeri
-
Adam dön lütfen demesini beklemiş de zor yani
Ayrılmak değil amaç.
Kalması için ısrar beklemek
Paylaşın madem de "ünlü düşünür" olayım
siz benim için cinsel ilişkinin ne ifade ettiğini biliyor musunuz da çekinip çekinmediğimi ölçebilesiniz? sizin için büyük anlam ifade ediyorsa benim için etmiyor demekki, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama önce aklınızı başınıza alıp saygınızı takının. çekinecek bir şey yapmadığımı belirttim, çekiniyor olsam burada o detayı da yazmazdım. kimine göre telefona bakmak normaldir, kimine göre değildir, bakmak istedim diye "40 yıllık karısı" moduna geçmiyorum. bana göre normal demekki açıp gösteririm. üslubunuz çok yanlış. ayrıca sakinliğim, sessizliğim de size kalmasın bir zahmet :)güzel kardeşim 2 haftadır tanıdığın adamla cinsel ilişki yaşamaktan çekinmiyorsun ama kırk yıllık karısı gibi dan diye özel hayatına girmeyi kendinde hak mı görüyorsun?
cinsel ilişki de yaşanır, ben çok hazzetmesem de gerekirse sosyal medya hesaplarına da bakılır ama senin şu anlattıkların başlı başına sorunlu mevzular..
ben 10 yıldır evliyim 15 yıldır da eşimle birlikteyim daha telefonunu elime alıp sosyal medyasına bakmışlığım yok..
az bi yaşadıklarınızı sakin yaşayın..
Geri hiç bi şey yazmaması tuhaf devam etmek istese sorgulardı bi neden diyeArkadaşlar biriyle tanışmıştım. Bu kişi basketbolcu, altyapılarda oynuyor. Hatrı sayılır takipçisi var instagramda ve çok aktif kullanıyor. O bana mesaj atmıştı, ilk haftadan hemen flörttük zaten, gidişat buydu. Ben de bu flört dönemlerini pek sevmem genelde ilişkide tanıyorum insanları bir kere buluştuk buluştuğumuz gün çıkmaya başladık. Aşırı yorucu bir hayatı var sürekli orda burda antrenmanlara gidiyor maçlarda şehir dışında falan. Onun yaşadığı şehre gitmiştim ikinci haftadan buralara çok girmek istemiyorum açıkçası ama yarı gerekli yarı keyfi sebeplerden ben onda kaldım 3-4 gün boyunca. Cinsel anlamda da çok uyumluyduk ilk buluşmada da bu tarz şeyler olmuştu ama ben bu tarz şeyler yaşamaya karşı olmadığım için olmasına izin verdim. Ondan sonra bir gün yanyanayken instagramında geziyordu ben de dmleri gördüm 18 tane dm vardı. Göstermesini istedim göstermek istemedi, bu tarz şeyleri sevmiyormuş. Israrcı davrandım gibi oldu, yine de istemedi. Açmadı da. Benim de surat asıldı tabi, önemsediğim şey ona yazmaları değil onun nasıl cevap verdiğini görmekti. Yanımda telefonunu hiç gizlemezdi bu arada kaç kere bana verip bakmadığı oldu (internetten alışveriş yaparken vs), arkadaşları aradığında da hep hoparlörde konuşuyordu açıkçası yani öyle kaçak göçek değildik. Ama bakmama izin vermedi sonuçta, ben de bu olaydan 1 saat sonra uçak bileti alıp 2 saat içinde evinden çıktım. Bozulduğumun farkındaydı ama yine vardın mı sevgilim, uçak inince haber ver gibi mesajlar attı. Ben de hiçbir şey demeden devam etmek istemediğimi söyledim. Geri hiçbir şey yazmadı. İçime bir kez kurt düştüğü için bir daha istesem de olmaz, arkadaşlarım abartmışsın vs dedi ama ben yerinde davrandığımı düşünüyorum. Sizce?
vaat verdi veya kullandı diyemem, öyle bir şeyden bahsetmedim zaten. zaten bu durumu, yani ayrılığı seksle nasıl bağdaştırdınız çözemedim ki. ayrılan taraf benim ama yine de adam beni seks için hayatında tutmuş oluyor, garip.Adam takılıyor işte onla bunla.
Sen kırk yıllık kocan gibi davranmışsın.
Cinsellik yaşaman hemen senin de isteğinmiş.
Yani burda bana vaat verdi kullandı vs diyemezsin.
Karşılıklı yaşanmış adam da duygu oluşmamış devam etmiş yoluna senden de hoşlanıp seks yapmak için senide hayatında tutmuş.
Bildiğimiz hikaye maalesef.
Burda kandırılma vs yok unut hayatına bak
açıkçası bu çağda sosyal medyadan tanışmanın garip bir şey olduğunu düşünmüyorumNerde tanıştım dedin? Instagram mesaj atarak.Tanik sizin Hakim Bey.Sekerim adamı sosyal medyada tanimissin vardır tabii senden öncesi .
evet bazen bana da oluyor dediğiniz gibi ki benim çok bir takipçim de yok, arkadaşlar eş dost hep. yeri geliyor üşenip bakmıyorum vs. o anlık bakmak istedim, bana göre ters bir şey olmadığı için sorun etmedim ama ısrarcı olmam yanlıştı. ve haklısınız bana da birisi güvenmese ben de tutmam onu. arkadaşlarımdan ziyade objektif yorum almak için sormak istedim buraya yoksa geri dönmek gibi bir planım yok..öncelikle sosyal medyadan tanıştığı benimle laap diye ilişkiye başlayan ve her şeyi bu kadar hızlı yaşayan adamın nesine güveneyim? güvenmezdim. bana bu hızda gelen başkalarına da aynı hızla gidiyordur.
diğer konu, dm'lere yazdığı cevap diyorsun da cevap yazıyor mu önce bundan bile emin değilsin. yani çok mesaj geliyorsa her dm'e yanıt yazdığını sanmıyorum. benim de işle alakalı çok takipçili sosyal medya hesabım var, aktif kullanıyorken çok mesaj geliyordu ve hepsine yetişemiyordum. açmadığım da çok mesaj vardı yani. son 1 senedir aktif değilim yine mesajlar geliyor sayısı azalmış olsa da. ver telefonu bakıcam davranışı ve bu davranışta ısrar edilmesi de çok itici. adamın gizlediği bişey olsa da olmasa da itici bir hareket, bana yapılmasını asla istemezdim. ve saklayacak bişeyim olsun ya da olmasın, bana güven duymayan birine ne diyebilirim ki? yol orada, kapı açık. erkekler bitmesini istemedikleri zaman genelde ayrılığa engel olmak için uğraşıyorlar ama o da böyle bişey yapmamış. o yüzden üzerine pek konuşulacak bişey yok. şimdi haksızlık ettiğini düşünüp geri adım atsan daha kötü. almışsın bir karar, arkasında dur, üzerinde de düşünme zaten boşver. öyle adamlar boşta kalmazlar, sana yaklaştığı gibi herkese yaklaşıyordur.
evet ya geçmişte yaşadığım şüpheleri kenarı bırakıp devam edecektim ya da ilişkimi bitirecektim, ben de her şeyi fazla irdeleyen bir insan olarak bu duruma takılacağım için ilişkiyi bitirdim direkt. ileride " sevgilim beni aldatıyor mu sizce??" konuları açsam daha normal karşılanırdı herhalde.Ben de şüphelenirdim ne yalan söyleyeyim. Ama instagramı aktif kullanan birine çok mesaj gelmesi de acayip değil. Zor bir durum
evet haklısınız aslında bu adam da yoktu. içimden geldi, uydurdum. size de hikaye anlatıyorum. tek çözen sizsiniz tebrikler.Sevgili oldugunuza emin misin? Yani sirf cinsellik yasadin ya da herifin evinde 1-2 gun kaldin diye sevgili olunmaz bencetek sevgilisi sen degilsin emin ol, herkese asko kusko
Sayın Hakim tanık hiçbir şey anlamamış.Simdi bir daha anlatalım.Siz bu adamla biçki dikiş kursunda tanismadiniz ya Instagram da tanıştınız demek bu adam geziniyor oralarda yani hala o mesajlar gelir gelmiştir gelecektir.İnsallah anlamissinizdiraçıkçası bu çağda sosyal medyadan tanışmanın garip bir şey olduğunu düşünmüyorum
size içerden bilgi geldi herhalde çok emin konuşmuşsunuz.Adam dön lütfen demesini beklemiş de zor yani
Ayrılmak değil amaç.
Kalması için ısrar beklemek
demek istediğinizi anladım zaten? siz konuyu bir daha okuyun bakalım ben ne sormuşum siz ne yanıtlamışsınız.Sayın Hakim tanık hiçbir şey anlamamış.Simdi bir daha anlatalım.Siz bu adamla biçki dikiş kursunda tanismadiniz ya Instagram da tanıştınız demek bu adam geziniyor oralarda yani hala o mesajlar gelir gelmiştir gelecektir.İnsallah anlamissinizdir
evet doğrudur, kimi normal karşılıyor kimi nefret ediyor. ben de ayrılıp gittim zararlı bir ilişkiye dönüşmemesi için..Eşim telefonumu eline aldığında rahatsız oluyorum kötü bir şey olduğundan değil rahatsız edici bir hareket olduğu için sinirleniyorum. niye yapıyorsunuz ki bunu? Sevmem özelimin karıştırılmasını hele sevgiliyken yapılmasına deli oluyorum. kimse sevmez yapmayın şunu güven yoksa aranızda, ayrılın gitsin. Bu hareketler ilişkiye ciddi anlamda zarar veriyor.
Hee heedemek istediğinizi anladım zaten? siz konuyu bir daha okuyun bakalım ben ne sormuşum siz ne yanıtlamışsınız.
Cok yetenekliyimdirevet haklısınız aslında bu adam da yoktu. içimden geldi, uydurdum. size de hikaye anlatıyorum. tek çözen sizsiniz tebrikler.
Sen ayrılmadın ki orda.vaat verdi veya kullandı diyemem, öyle bir şeyden bahsetmedim zaten. zaten bu durumu, yani ayrılığı seksle nasıl bağdaştırdınız çözemedim ki. ayrılan taraf benim ama yine de adam beni seks için hayatında tutmuş oluyor, garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?