İlişkide telefon saklama konusu

Siz devam etmek istemediğinizi söylediğiniz halde ne cevap yazmış ne bir açıklama yapmış. Davranışınızda abartı görmüyorum. Devam etmek istese mutlaka bir tepki verirdi. İçiniz de bu kuşkuyla devam etmektense yol yakınken vazgeçmeniz daha mantıklı. Telefon karıştırmak abes bir davranış aslında ama sırf yanınızdayken kırılmamanız için gösterebilirdi. Mesaj içeriklerinden çekindiği için öyle davrandı belki de..

Acikcasi ben telefonun ozel alan oldugunu dusunuyorum. Esim ven ben bu konuda birbirimize karsi cok saygiliyiz. Esim dusta olsun telefonuna mesaj gelsin kimden gelmis diye bile bakmam, o da bakmaz. Guven meselesi aslinda. Bu kadar guvenmek iyi mi bilmiyorum ama ben guvenmeyi tercih ediyorum. Yaparsa bir serefsizlik illa ki yanina kalmaz ve benim karsima cikarir Allah. Yeni baslanan bir iliskide boyle bir baski kurmak dogru degil bence. Hemen evlenecek degilsiniz ya zamanla tanirsin, anlarsin adami. Varsa hosuna gitmeyen davranislar ya da icine dogan bir takim durumlar o zaman takip edersin.

siz benim için cinsel ilişkinin ne ifade ettiğini biliyor musunuz da çekinip çekinmediğimi ölçebilesiniz? sizin için büyük anlam ifade ediyorsa benim için etmiyor demekki, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama önce aklınızı başınıza alıp saygınızı takının. çekinecek bir şey yapmadığımı belirttim, çekiniyor olsam burada o detayı da yazmazdım. kimine göre telefona bakmak normaldir, kimine göre değildir, bakmak istedim diye "40 yıllık karısı" moduna geçmiyorum. bana göre normal demekki açıp gösteririm. üslubunuz çok yanlış. ayrıca sakinliğim, sessizliğim de size kalmasın bir zahmet :)

Geri hiç bi şey yazmaması tuhaf devam etmek istese sorgulardı bi neden diye

vaat verdi veya kullandı diyemem, öyle bir şeyden bahsetmedim zaten. zaten bu durumu, yani ayrılığı seksle nasıl bağdaştırdınız çözemedim ki. ayrılan taraf benim ama yine de adam beni seks için hayatında tutmuş oluyor, garip.

evet bazen bana da oluyor dediğiniz gibi ki benim çok bir takipçim de yok, arkadaşlar eş dost hep. yeri geliyor üşenip bakmıyorum vs. o anlık bakmak istedim, bana göre ters bir şey olmadığı için sorun etmedim ama ısrarcı olmam yanlıştı. ve haklısınız bana da birisi güvenmese ben de tutmam onu. arkadaşlarımdan ziyade objektif yorum almak için sormak istedim buraya yoksa geri dönmek gibi bir planım yok..

Ben de şüphelenirdim ne yalan söyleyeyim. Ama instagramı aktif kullanan birine çok mesaj gelmesi de acayip değil. Zor bir durum
evet ya geçmişte yaşadığım şüpheleri kenarı bırakıp devam edecektim ya da ilişkimi bitirecektim, ben de her şeyi fazla irdeleyen bir insan olarak bu duruma takılacağım için ilişkiyi bitirdim direkt. ileride " sevgilim beni aldatıyor mu sizce??" konuları açsam daha normal karşılanırdı herhalde.

Sevgili oldugunuza emin misin? Yani sirf cinsellik yasadin ya da herifin evinde 1-2 gun kaldin diye sevgili olunmaz bence tek sevgilisi sen degilsin emin ol, herkese asko kusko
evet haklısınız aslında bu adam da yoktu. içimden geldi, uydurdum. size de hikaye anlatıyorum. tek çözen sizsiniz tebrikler.

açıkçası bu çağda sosyal medyadan tanışmanın garip bir şey olduğunu düşünmüyorum
Sayın Hakim tanık hiçbir şey anlamamış.Simdi bir daha anlatalım.Siz bu adamla biçki dikiş kursunda tanismadiniz ya Instagram da tanıştınız demek bu adam geziniyor oralarda yani hala o mesajlar gelir gelmiştir gelecektir.İnsallah anlamissinizdir

Eşim telefonumu eline aldığında rahatsız oluyorum kötü bir şey olduğundan değil rahatsız edici bir hareket olduğu için sinirleniyorum. niye yapıyorsunuz ki bunu? Sevmem özelimin karıştırılmasını hele sevgiliyken yapılmasına deli oluyorum. kimse sevmez yapmayın şunu güven yoksa aranızda, ayrılın gitsin. Bu hareketler ilişkiye ciddi anlamda zarar veriyor.

demek istediğinizi anladım zaten? siz konuyu bir daha okuyun bakalım ben ne sormuşum siz ne yanıtlamışsınız.

evet doğrudur, kimi normal karşılıyor kimi nefret ediyor. ben de ayrılıp gittim zararlı bir ilişkiye dönüşmemesi için..

Artik Cok gec kurcalamayin, kalktiginiz sandalye dolmustur coktan o yüzden kararsiz iseysiniz bitsin demiyecektiniz gecmis olsun

Sen ayrılmadın ki orda.
Sen rest çekmişsin adam peşine düşmemiş
Onu beklemişsin olmamış adam ayrılırsan ayrıl demiş buda sizin ilişkinize anlam yüklemedipini gösterir
Seksle falsn bağdaştırmadım sen anlatmışsın olayı yoksa ben nerden bileyim
Neyse unut sen bunu bundan sonra sana bu adamdan hayır gelmex.
Belli ki çapkın bi tip herkesle takılıyor
Zaten ciddi bir ilişkide değilsin ne telefonunu istiyorsun adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…