• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkide yakınlaşma sorunu!!!

merhaba arkadaşlar
benim yaklaşık 7 aydır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. o 6 aydır askerdeydi ( 6 ay boyunca sadece bir gün görüştük onun dışında hep telde görüştük. kendisi üniden arkadaşım ama ünide çıkmadık) . ben 26 o 28 yaşında. ilk baş başa görüşmemizi 1 hafta önce yaptık. bu hafta da görüşeceğiz. ilk baş başa görüşmemizin 2. gününde el ele tutuştuk. şimdi bu telde bana sarılmayı istediğinden falan dem vuruyor. hadi el ele tutuştuk sarıldık falan ya sonra. sanrası malum kızlar ardından öpüşme geliyor. ama ben çok yakınlaşmak istemiyorum.

önce ki ilişkimde çok yakınlaşmanın vermiş olduğu dezavantajı yaşadım. konularımda da var. bu ilişkimin öyle olmasını istemiyorum . bunu nasıl engelleyebilirim?? geçen ki konuşmamızda konu geçerken ben seninle aynı odada kalmak istemem çünkü sevgimizin tükenmesinden korkarım dedim o da anlayışla karşıladı. ne yapıp etmeli de bu tür yakınlaşmaları önlemeli. bir yandan korkuyorum da gözü dışarıya kayar diye. ne yapmalı ne olursunuz yol gösterin.

bence iyide yapıyorsun erkek milleti hep aynı hep kendilerini düşünürler...sende canım rahatsız olabileceğin durumları kendisine söylersin...eğer el tutmaktan öte birşeyler istiyorsa kendisine güle güle dersin..bu gerçek sevgi değildir...sadece karşındaki erkeği memnun etmek içinse istemeyrek bir şey yapma...

Canim
En bastan kendin tepkini koy ortaya benimde 1seneyi gecen bir iliskim var ve en fazla opmustur kesinlkkle oteye gitmemistir bu sene icindede ufacik bir aldatmasini baska bir kizla konusmasini duymadim bazen ben ona sapiklik yapsamda o asla yapmaz cok sukur ve iliskimiz buyuk bir ciddiyet icinde insanlar sevgiliyken abarti seyler yasayinca hic birseyin anlami kalmiyor bunu cok iyi biliyorjm o yuzden mesefayi hep koru beklenen arzu edilen ol bnuda sen yapabilirsin tepkinle davranislarinla

Sadece hemen yakınlaşmak istemediğini söyle zamanla kendiliğinden gelişsin istiyorum de amacı başka birşeyler değilse anlar umarım.. eğer öyleyse de zaten salla gitsin... :34:

Yalnız sarılmak neden bu kadar kötü bir şeymiş gibi davranılıyor, onu anlamış değilim.

Yalnız sarılmak neden bu kadar kötü bir şeymiş gibi davranılıyor, onu anlamış değilim.

kardeşim herşeyin sırası var . bir gün gördüğün adamla sarılmak falan hoş hareketler değil . zaten adam olta atıyor . sadece sarılmak isese sarılır zaten bunun lafını etmez ... adamın niyeti çok açık ... gerisi konu sahibine kalmış ..

Sevgilime sarılıp, öpmeyeceksem kime sarılıp öpücem:37:

Şaka bi'yana herkesin belli bi'sınırı vardır. Mesela ben dokunmadan duramayan tiplerdenim bi'arkadaşım bir yılın sonunda elele tutuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam ve ben kıza uzaylı gibi bakmıştım. Yani bana o derece tuhaf geliyor ki ilk haftada eleleydik biz.

Amaaa şu var ki siz daha yanlış anlamadıysam bir kere yüzyüze görüşmüşsünüz. Her şey zamanında güzel. Zaman geçer, birlikte güldüğünüz anlarınız çoğalır zaten senin içinden gelir o an sıkı sıkı sarılmak. Ismarlama olmuyor bu işler deseydin:9:

Sevgilisiyle öpüşürken çok sıkıldığını söyleyen bi arkadaşım vardı... Onu getirdiniz aklıma.Hissedilenin hesabı kitabı olmaz cidden.Nasıl ki şu çocuktan hoşlanıyım, ben buna aşık olıyım diyemiyoruz, o da öyle.Ay sarılcak öpmeye yanaşırsa napçam.Sevgimiz tükenir falan..Çok tuhaf cidden.Kulağa samimiyetsiz geliyor...Sevdiğiniz insanın elini tutmak, o sıcaklığnı hissetmek, sarılmak, heyecanlanmak...öpüşmek... bunlar sevgiyi tüketmez...Sevgiyi saygısızlık tüketir...Gereksiz yere kıskançlıklar, tribal ve kaprisli tavırlar tüketir...:34:

Back
X