- Konu Sahibi sevimlikartanesi
merhaba arkadaşlar
benim yaklaşık 7 aydır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. o 6 aydır askerdeydi ( 6 ay boyunca sadece bir gün görüştük onun dışında hep telde görüştük. kendisi üniden arkadaşım ama ünide çıkmadık) . ben 26 o 28 yaşında. ilk baş başa görüşmemizi 1 hafta önce yaptık. bu hafta da görüşeceğiz. ilk baş başa görüşmemizin 2. gününde el ele tutuştuk. şimdi bu telde bana sarılmayı istediğinden falan dem vuruyor. hadi el ele tutuştuk sarıldık falan ya sonra. sanrası malum kızlar ardından öpüşme geliyor. ama ben çok yakınlaşmak istemiyorum.
önce ki ilişkimde çok yakınlaşmanın vermiş olduğu dezavantajı yaşadım. konularımda da var. bu ilişkimin öyle olmasını istemiyorum . bunu nasıl engelleyebilirim?? geçen ki konuşmamızda konu geçerken ben seninle aynı odada kalmak istemem çünkü sevgimizin tükenmesinden korkarım dedim o da anlayışla karşıladı. ne yapıp etmeli de bu tür yakınlaşmaları önlemeli. bir yandan korkuyorum da gözü dışarıya kayar diye. ne yapmalı ne olursunuz yol gösterin.
bence iyide yapıyorsun erkek milleti hep aynı hep kendilerini düşünürler...sende canım rahatsız olabileceğin durumları kendisine söylersin...eğer el tutmaktan öte birşeyler istiyorsa kendisine güle güle dersin..bu gerçek sevgi değildir...sadece karşındaki erkeği memnun etmek içinse istemeyrek bir şey yapma...