- 11 Ağustos 2011
- 5.845
- 3.394
- 373
27 yaş ve üzerinde bana göre 10 yaşa kadar olabilir önemli olan karşı tarafın kendini nasıl geliştirdiği önemli
sen hareketli dönemin geçmemiş olacak o evde mi oturalım yoğunum evde oturmak istiyorum derse olmaz
mesela sen işden sonra arkadaşlarınla gezmek isterken o ailemin yanına gidelim ya da evde oturalım aman zaten çok çalışıyoruz mu der ya da hediyelerle renk katmayı bilir mi bilmez mi ?
yani yaş normal ama adamın içi geçmiş mi önemli olan o
sen hareketli dönemin geçmemiş olacak o evde mi oturalım yoğunum evde oturmak istiyorum derse olmaz
mesela sen işden sonra arkadaşlarınla gezmek isterken o ailemin yanına gidelim ya da evde oturalım aman zaten çok çalışıyoruz mu der ya da hediyelerle renk katmayı bilir mi bilmez mi ?
yani yaş normal ama adamın içi geçmiş mi önemli olan o
kaynana anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi. Aşmadık aşamadık canım. Hala lafını sokar hala hıcbıseyı yokken ayılır bayılır ama artık oğlu da yemiyo bu numaraları ben sabrım cok tasmadıkca ses cıkarmadım o kendı gordu anasının yaptıklarını.
kadınla karsılastık kadında bana dedı kı loveıtred'cım benım herseyım yepyenı dıger esyaları da verebılırım artık kuculduler kullanamıyoruz zaten. Ne alaka ya dedım. Kaynanan bana dedı kı onların durumları yok alamıcaklar bende seve seve verırım dedım dedı. Biz şok
kadından özür diledim sonra eşimi aradım anlattım durumu gıttık kavga ettık geldık resmen
tanıdıklardan borc ıstemıs 2500tl kadar sonrada oglum haftasonu oducek demıs esıme guvendıklerı ıcın vermıs ınsanlarda. Sonrası facia