İlişkide yaş farkı konusunda

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Kızlar aranızda eşiyle arasında 10 yaş olan var mı ? tabi kişiden kişiye değişir genç göstermesi durumunda vs. ama bu konudaki tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Ruhla alakali bi durum. Kisiden kisiye degisir. Erkekler zaten gec olgunlasir. Ama soyle bi durum da var bence 20 yasindaki bir kadinla 30 yas erkek olmaz, cunku farkli donemlerden gecmislerdir biri daha gecememistir. Cok olasilikli bir konu bu. Karsidakini iyice tanimak sizin ruhunuza uygun hayatiniza ayak uyduruo uydurmamasi vb konularin iyice tartilmasj lazim.

Benim de erkek arkadaşımla aramda 9 yaş fark var. Biz çok iyi anlaşıyoruz bu konu sorun olmuyor ama aileler için biraz sorun oluyor zor kabulleniyorlar malesef

Benim de erkek arkadaşımla aramda 9 yaş fark var. Biz çok iyi anlaşıyoruz bu konu sorun olmuyor ama aileler için biraz sorun oluyor zor kabulleniyorlar malesef
Benim kuzenim biri kız biri erkek ikisi de 10 yaş büyük ya da küçük kişilerle evlendiler.Biri anne tarafı biri baba tarafımdan.Demek ki biizmkiler olumlu bakıyor .
Siz evli misiniz ?yaşlarınız kaç bizim 24 e 34

30a 40 gibi mi olması gerek ?
Ya tabi yanılıyor da olabilirim ama anladığım kadarıyla o 34 olmasına rağmen öyle çok fazla şey yaşamamış ama olgunlaştığını da anlıyorum demek istediğim ilişki konusunda pek bir şey yaşamamış gibi.Benim gibi heyecanlanıyor .

Sevgilimle aramda 13 yaş var 4 yıldır tanıyorum 3 yıllık sevgiliyiz. Olgun olması ve mantıklı olması hoşuma gidiyor. Yani çok çocuksu biri değil hatta hayat tecrübesi olduğu için bana karar vermemde olsun yardım eder. Seviyorsanız bir önemi yok.

cinsellik yaşadınız mı ? ya buradaki kadınlar kocalarının isteksizliğinden yakınıyor da.Şimdi 10 yaş büyük birini düşünemiyorum o yüzden .

Evet yaşadık ama daha yüzeysel tam bir birleşme olmadı biraz daha ilerisini bekliyoruz. Bence cinsellik kişiden kişiye değişen bir şey, sevgilim hem enerjik hem de gayet istekli bence bu cidden sevgilinize bağlı bir konu. Kimi insanlar 40 ında isteksiz olur kimileri 60 ında bile isteğini sürdürür.ama yaşa değil bana göre. Bu 3 yılda aramızdaki ten uyumu olsun ya da bu cinsel istek olsun bitmedi. Ha arada ben de sizin gibi merak edip soruyorum kendisine :) ben hiç isteğimin azalacağını düşünmüyorum diyor. Yani bence bu çok kişisel bir konu sevgiliniz istekli de kalabilir. Unutmayın her insan bir değil yani illa sevgiliniz sizden büyük diye cinsel isteği azalcak diye bir konu yok bence.♡
cinsellik yaşadınız mı ? ya buradaki kadınlar kocalarının isteksizliğinden yakınıyor da.Şimdi 10 yaş büyük birini düşünemiyorum o yüzden .

Nişanlımla aramda 11 yaş var.Arada jenerasyon farkından dolayı anlaşamadığımız noktalar oluyor ancak bu yaşıma kadar o kadar seviyesiz ve ruhsuz ilişkiler yaşadım ki hemde yaşıtım erkeklerle o yüzden şuan nişanlımın olgunluğu , kibarlığı ve beni gerçekten dinliyor oluşu benim için asıl mutluluk sebebi.

Son düzenleme:
ben de aynı şekilde düşünüyorum .Jenerasyon farkından sorun olur diyorlar ama ne gibi oluyor.?

ben de aynı şekilde düşünüyorum .Jenerasyon farkından sorun olur diyorlar ama ne gibi oluyor.?
En basiti dinlenilen müzikler , kafa yapısı vs. Ama kendinizi tam anlamıyla ifade ederseniz sorun olmuyor.Mesela instagram neden kullanıyorsun ne gereği var diyor bana.Ancak işte onların jenerasyonu bununla sonradan tanıştı fakat bizim jenerasyon 90lar biz bununla büyüdük sayılır çünkü facebook çıktığında ben lise 3 deydim.Ancak kendisi bununla büyümediği için ona göre olmasada olur.

Bence bu devirde aralarında 10 yaş fark olan insanlar anlaşamıyor. Başta olur gibi gözükse de sonradan illaki bir yerden patlak veriyor. Kuşak ve yaşanmışlık farkı var sonuçta. Şunu da diyeyim ben 28 yaşında biri olarak kafama silah dayasalar yine de 38 yaşındaki erkekle konuşmam.

yani sosyal medya olarak da biz de o kullanıyor ben kullanmıyorum.bilmiyorum ben de çok kararısızım ya.

büyük konuşma da.

Valahi ister inan ister inanma ama oluyor çokda güzel oluyor.

Ben yaş farkının önemli olmadığını düşünenlerdenim. Cinsellik işi de biraz şans işi. 20lerinin ortasında sevişmeyi beceremeyen erkekler var. Yaşla alakası yok bence
yyani adam 30 yaşına gelip hiç yapmamış da olabilir 22e gelip defalarca yapmış da olabilir

önemli olan kafa , ruh ve görünüş diyenlerdenim.
zamanında 4 yas büyük erkek arkadaşım vardı tam 4 yıl görüştük, ama sorsan keşke olmasaydı.
eşim benden 10 yaş büyük. ayaklarımı yerden kesiyor resmen , çok da huzurluyum. kıymet biliyor ve en önemlisi karakter farkı.

Kız küçükse evlenince erkekte cocukta çocuk baskısı oluyor etrafimda iki kişi var ikisinde de aynı oldu ama anlasiyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…