Benim kuzenim biri kız biri erkek ikisi de 10 yaş büyük ya da küçük kişilerle evlendiler.Biri anne tarafı biri baba tarafımdan.Demek ki biizmkiler olumlu bakıyorBenim de erkek arkadaşımla aramda 9 yaş fark var. Biz çok iyi anlaşıyoruz bu konu sorun olmuyor ama aileler için biraz sorun oluyor zor kabulleniyorlar malesef
30a 40 gibi mi olması gerek ?Ruhla alakali bi durum. Kisiden kisiye degisir. Erkekler zaten gec olgunlasir. Ama soyle bi durum da var bence 20 yasindaki bir kadinla 30 yas erkek olmaz, cunku farkli donemlerden gecmislerdir biri daha gecememistir. Cok olasilikli bir konu bu. Karsidakini iyice tanimak sizin ruhunuza uygun hayatiniza ayak uyduruo uydurmamasi vb konularin iyice tartilmasj lazim.
cinsellik yaşadınız mı ? ya buradaki kadınlar kocalarının isteksizliğinden yakınıyor da.Şimdi 10 yaş büyük birini düşünemiyorum o yüzden .Sevgilimle aramda 13 yaş var 4 yıldır tanıyorum 3 yıllık sevgiliyiz. Olgun olması ve mantıklı olması hoşuma gidiyor. Yani çok çocuksu biri değil hatta hayat tecrübesi olduğu için bana karar vermemde olsun yardım eder. Seviyorsanız bir önemi yok.
cinsellik yaşadınız mı ? ya buradaki kadınlar kocalarının isteksizliğinden yakınıyor da.Şimdi 10 yaş büyük birini düşünemiyorum o yüzden .
ben de aynı şekilde düşünüyorum .Jenerasyon farkından sorun olur diyorlar ama ne gibi oluyor.?Nişanlımla aramda 11 yaş var.Arada jenerasyon farkından dolayı anlaşamadığımız noktalar oluyor ancak bu yaşıma kadar o kadar seviyesiz ve ruhsuz ilişkiler yaşadım ki hemde yaşıtım erkeklerle o yüzden şuan nişanlımın olgunluğu , kibarlığı ve beni gerçekten dinliyor oluşu benim için asıl mutluluk sebebi.
En basiti dinlenilen müzikler , kafa yapısı vs. Ama kendinizi tam anlamıyla ifade ederseniz sorun olmuyor.Mesela instagram neden kullanıyorsun ne gereği var diyor bana.Ancak işte onların jenerasyonu bununla sonradan tanıştı fakat bizim jenerasyon 90lar biz bununla büyüdük sayılır çünkü facebook çıktığında ben lise 3 deydim.Ancak kendisi bununla büyümediği için ona göre olmasada olur.ben de aynı şekilde düşünüyorum .Jenerasyon farkından sorun olur diyorlar ama ne gibi oluyor.?
yani sosyal medya olarak da biz de o kullanıyor ben kullanmıyorum.bilmiyorum ben de çok kararısızım ya.En basiti dinlenilen müzikler , kafa yapısı vs. Ama kendinizi tam anlamıyla ifade ederseniz sorun olmuyor.Mesela instagram neden kullanıyorsun ne gereği var diyor bana.Ancak işte onların jenerasyonu bununla sonradan tanıştı fakat bizim jenerasyon 90lar biz bununla büyüdük sayılır çünkü facebook çıktığında ben lise 3 deydim.Ancak kendisi bununla büyümediği için ona göre olmasada olur.
büyük konuşma da.Bence bu devirde aralarında 10 yaş fark olan insanlar anlaşamıyor. Başta olur gibi gözükse de sonradan illaki bir yerden patlak veriyor. Kuşak ve yaşanmışlık farkı var sonuçta. Şunu da diyeyim ben 28 yaşında biri olarak kafama silah dayasalar yine de 38 yaşındaki erkekle konuşmam.
Valahi ister inan ister inanma ama oluyor çokda güzel oluyorBence bu devirde aralarında 10 yaş fark olan insanlar anlaşamıyor. Başta olur gibi gözükse de sonradan illaki bir yerden patlak veriyor. Kuşak ve yaşanmışlık farkı var sonuçta. Şunu da diyeyim ben 28 yaşında biri olarak kafama silah dayasalar yine de 38 yaşındaki erkekle konuşmam.
yyani adam 30 yaşına gelip hiç yapmamış da olabilir 22e gelip defalarca yapmış da olabilirBen yaş farkının önemli olmadığını düşünenlerdenim. Cinsellik işi de biraz şans işi. 20lerinin ortasında sevişmeyi beceremeyen erkekler var. Yaşla alakası yok bence
Ya istek konusunda da öyle... Bilmiyorum ben yaş konusunu oldum olası dert etmem. Önemli olan kafaların uyuşmasıyyani adam 30 yaşına gelip hiç yapmamış da olabilir 22e gelip defalarca yapmış da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?