9 yaş var 3 yıllık evliyiz , kendi yaşıtlarımla kafam uyuşmazdı , eşimle çok iyi anlaşmıştık. Evlendikten sonra biraz enişte moduna bağlıyor , ben daha hareketli cıvıl cıvıl , o biraz daha durgun moda bağladı. ben 28 eşim 37 yaşında. Artıları olduğu gibi eksileride var iyi düşün..
önemli olan kafa , ruh ve görünüş diyenlerdenim.
zamanında 4 yas büyük erkek arkadaşım vardı tam 4 yıl görüştük, ama sorsan keşke olmasaydı.
eşim benden 10 yaş büyük. ayaklarımı yerden kesiyor resmen , çok da huzurluyum. kıymet biliyor ve en önemlisi karakter farkı.
9 yaş var 3 yıllık evliyiz , kendi yaşıtlarımla kafam uyuşmazdı , eşimle çok iyi anlaşmıştık. Evlendikten sonra biraz enişte moduna bağlıyor , ben daha hareketli cıvıl cıvıl , o biraz daha durgun moda bağladı. ben 28 eşim 37 yaşında. Artıları olduğu gibi eksileride var iyi düşün..
yok cinsellik anlamında değil demek istediğim şey..
ben 26 o 36
kıymet biliyor davranışları itibarı ile demek istemiştim.
cinsel anlamda titizmiş benden önce, sadece bir iki kisi olmuş onu da yaşından ötürü normal karsıladım hatta iyi bişey bile az olması. o anlamda da herhangi bir sorun yok gayet memnunum. yaşla alakalı oldugunu sanmıyorum bu durumun
yok cinsellik anlamında değil demek istediğim şey..
ben 26 o 36
kıymet biliyor davranışları itibarı ile demek istemiştim.
cinsel anlamda titizmiş benden önce, sadece bir iki kisi olmuş onu da yaşından ötürü normal karsıladım hatta iyi bişey bile az olması. o anlamda da herhangi bir sorun yok gayet memnunum. yaşla alakalı oldugunu sanmıyorum bu durumun