ilişkide yaş farkı önemli bence .erkek kadından büyük olmalı her zaman .neden çünkü kadınlar erken çöker erkeğe göre.uzun zamanlı bir birliktelik ve evlilik için erkeğin yaşının olgun olması iiyi birşeydir.ideali budur .bir on sene sonra abla-kardeş gibi durmazsın yanında.erkek büyük olunca sana her zaman bir kız çocuğu gibi davranıyor bide.sürekli şımartıyor bence avantajlı bir durum .benim için maksimum 15 dir.sevgilimle aramzıda 12 yaş var .
Yorumuna katılmakla birlikte bir bölümüne de katılmıyorum.
Bizim bir aile tanıdığımız vardı, aralarında 13 yaş fark vardı. 5-6 senelik evlilerdi ve bir de dünya tatlısı kızları vardı.
Bayan eşinden genç olduğu için belli konularda yakınıyordu mesela.
Sonuçta genç olan kadın belli şeyleri yaşamamış, daha çok gezme hevesi, eşi ile romantik veya eğlenceli şeyler yapma hevesi var.
Ama eşi yaş olarak olgun ve bir çok şeyi yaşamış olduğundan dolayı artık ondan geçmiş vaziyetteydi.
Haklı olduğun taraf yaş farkında erkek her zaman büyük olmalı ki, ileriki yaşlarda dediğin gibi abla-kardeş gibi durmamalı.
Kadın anatomisi malesef erkeğinki gibi değil. Kadınlar doğum yaptıklarından dolayı vücutlarında buna bağlı olarak deformasyonlar oluşuyor.
Buna artı olarak, biz erkekler kadar gamsız değiliz, herşeyi kafaya takar, her ince detayı akılda tutarız. Bu da bizi erken yıpratıyor.
O anlamda kesinlikle erkek büyük olmalı, ama bence aradaki yaş farkı en az 4, en fazla ise 7 olmalı...
Herkesin görüşüne saygım var, sadece birebir fazla yaş farkı olan birinin tecrübesini yakından gördüğüm ve ne kadar üzgün olduğunu anladığım için paylaşmak istedim.
Karşındaki insan ile de orantılıdır bu. Adam senden 15 yaş büyüktür ama içi gençtir.. Kişiye göre de değişir elbette..
Selam Arkadaslar,
sizce bir Ilişkide yaş farkı ne kadar önemli?
Erkekle bayanin arasındaki yaş farkı bir Ilişkiyi ne derece etkiler..
Babaerkil toplumun dayattığı ''Erkek büyük olmalı.'' fikrine katılmıyorum, olgunluk yaşla değil, çekilen acıyla, edinilen tecrübeyle elde edilir. Kadının ya da erkeğin büyük olması önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?