İlişkide yok olan heyecanı geri getirmek ve sevgilinin ilgisini kazanmak ???

Amin tatlımm :):) Oluyor dediğin gibi ama bi anda düzeldi bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum oysa :69:

ee hani konusmustuk ya demekki sana dedigi gibi gercekten yogunmus .. sıkma sen tatlı canını ..daha güzel olur inşallah aranız

ee hani konusmustuk ya demekki sana dedigi gibi gercekten yogunmus .. sıkma sen tatlı canını ..daha güzel olur inşallah aranız

Yanımda olduğun için yanımda olduğunuz için o kadar mutluyum kii :) Hala yoğun ama nasıl olduysa ilgileniyor benimle eskisi kadar olmasada inşallah dediğin gibi daha da güzel olur canımm :69:

bak benim sevdiğim 1 haftadır izinliydi herşey harikaydı rahatlıkla konuşuyos mesajlaşıyoduk.bu gün işe başladı özledim valla ya :84::84:

Yanımda olduğun için yanımda olduğunuz için o kadar mutluyum kii :) Hala yoğun ama nasıl olduysa ilgileniyor benimle eskisi kadar olmasada inşallah dediğin gibi daha da güzel olur canımm :69:

tamam sıra bana geçti hadi beni teselli edin şimdide :84::84::84::84::84:

:16: :16: inşallah canım insallah ... üzme sen kendini gerisi gelir...

bak bak :9:
sanki bu sözler tanıdık geldi :28::52:
bende yarın atlatmış olurum bu durumu zaten :21: tatilden işe geçiş evresi bizim şu an yaşadıklarımız :21:

:66::66::66:
Arkadaş doğru söylüyorr ya hiç konuşamasaydınız ayy Allah korusun quientnrkn'cim Allah ayırmasınnn :nazar:

Üzülme tatlım ne olur yaa Rabbim büyük :54:
Hem ben sana bu konuyla ilgili özelden bişey dicektim amaaa :26:

evet canım ..Allahım yardım etsin artık.. dualarını eksik etme olur mu :25:
hmm ne etsek ki şimdi tatlımm bileemedimm ..

Back
X