Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkide yok olan heyecanı geri getirmek ve sevgilinin ilgisini kazanmak ???
evet evet aldım mesajını sagol tatlım ama ben yazamıyorum ..son actıgım konuda dedigin gibi bişeyden bahsettim yani tabiki sonsuz inanıyorum dedigin seye .. umarım bende de sende oldugu gibi olur... coooook tesekkürlerr canımm benimmm
evet evet aldım mesajını sagol tatlım ama ben yazamıyorum ..son actıgım konuda dedigin gibi bişeyden bahsettim yani tabiki sonsuz inanıyorum dedigin seye .. umarım bende de sende oldugu gibi olur... coooook tesekkürlerr canımm benimmm
mayısın başında =Yoksa benden soğudu mu ???
13 gün önce= Artık beni sevmiyor,çok kötüyüm
7gün önce= İlgisizlik...
yine 7gün önce bu konu
bak canım amacım seni sıkıştırmak falan değil... otur bu 4 konuyu baştan sonra oku.. hepsi aynı mantık.. olmuyorsa olmuyor.. zorlamicaksın.. bazen kabul edibilmek lazım.. ben şahsen böyle şartlar altında birini sevmeye devam edemezdin.. sevgilin senn yanında mutlu değil.. heycan bitmiş.. heycan bi yerden gidip almalıkmı sanki eski heycanı geri getirmek diyorsunuz.. sevgi aşk heycan yoksa o paylaşmak değildir.. huzur değildir..