- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
- Konu Sahibi misscoffee
-
en son senin konunda gormustum onu.... bizim kız ya sızdı ya da sac derdine ilik kürüne daldı benim gibi
ay evet gördüm seni demin sac uzatma konusundaydin en sonmisscoffie de sacina kur yapmaya gitti herhalde
bakindim ama gelişmeleri yazmamis bu gece pek uykum yok gec uyandim sabah. merak ettim cok oglan nasil reaksiyon gosterdi acaba :)
ay su son satirina bayildim
benim de butun korkum bu, dogru adami bekleye bekleye kururum diye tirsiyorum daga gecen gun kafamda 2tel beyaz sac buldum yavas yavas menapoza giriyor olabilirim
neyse meraklardayimanlat hele var mi gelisme taktik ise yariyor mu ?
en son senin konunda gormustum onu.... bizim kız ya sızdı ya da sac derdine ilik kürüne daldı benim gibi
su yorumunla icime su serptinyalniz olmadigimi gorunce mutlu oldum
sabah askimdan yemeden icmeden kesilip, aksam uff ne salakmis bu ya diyorum. artik oyle bi hale geldi ki midemde kelebekler ucusurken bile bi tarafim tedirgin, ya sogursam ay nolur sogumiyim diye surekli adamin iyi hallerini dusunup kendime telkin verdigimi bilirim:)
ama galiba biraz da hormonal, mesela regl dönemleri asik olmamaya calisiyorum artik :) ufak kipirdanmalar olunca da dikkate almamaya calisiyorum. bi de bahar aylari cok tehlikeli. kanin kayniyo, hormonlar tavan. oyle oldugum donemlerde ben de ilk adimi beklemeyebiliyorum. kurbanimi secip oku firlattigim olmustur cok
ha bi de ikizler burcuyum sabah asik olup aksam caymalarimda etkisi olabilir
ay evet gördüm seni demin sac uzatma konusundaydin en sonmisscoffie de sacina kur yapmaya gitti herhalde
bakindim ama gelişmeleri yazmamis bu gece pek uykum yok gec uyandim sabah. merak ettim cok oglan nasil reaksiyon gosterdi acaba :)
canım taktik yapmama gerek kalmadı sürekli mesaj atıyor. Ama pek birşey hissetmiyorum bide sürekli duygusal sözler paylaşıyor anladım ki nişanlısından yeni ayrılmış. Yani bana olan bu ilgisini boşluğa düşmesine bağlıyorum. Böyle olunca da boşverdim ben. Yarabandı olamam ki. Uzaklaştım.
Onunla olmaz bence, soğuk konuşuyorum. Öyle yeni ilişkisi bitmiş adamla yürütemem ki
Adaylar var daha onlarla denicez artık. Buluştuktan sonra eyleme dökmeyi düşünüyorum ben. Du bakalım
Şöyle etkilendiğimiz adam akıllı biri yok ki. Aralardan beğendiğimi seçip, kur yapıyorum resmen
Kendimi de bi tuhaf hissediyorum böyle. Araştırma yapar gibi
bahtsiz bedevi'nin ezeli rakibiyim ben elime su dokemez o benim teheyy bee
yok bende biri falan valla su siralar hormonlar dipte o bahsettiklerim maziden anilar:)
yalniz bugun bi sey oldu, lisede bi cocuk vardi, inanilmaz karizma durusu, goruntusu filan yikilyo adamda daha o zamanlardan tom cruise havasi vardi. surekli bakisirdik. sonra okullar bitti filan ama sürekli disarda denk gelmeye basladik liseden bu yana ne zaman görsem adamin o bakislarindan hep etkilenmisimdir, zaman zaman yanimizda sevgililerimiz varken karsilastik her gordugumde saskin saskin bakar hani platonik asik bi adam bakisi gibi [ay anlatamadim neyse
bugun is gorusmem vardi görüşme salonunda ik mudurunu bekliyorum duvarlar cam, bir baktim o. hani bakarsin sonra saniyesine tekrar donup bakarsin ya o sekilde iki kez cevirdi basini. bi kac kez dolandi odanin oralarda adam hala inanilmaz karizma
ben gorusmemi bitirdim ciktim firmanin guvenlik muduru de bana eslik etti yolu gosteriyo cok buyuk bi yer basim dondu kapiyi bulamadim datam kapidan ciktim soyle bi bakayim disardan dedim firmaya bu da arkamdan cikmis kapinin orda bana bakiyo bi iki sn gozgoze geldik sonra dondum onume yurudum. insallah hayirlisiyla su isi alirim ve insallah adamin basi bagli degildir
ilikle ilgili sorunum kasap bulmak... eti marketlerden almaya el mahkumolmazsa memleketten isticem yollasınlar
gelelim asıl konuya, yarabandı yorumun cok yerinde ama bence asıl uzaklasmanın nedeni onun ilgisinin artması sanki
hooop üstüne düştü yok yaaa istemiyorum diyip yine kaçtın
elbette araştırma yapacaksın... seçiyorsun ne varki bunda kuzum. ben benimkini aylaaar oncesinden gözüme kestirmiştim
gerci basladıktan sonra o beni 1yıl once ilk karşılaşmamızda niyetlendigini ama bir daha izimi bulamadıgını soylemisti
sen de girişken degilim diyorsun ama masallah gidip hemen itiraf etmesen de direkt nabız yokluyor kendini hatırlatıyorsun
yeniler her zaman iyidirsizinki yılların icinizde biriktirdikleriyle bir coşku patlaması olacak sanırım
bu arada iyi ki sana baka baka yururken küt diye cama çarpmadı....
anlattıgına gore yolunu bilem gözlemishavada aaaşk kokusu vaaar
bahtsiz bedevi'nin ezeli rakibiyim ben elime su dokemez o benim teheyy bee
yok bende biri falan valla su siralar hormonlar dipte o bahsettiklerim maziden anilar:)
yalniz bugun bi sey oldu, lisede bi cocuk vardi, inanilmaz karizma durusu, goruntusu filan yikilyo adamda daha o zamanlardan tom cruise havasi vardi. surekli bakisirdik. sonra okullar bitti filan ama sürekli disarda denk gelmeye basladik liseden bu yana ne zaman görsem adamin o bakislarindan hep etkilenmisimdir, zaman zaman yanimizda sevgililerimiz varken karsilastik her gordugumde saskin saskin bakar hani platonik asik bi adam bakisi gibi [ay anlatamadim neyse
bugun is gorusmem vardi görüşme salonunda ik mudurunu bekliyorum duvarlar cam, bir baktim o. hani bakarsin sonra saniyesine tekrar donup bakarsin ya o sekilde iki kez cevirdi basini. bi kac kez dolandi odanin oralarda adam hala inanilmaz karizma
ben gorusmemi bitirdim ciktim firmanin guvenlik muduru de bana eslik etti yolu gosteriyo cok buyuk bi yer basim dondu kapiyi bulamadim datam kapidan ciktim soyle bi bakayim disardan dedim firmaya bu da arkamdan cikmis kapinin orda bana bakiyo bi iki sn gozgoze geldik sonra dondum onume yurudum. insallah hayirlisiyla su isi alirim ve insallah adamin basi bagli degildir
senin duruma ek olarak: uzaklasmakla iyi yapmissin kobay olarak bile degerlendirelemez nitelikte ask acisi ceken erkek:) o yoklama isini ben de yaparim ara ara. yalniz kalinca rehberden kiz ismi bakip özledim msaji atan adamlar gibi önceden yuz vermediklerimi bi gozden geçiririm, aslinda hic fena cocuk değilmiş su yahu diye :) ay gitgide kriterlerimiz mi dusuyor nedir :)
aman yok be sacma sapan triplerle ugrasacagima tek basima daha mutluyum ben. en son bi tanesine sans verdik de nooldu. exten next olmuyor anacim onu anladim. bi tane vardi eski meski demeyip gozumu kirpmadan her yere gidebilecegim onu da evlendirdim:) (hos daha gecen gun aradi yine kendileri..)
neyse yani sonuc olarak bosluk doldurmak icin birinehic gerek yok. oyle iltifata filan ihtiyac duyunca da biz bize yeteri kizlar:) kk de bulusup birbirimize gaz verir cikarz:)
hahahahay dur bismillah ne aski me kokusuerkek bu belli olmaz belki de arkadan popoma bakmaya cikmistir hemen duygusala baglamayalim
Ben anlamıyorumki kendileri geliyo valla ben erkek olsam uğraşmam benimle
Hele biri var garibim 20 kere ekmişimdir, hırsmı yaptı nedir oda sürekli tekrarlıyor buluşalım diye. Aslında hoş çocuk. Ama çok enteldi yahu. bik bik bik içim bayılmıştı ilk buluşmada. Söyledim onada zaten böyle böyle diye. Aradan 3 yıl geçti biz hala buluşçazDaha dün yazmış. Gerçi eminim buluşsak bile yine bir şekilde biter onlada :)
Şuanki konuya gelince; Aslında onun ilgisinin artmasıda sayılabilir ama şu şekilde oldu. Mesela normal ilgilense tamam diyebilirdim. Ama bu tekrar ne zaman geliceksin? buluşmıcakmıyız? 1 ay sonra gelicem siyorum "keşke keşke keşke off.." yazmış. Bu ne be? Sen beni ne kadar tanıyorsun sanki 40 yıllık sevgiliyizde kavuşamıyoruz. Garipsedim açıkçası. Birde hem bana yazıyor, hem gördüğümü bildiği halde sürekli surum güncelliyor facete. Romantik bir şekilde. Dengesiz buldum o yüzden
Haksızmıyım sence?
Bu arada senin ilişkine tü tü tü maşallah diyelim :)
Tom Cruise'a bak hele 2 defa dönüp bakmalari kapıya çıkmalar falan, senden bir tepki yada işaret beklemiş sanırım :)
Umarım hayırlısıyla işin olur canım, aman iş olsun da daha ne Tom Cruise'lar vardır orda
Gelişmeleri bildirir mutlaka :)
Banada dediğin gibi geldi. Aşk acısı çeken bir erkek resmen. Boşlukta bana sarıldı sanki ama bilmiyorki ben sarılacak son kişiyim :)
Hiç eyvallahım olmaz valla huyum kurusun işte, kafamda bittimi bitiyor. Odunumda zaten.
Ama azcık yontucam kendimi zamanla, kararlıyım
Boşluk doldurmak için olmasın istiyorum bende, hoşlanayım istiyorum ama kısmet işte denk gelmiyor oda kolay kolay
Exten gerçekten de next olmuyor. Olsa da birşeye benzemiyor. Yalnız birşey dikkatimi çekti. Çok sevdiğin eski sevgilin varmış ve enlenmiş sanırım.Hala da seni arıyormuş utanmadan
Sinir oluyorum böylelerine.
hahahahbak o da dogru. yapar mı yaparlar walla. ama bakmak icin cıksa bile insallah bası baglı degildir dedirtebiliyor mu surekli orada seni kesiyor mu ona bakarım ben
ayyy iyi yapmıssın bence. zaten ilk yarabandı dedigin an falza aglak oldugunu anladım... surekli bir melankoli havasında diye dusunmustum ama ona en azından duygusal bir donem de der gecerdim.
bu hali daha cok şüphe uyandırıyor... daha ilk gunden aşkım ölüyorum bitiyorum özledim diyorsa bunu dolu dolu yasadıgında ne diyecek? üstüne bir tugla bile ekleyemedigi sozler icin o eski gunler yalandı diye itiraf mı edecek?
ayrıca lutfen entel falan diyip dışlamayın, onlar da insan. cok konusuyor olabilir ama belki özünde cıvıl cıvıl biridir...
bak bana da oyle derlerdi içerliyorum sana
şaka bir yana çakma entel cekilmiyor anacım, gercegi zaten insanın agzını acık bırakıyor... o karizma dillere destan dersin
benimkine de teşekkür ederim... bakalım son turları oynuyoruz gibi.atlatırsak ne ala. olmazsa eyvallah diyecegiz. kısmet.
ay sormaa o cakma entellerden birinw denk geldim gectigimiz yaz. bir konusuyordu bik bik susmak bilmez. ama bi grup soyluyorum cok iyiler filan bu hic dinlememis. bi filmden bahsediyorum cok kult, izlememis. yani dinlememis izlememis derken haberi bile yok duymamis. sabahtan aksama ekside takiliyo muhtemelen orada edindigi bilgilerk ezber edip bana okuyodu avel:) 1 ayda teshis ettim bunu entellektuelligimle dovdum resmen :))
ben aksine entelektüel ve zeki adam karsisinda eriyorum ama omur gecirir misiniz dersen geciremem sanirim. bana yeri geldiginde cocuklasacak yeri geldiğinde maco olacak yeri geldiginde sinema muzik sanat siyaset herseyi konusabilecek biri lazim. bu da en cok aslan ve ikizler burclarindan geciyor test ettim onayladim:) bu tip entellektuel ama maco adamlara ornek nejat islerbu adama oluyorum senelerdir. bi sey olacak diye uykularim kactmisti gunlerce.
ahh yeryuzunde bi esi olsa,o da gelip beni bulsa
hahahahbak o da dogru. yapar mı yaparlar walla. ama bakmak icin cıksa bile insallah bası baglı degildir dedirtebiliyor mu surekli orada seni kesiyor mu ona bakarım ben
ayyy iyi yapmıssın bence. zaten ilk yarabandı dedigin an falza aglak oldugunu anladım... surekli bir melankoli havasında diye dusunmustum ama ona en azından duygusal bir donem de der gecerdim.
bu hali daha cok şüphe uyandırıyor... daha ilk gunden aşkım ölüyorum bitiyorum özledim diyorsa bunu dolu dolu yasadıgında ne diyecek? üstüne bir tugla bile ekleyemedigi sozler icin o eski gunler yalandı diye itiraf mı edecek?
ayrıca lutfen entel falan diyip dışlamayın, onlar da insan. cok konusuyor olabilir ama belki özünde cıvıl cıvıl biridir...
bak bana da oyle derlerdi içerliyorum sana
şaka bir yana çakma entel cekilmiyor anacım, gercegi zaten insanın agzını acık bırakıyor... o karizma dillere destan dersin
benimkine de teşekkür ederim... bakalım son turları oynuyoruz gibi.atlatırsak ne ala. olmazsa eyvallah diyecegiz. kısmet.
Bende de şüphe uyandırdı, güvenilmez gibi geldi. Birde 2dk da anlattı eski ilişkisini detaylarıyla (kızın özel konularına girerek) buda itici bence. Ben hayatta anlatmam yani eski sevgilimi, yeni adaya :)
Hahaha yok yok alınma sakın dışlamadım entelleri, severim aslında öyle kültürlü insanları ama atkı takıp, kendini kasıp, çok coolum diye dolanmaya da gerek yokki :26:
Ben sevgilimin yanında geğirebilmeyim benceAra sıra argoda konuşabilmeliyim.
Onun yanında bunları yapamam diye düşündüm. Önyargım devreye geçti 2dk da çocukla çıktım, sevgili oldum aynı ende yaşadım sonrada olmucağını anlayıp ayrıldım zihnimde
Ama vericem ona da şans. Şuan ablamın yanındayım. Dönünce buluşucam bakalım değişmiş mi :)
ah o zaten ayri hikaye hic sorma ama ben kizamiyorun essege. az cektirmedim zamaninda adama. 4 yila yakin suren iliskim. birbirimizde o kadarcok emegimiz var ki. o ne yapsa yeridir diyorum. cok bekledi zamaninda, o kiza da ben ittim elimin tersiyle. cocukluk etmisim iste sonradan anladim kiymetini bi daha onun gibisine rastlayamayinca. hani demissiniz ya sogumayacak erkek, dogru kisi filan. ben bu adamin kirli coraplarini elimde yikardim gerisini sen dusun artik.. ondan sonrakilerde hep bi kusur buldum. en mukemmelinde bile bi sey batti hep gozume.
insallah bir daha onu benimsedigim gibu benimseyebildigum biri cikar karsima iyice burusmadan:)
bu arada odunluk konusunda da ayniyiz seninle ne ara yontulucam bilmiyorum ama bu halime asik olan cok adam olunca pek ugrasmadim bi kendime odunum herhalde:) adamlardan aldigim tepkiler hep, cok farklisin diger kizlar gibi degilsin vs vs.tabi her kiza ayni seyi söylemiyosa pislikler :))
şans verip vermemen senin kararın. ama o atkı olayına cok guldum
zaten bir onceki mesajda çakma enteller hatta ekşi muptelalılarından bahsettik. hepsi aynı model.
bir de siyah cerceveli gozluk taktın mı. aksesuarlar tamam oluyor. sanki beyin iki takıp takıstırdıgıyla artıyor...
sen yine de şu cocugu gör hakkaten. hicbir sey cıkmazsa bile bazı insanlar hic akıllanmıyor der güler geceriz
Bende de şüphe uyandırdı, güvenilmez gibi geldi. Birde 2dk da anlattı eski ilişkisini detaylarıyla (kızın özel konularına girerek) buda itici bence. Ben hayatta anlatmam yani eski sevgilimi, yeni adaya :)
Hahaha yok yok alınma sakın dışlamadım entelleri, severim aslında öyle kültürlü insanları ama atkı takıp, kendini kasıp, çok coolum diye dolanmaya da gerek yokki :26:
Ben sevgilimin yanında geğirebilmeyim benceAra sıra argoda konuşabilmeliyim.
Onun yanında bunları yapamam diye düşündüm. Önyargım devreye geçti 2dk da çocukla çıktım, sevgili oldum aynı ende yaşadım sonrada olmucağını anlayıp ayrıldım zihnimde
ay o zihinde iliski yasayip ayrilma olayi bende de
Ama vericem ona da şans. Şuan ablamın yanındayım. Dönünce buluşucam bakalım değişmiş mi :)
ay o beyinde iliski yasayip ayrilma olayi bende de var:) kendimi adamla ayni evde, ayi banyoyu ayni yatak odasini paylasirken dusununce olmuyorsa i ihh diyorum bu da degil :)) ama gegirme kismi hariconu yapamam herhalde hicbi zaman :))
sen su cakma enteli bi dene belki buyudukce adam olnustur atkiyi cikarmistir :)
yarin devam ederiz kizlar gozlerim yanmaya basladi. opuyorum cok iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?