- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- 43
- Konu Sahibi misscoffee
-
Biraz gec kalmisim sanirim ama soylemeden gecemeyecegim...
Burada cogunlukla kadinlarin bekledigini farkettim...
Erkek adim atana kadar geride kaliyorlar...
Bana o kadar garip geliyor ki
Normalde de tez canliyim diye sanirim, asla duramam...
Cat diye soylerim ne varsa...
Yok o gelsin, o arasin, o sorsun, gecmez aklimdan...
Sozun ozu beklemem, atarim adami, alirim adami...
Bunlar kesinlikle taktik işi değil. Sen içinden geldiği gibi davran sadece. Ama başlarda ilgi gösteren taraf oldum ben genelde.
Ve benim sorunum da şuydu. Baştan havalarda uçuyorum aşığım aşığım diye. Ama bir anda bir şey oluyor. Adamdan tiksiniyorum resmen. 5 dakikada tiksinebiliyorum. Bu sefer o kadar ilgi manyağı yaptığım adamdan nasıl ayrılıcam diye karnıma ağrılar giriyor. Hasta oluyorum. Hatta lisede bi tane salağa nasıl ayrılmak istediğimi söylicem diye mide ağrısından hastanelik olmuştum
Ketumluklarımız ters tarafta yani.
Evet üzülmeyi göze almalısın diğer yandan ayrılıklara üzülmemeyi de öğrenmelisin. Daha iyisi karşına çıkacağı için oluyor o ayrılıklar unutma
Yine de kendini değiştirmeye zorlamak zorunda değilsin. Yapamıyorsan napalım yani. cool davranmanın da faydasını gören çok insan var. Bence sen henüz o insanla karşılaşmadın sadece.
O biranda soğuma huyu bende de var. En ufak bir hareketin de soğumuşluğum çoktur :)
Ama karnına ağrı girme kısmı kötüymüş, nası hastanelik oldun ay, nası sıkmışsın kendini
Üzülmeyi göze almalıyım, çok haklısın. Aslında bakarsan çokta üzülen biri değilimdir ilişki sonrasında. Bu yüzden niye böyle hissediyorum bilmiyorum. Belki de diyorum "ego" bu bendeki. (ki egolardan nefret ederim)
Bi denemeye çalışıcam ama olmassa da zorlamıcam zatenİnş karşılaşırım :)
Canım bir çocuktan ayrılmaya çalışıyodum. Çok aptal gelmeye başlamıştı. Söyleyemiyodum. Eve gidip ağlıyodum. Çocukluk işte. Çok kafama takmıştım. Mide ağrım bi başladı. 16 yaşında ülserle tanıştım. Hastaneden mesaj atmıştım oğlana o gece
Evet haklısın egolardan ne kadar kurtulmaya çalışsak da bir yerde bizi esir alıyor. Onunla da ilgili olabilir seninki :)
Bana da garip gelsin ya bana da
Peki ilişkilerine nasıl yansıyor bu tutum?
Olumlu yanlarımı fazla olumsuz mu?
O biranda soğuma huyu bende de var. En ufak bir hareketin de soğumuşluğum çoktur :)
Ama karnına ağrı girme kısmı kötüymüş, nası hastanelik oldun ay, nası sıkmışsın kendini
Üzülmeyi göze almalıyım, çok haklısın. Aslında bakarsan çokta üzülen biri değilimdir ilişki sonrasında. Bu yüzden niye böyle hissediyorum bilmiyorum. Belki de diyorum "ego" bu bendeki. (ki egolardan nefret ederim)
Bi denemeye çalışıcam ama olmassa da zorlamıcam zatenİnş karşılaşırım :)
Simdiye kadar gormedim zararini
Zaten karsi taraf belli ediyor bir sekilde, ben o mesaji alirsam ben hatunum diyemem, sist bir bana bak konusalim derim
Yapi meselesi galiba...
Oyle gelisine mi sordun, yoksa var mi biri cozmeye calistigin, adim atma konusunda kararsiz kaldigin?
Allahim yalniz degilmisim...
Benimle o kadar ugrastilar ki bu konuda, benim yanimda bana sormadan kesin sogumustur derlerdi
Soguma rekorlarim var benim, gozu segirdi diye, gulerken gozume aptal gozuktu diye, elin terledi diye, bos bos konustu diye...
Yeri geldi kara kara dusundum, ben ne yapacagim boyle diye...
Sonra benim sevgiliyi buldum, bir kere bile bunu yasamadim, dogru insan diye bir sey varmis ogrendim...
Hemen bulmusken aldim yamacima, bastim imzayi
Umarim herkese sogumuyacagi birileri denk gelir
Evet kendilerinden iyi tavla , batak , okey, satranc oynarim. Kizlar erkeklere karsi oynadiginda cift okey atmistim dumur olmuslardi. Kafadan yeniyorlardi cunku. :))
Boyle giderse 2020 de hortlatirim konunu canikom. :)
tam tahmin ettigim gibi, yine okey birsey degil, ben aynı çalımı futbolda atmıstım... dusun artık egolarının nasıl dagıldıgını
azıcık kendilerini güclü zannetmelerine izin ver, hoop yag gibi eriyecekler zaten
Cok fenasin athe
Yok ben artik yabanci damat alicam.Kendileri bir halt olmamakla birlikte egolari da tavan yapmis tiplerle ugrasamam.
sen ingilteredeydin dimi?
buraya gelsen sıraya girerler, begendigine nikahı basıp gidersin.
Esra Erol'a ciksam diyorum.Kendilerinin verdigi yas kriterini bende vericiigim 18- 25 arasi , 25 ise 25 yasindan gun almasin diyiiciigim. :)
hahaha cok tatlısın ya
cok kızdım ama wala boyle kriter sunanlara fırsat verecegime omur boyu tek basıma paşalar gibi yaşarım daha iyi.
sen yabancı damat olayına gir, yuz verme artık boylelerine
45-50 yasindaki adam geliyor, 25 i gecmesin diyor. 30 yasindaki geliyor 25 i gecmesin diyor. 30 yas ustu kadinlar vebali cunku bilin mi. :26: Hadi canim seni arka kapidan magaraya alalim diyesi geliyor insanin.
Aklim basima gec geldi yabanci damat konusunda. Calismalar baslamistir. :)
Hahah benimde aynı şekilde. Mesela adamı çok beğenirim konuşuruz, ederiz, buluşuruz sorun yok o an sonra eve gelince bakmışım soğuyorum, kusur buluyorum. Açıp fotolarına bakarım. Bana önceden çok yakışıklı gelen adam çirkin gelmeye başlar
Sanırım dediğin gibi, o kişinin karşısına çıkmasıyla alakalı.
"doğru kişi" oluyor sanırım o.
Ah ah 40 tane kediyle yalnız yaşayan neneciğe dönüşmeden bulsam bende bari
Ah ah 40 tane kediyle yalnız yaşayan neneciğe dönüşmeden bulsam bende bari
ay su sob satirina bayildim
benim de butun korkum bu, dogru adami bekleye bekleye kururum diye tirsiyorum daga gecen gun kafamda 2tel beyaz sac buldum yavas yavas menapoza giriyor olabilirim
neyse meraklardayimanlat hele var mi gelisme taktik ise yariyor mu ?
su yorumunla icime su serptinBunlar kesinlikle taktik işi değil. Sen içinden geldiği gibi davran sadece. Ama başlarda ilgi gösteren taraf oldum ben genelde.
Ve benim sorunum da şuydu. Baştan havalarda uçuyorum aşığım aşığım diye. Ama bir anda bir şey oluyor. Adamdan tiksiniyorum resmen. 5 dakikada tiksinebiliyorum. Bu sefer o kadar ilgi manyağı yaptığım adamdan nasıl ayrılıcam diye karnıma ağrılar giriyor. Hasta oluyorum. Hatta lisede bi tane salağa nasıl ayrılmak istediğimi söylicem diye mide ağrısından hastanelik olmuştum
Ketumluklarımız ters tarafta yani.
Evet üzülmeyi göze almalısın diğer yandan ayrılıklara üzülmemeyi de öğrenmelisin. Daha iyisi karşına çıkacağı için oluyor o ayrılıklar unutma
Yine de kendini değiştirmeye zorlamak zorunda değilsin. Yapamıyorsan napalım yani. cool davranmanın da faydasını gören çok insan var. Bence sen henüz o insanla karşılaşmadın sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?