İlişkideki Tavırlarınız?

Bana da garip gelsin ya bana da
Peki ilişkilerine nasıl yansıyor bu tutum?
Olumlu yanlarımı fazla olumsuz mu?

Son düzenleme:

O biranda soğuma huyu bende de var. En ufak bir hareketin de soğumuşluğum çoktur :)
Ama karnına ağrı girme kısmı kötüymüş, nası hastanelik oldun ay, nası sıkmışsın kendini

Üzülmeyi göze almalıyım, çok haklısın. Aslında bakarsan çokta üzülen biri değilimdir ilişki sonrasında. Bu yüzden niye böyle hissediyorum bilmiyorum. Belki de diyorum "ego" bu bendeki. (ki egolardan nefret ederim)

Bi denemeye çalışıcam ama olmassa da zorlamıcam zaten İnş karşılaşırım :)

Canım bir çocuktan ayrılmaya çalışıyodum. Çok aptal gelmeye başlamıştı. Söyleyemiyodum. Eve gidip ağlıyodum. Çocukluk işte. Çok kafama takmıştım. Mide ağrım bi başladı. 16 yaşında ülserle tanıştım. Hastaneden mesaj atmıştım oğlana o gece

Evet haklısın egolardan ne kadar kurtulmaya çalışsak da bir yerde bizi esir alıyor. Onunla da ilgili olabilir seninki :)

Heheh okurken gülümsedim ama ne ağrı çektin kimbilir :)
Çok geçmiş olsun :)

Evet olabilir ama atıcam hepsini kökten inş bakalım

Bana da garip gelsin ya bana da
Peki ilişkilerine nasıl yansıyor bu tutum?
Olumlu yanlarımı fazla olumsuz mu?

Simdiye kadar gormedim zararini
Zaten karsi taraf belli ediyor bir sekilde, ben o mesaji alirsam ben hatunum diyemem, sist bir bana bak konusalim derim
Yapi meselesi galiba...
Oyle gelisine mi sordun, yoksa var mi biri cozmeye calistigin, adim atma konusunda kararsiz kaldigin?

Allahim yalniz degilmisim...
Benimle o kadar ugrastilar ki bu konuda, benim yanimda bana sormadan kesin sogumustur derlerdi
Soguma rekorlarim var benim, gozu segirdi diye, gulerken gozume aptal gozuktu diye, elin terledi diye, bos bos konustu diye...
Yeri geldi kara kara dusundum, ben ne yapacagim boyle diye...
Sonra benim sevgiliyi buldum, bir kere bile bunu yasamadim, dogru insan diye bir sey varmis ogrendim...
Hemen bulmusken aldim yamacima, bastim imzayi
Umarim herkese sogumuyacagi birileri denk gelir

Çözmeye çalıştığım kişi tam olarak kendimim, o yüzden sordum
Ben mesaj atmam mesela, ilk mesajı o atsın, ilk o hislerini belli etsin vs vs uzayıp gider listem ve çok sıkıldım bundan
Değişmeye çalşıyorum ve benden farklı davranan hanımlar nasıl bi sonuçla karşılaşıyorlar merak ettim :)
Kendin olabiliyorsun, ne güzel. Ben kasıyorum kendimi çok.

Hahah benimde aynı şekilde. Mesela adamı çok beğenirim konuşuruz, ederiz, buluşuruz sorun yok o an sonra eve gelince bakmışım soğuyorum, kusur buluyorum. Açıp fotolarına bakarım. Bana önceden çok yakışıklı gelen adam çirkin gelmeye başlar

Sanırım dediğin gibi, o kişinin karşısına çıkmasıyla alakalı.
"doğru kişi" oluyor sanırım o.

Ah ah 40 tane kediyle yalnız yaşayan neneciğe dönüşmeden bulsam bende bari

Evet kendilerinden iyi tavla , batak , okey, satranc oynarim. Kizlar erkeklere karsi oynadiginda cift okey atmistim dumur olmuslardi. Kafadan yeniyorlardi cunku. :))

Boyle giderse 2020 de hortlatirim konunu canikom. :)

tam tahmin ettigim gibi, yine okey birsey degil, ben aynı çalımı futbolda atmıstım... dusun artık egolarının nasıl dagıldıgını
azıcık kendilerini güclü zannetmelerine izin ver, hoop yag gibi eriyecekler zaten

Cok fenasin athe
Yok ben artik yabanci damat alicam. Kendileri bir halt olmamakla birlikte egolari da tavan yapmis tiplerle ugrasamam.

Son düzenleme:
Esra Erol'a ciksam diyorum. Kendilerinin verdigi yas kriterini bende vericiigim 18- 25 arasi , 25 ise 25 yasindan gun almasin diyiiciigim. :)

hahaha cok tatlısın ya
cok kızdım ama wala boyle kriter sunanlara fırsat verecegime omur boyu tek basıma paşalar gibi yaşarım daha iyi.
sen yabancı damat olayına gir, yuz verme artık boylelerine

Son düzenleme:
hahaha cok tatlısın ya
cok kızdım ama wala boyle kriter sunanlara fırsat verecegime omur boyu tek basıma paşalar gibi yaşarım daha iyi.
sen yabancı damat olayına gir, yuz verme artık boylelerine

45-50 yasindaki adam geliyor, 25 i gecmesin diyor. 30 yasindaki geliyor 25 i gecmesin diyor. 30 yas ustu kadinlar vebali cunku bilin mi. :26: Hadi canim seni arka kapidan magaraya alalim diyesi geliyor insanin.

Aklim basima gec geldi yabanci damat konusunda. Calismalar baslamistir. :)

yahu daha gecen gun birkac erkek arkadasla konusuyorduk, sanki 25i gecmek buyuk bir degisimmis gibi uni.de okuyanları yaşca kucuk gorduklerini, evliligin artık olgunluk donemini kapsayan birsey oldugunu dusunduklerini ve artık evlenmek icin 25i bitirmis olanı tercih edecekleri soyluyorlardı.
ustelik 23 yasında olanlar falan bunların hem meslegine hem yaşına karizmasına balıklama atlarlar. daha olgun birini tavlamanın daha zor oldugundan sikayet ediyorlardı.

o yuzden su yazdıkların o kadar tuhaf geldi ki...

ay su son satirina bayildim
benim de butun korkum bu, dogru adami bekleye bekleye kururum diye tirsiyorum daga gecen gun kafamda 2tel beyaz sac buldum yavas yavas menapoza giriyor olabilirim

neyse meraklardayim anlat hele var mi gelisme taktik ise yariyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:

en son senin konunda gormustum onu.... bizim kız ya sızdı ya da sac derdine ilik kürüne daldı benim gibi

Son düzenleme:
su yorumunla icime su serptinyalniz olmadigimi gorunce mutlu oldum

sabah askimdan yemeden icmeden kesilip, aksam uff ne salakmis bu ya diyorum. artik oyle bi hale geldi ki midemde kelebekler ucusurken bile bi tarafim tedirgin, ya sogursam ay nolur sogumiyim diye surekli adamin iyi hallerini dusunup kendime telkin verdigimi bilirim:)

ama galiba biraz da hormonal, mesela regl dönemleri asik olmamaya calisiyorum artik :) ufak kipirdanmalar olunca da dikkate almamaya calisiyorum. bi de bahar aylari cok tehlikeli. kanin kayniyo, hormonlar tavan. oyle oldugum donemlerde ben de ilk adimi beklemeyebiliyorum. kurbanimi secip oku firlattigim olmustur cok

ha bi de ikizler burcuyum sabah asik olup aksam caymalarimda etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…