İlişkideki Tavırlarınız?

bu açılma olayını coook yasadım.
hatta şu kırmızı ile isaretli yer... su an beraber oldugum kisi hala soylemekten cekindigi icin onunla uzuun konusması sonrasında gozumu karartıp "bak hala netlik yok, ben senden hoslanıyorum boyle cumleler kurma, arkadaslık gibi degil bu" demistim.

misscoffee, olaya acılma ile baslamak sende ani bir degisim ve zor olabilir ama en azından iliski süresince duygularını belli etmekten kacmamayı deneyebilirsin canım.
normal arkadaslarına, aile duygularını soyleyen veya davranıslarınla (öperek sarılarak vs) belli eden biri misindir?

Hahah hatırlıyorum o maceranı çok gülmüştüm, sen her yönden çok doğal geliyorsun bana
İyi ki bo konuyu açmışım bir aydınlanma oldu bende sanki yahu. Bundan sonra içimden geldiği gibi davranıcam. En azından demicem bakalım, "denemedim" demeyim sonra
Ne kasmışım ben kendimi be, şu ana kadar okuduğum yorumların içinde en kasıntı benmişim de haberim yokmuş. Çetin cevizliği geçmişim, Kalas ceviz olmuşum
Bundan sonra doğal olmayı denicem. Başlıyorum bugünden.

Keyifle okudum :) Ne kadar olgunca yaklamışsın. Anam ben kendime yediremezdim, takıntı haline getirirdim onu :26:
Ama haklısın. Her zaman herşey istediğimiz gibi olacak diye birşey yokki. İçinde soru işareti kalmamış en azından, beklenti içine de girmemişsin bence gayet iyi bile yapmışsın. Söylemesen kim bilir ne kadar uzucaktı konu :)
Burdaki bazı hanımların özgüvenlerine hayranım gerçekten. Allahım acıkta bana vereydin ilişki konusunda şundan

eger adam duygularini acamayacak kadar cekingense ama bi sekilde de ilgisi olduğunu anlamissam ilk adimi ben atablirim. onun dişinda karsi taraftan beklerim. biz kadinlar zaten genel olarak secmeyip seçilmeye alismisiz. bir aadam gelir hoslandigini söyler ya da ilgilenmeye baslar biz sonradan düşünürüz oluru ne diye.

Kızlar aklıma bir şey geldi

O kadar yorum yapıldı, fikirler paylaşıldı bende diyorum ki birde sizin gibi deneyim.
Hem konuyu takip eden ve benim gibi olup merak eden hanımlara da bir bakış açısı olur.

Şimdi yeni tanıştığım, hali hazırda benimle ilgilenen, buluşmak isteyen bir bey var.
Yakışıklı, hoş. Karakterini tam anlamıyla bilmiyorum. Sadece görünüş olarak biraz çapkın gibi.
Aslında onunla olmaz diye düşünüyordum ve herzaman ki gibi o attıkça mesaj atıyordum ama sırf ne olacağını görmek için bugüne kadar davrandığımın tam tersi bir şekilde davranıcam ona ve gelişmeleri de paylaşıcam burda. Sonuç kötü olursa da üzülmem hem durum böyle olunca. Bide çok merak ediyorum nasıl olacağını. Ters mi tepicek, yoksa başka türlü mü olacak görelim bakalım

(adamı denek gibi kullanıcak hissine kapıldım ama napalım canım :26: )

Evet canım özellikle anneme ve yakın kız arkadaşıma karşı mıç mıç bir yapım vardır
Belli ediyorum, onlarda bir sorun yok :)

Bu arada yeni fikrim nasıl?

Evet canım özellikle anneme ve yakın kız arkadaşıma karşı mıç mıç bir yapım vardır
Belli ediyorum, onlarda bir sorun yok :)

Bu arada yeni fikrim nasıl?

ben mesela anneme bile sevgimi cok gosteremezdim. oyle sarılayım opeyim güzel kelimeler kullanayım...
sen ilişkide odunum diyorsun, ben herkese oyle. bildigin agac kütügü.

onu simdi okudum ama yine de "tam tersi" davranma bence.
cunku şu halin temkinli ve bu da seni sen yapan seylerden biri...
denek olarak kullanmaktan da korkma, iliski oturunca ona anlatsan bunları guzel bir iliskiniz olursa hosuna bile gider, hatta bize selam gondermek ister hayatımız zaten tecrübelerimizden oluşmuyor mu

hani o hep mesaj attıgında sonrasında sen istesen bile hic mesaj atamıyorsun ya onu biraz kırmaya calıs bence.
bir de haksızsam bile ondan beklerim diyordun ya, normal arkadaslarına nasıl ki hem kendini ezdirmiyor ama hem de hatanı farkettiginde bunu acık yureklilikle soyleyebiliyorsan ona da oyle yapabilirsin. tabi abartma, ben de hatalı olabilirim gibi azcık kacamak bir cumle kur ki hemen yuklenmesin sana
bence aynı arkadas ortamında uzun sure bulunulmadıysa saglıklı kimse oyle tanıyıp etmeden seviyorum aşıgım moduna girip kızı ölesiye kovalamaz. (bana yapılsa sevgisinden suphe eder yine kabul etmezdim sahsen)
o yuzden seni tanımasına izin ver, begenip gelmis ama sevebilecegi baglanacagı ozelliklerini gorsun, seninle iletisim kurmaktan keyif aldıgını hissetsin. sen bunu kesiyorsun anladıgım kadarıyla o yuzden iliskilerin olumsuz sonuclanmıyor bile, yarım kalıyor gibi.
bu arada her yakışıklı insan çapkın olacak degil, ama böyle dusundurttuyse karakterinde de var olabilir, yine de mesafeni koru.
rahat ol sal kendini dedik ya o uzun sure gorustugunuz arkadasının dedigi gibi ona davrandıgın sekilde davranma o kadar, biraz otursun iliski zaten istemesen bile oyle olmaya baslıyorsun zamanla.

Athenenoctua gerçekten bu sitede sanalda olsa iyiki tanımışım diyebileceğim birisin
Yorumların bana cesaret veriyor ve beni çok iyi analiz ediyorsun bravo
Tamam ozaman deneyelim bakalım. Çok abartmamak kaydıyla tam olarak dediğin gibi yapmayı planlıyorum bende.
En azından sorun gerçekten benden mi kaynaklıyor, yoksa adamlarımı yanlış seçiyorum onuda anlayabilme şansım olur.
Ters teperse de çok üzülmem, deneyim olur en azından
Çapkınlığı konusunda da emin değilim aslında. Sadece 4 yıl öncesinde de biliyordum bu kişiyi hiçbir iletişimimiz yoktu ama aradan yıllar geçti değiştimi bilemem tabi. Umarım geçmişte unutamadığı biride yoktur. (niyese bu durumdan hep nefret etmişimdir)

Gelişmeleri paylaşıcam burda, eğer burdan olmassa sana özelden de bildirirm zaten.
Merak ediyorum nolucağını. Hoşumada gitti bi yandan hahah hadi bakalım nolcak

teşekkür ederim... duygularımın karsılıklı olması da ohhh iç rahatlatan guzel bir duygu... (bak seninkiler de bu cumleyi kurmaya hasret olabilir )

ben tek basıma tahlil etmiyorum, sen kendini cok iyi tanıdıgın icin cok da iyi anlatıyorsun...
ne yaptıgının yapmadıgının gayet farkındasın. sadece üzülmekten korktugun icin kalkanına sarılıyorsun.
ama savaşlarda bile ataga gecebilmek icin kalkanlarıyla her yanı kaplamıyorlar.

istedigin zaman istedigin konuda yazabilirsin canım
gelismeleri de bekliyorum...

yeni adayin ve planin hayirli olsun miscoffie'cim gelismeleri merakla takip edicimm

samuel beckett'in de dedigi gibi, hep denedik hep yenildik, yine deneyelim yine yenilelim daha iyi yenilelim

Ilk adimi hep karsimdakinden beklerim ...
Birde guvenme sorunum var tabi o yuzden herseyde bi mana ararim sonrada biter zaten
Henuz bu adimlari asamadim

ilgisini belli eden taraf benim.gocunmadım bu durumdan.tek can sıkıcı yanı beklemek.sonu ne olursa olsun değeceğini düşündüğüm için de pişman değilim.

Biraz gec kalmisim sanirim ama soylemeden gecemeyecegim...
Burada cogunlukla kadinlarin bekledigini farkettim...
Erkek adim atana kadar geride kaliyorlar...
Bana o kadar garip geliyor ki
Normalde de tez canliyim diye sanirim, asla duramam...
Cat diye soylerim ne varsa...
Yok o gelsin, o arasin, o sorsun, gecmez aklimdan...
Sozun ozu beklemem, atarim adami, alirim adami...

ilişkinin başında sürekli ilgi gösteren ol, şımart vs. erkekler çok sever bu tarz seyleri ve daha çabuk bağlanır. sonra yavaş yavaş kesersin ilgiyi artık o sana ilgi göstermeye başlar ağzının içine bakar

Bunlar kesinlikle taktik işi değil. Sen içinden geldiği gibi davran sadece. Ama başlarda ilgi gösteren taraf oldum ben genelde.

Ve benim sorunum da şuydu. Baştan havalarda uçuyorum aşığım aşığım diye. Ama bir anda bir şey oluyor. Adamdan tiksiniyorum resmen. 5 dakikada tiksinebiliyorum. Bu sefer o kadar ilgi manyağı yaptığım adamdan nasıl ayrılıcam diye karnıma ağrılar giriyor. Hasta oluyorum. Hatta lisede bi tane salağa nasıl ayrılmak istediğimi söylicem diye mide ağrısından hastanelik olmuştum

Ketumluklarımız ters tarafta yani.

Evet üzülmeyi göze almalısın diğer yandan ayrılıklara üzülmemeyi de öğrenmelisin. Daha iyisi karşına çıkacağı için oluyor o ayrılıklar unutma

Yine de kendini değiştirmeye zorlamak zorunda değilsin. Yapamıyorsan napalım yani. cool davranmanın da faydasını gören çok insan var. Bence sen henüz o insanla karşılaşmadın sadece.

İlk iki yıl hep sevgilimden bekledim ilk mesaj olsun bulusma günleri olsun ve aşkımı belli etmemeye çalıştım ama şuan 4 yılımızdayız artık işler değişti içimizden geldiği gibi davranıyoruz aramak ıstedıgımde arıyorum bulusmak ıstedıgımde çağırıyorum o da özlediğinde beni çağırıyor çalıştıgı için hep müsait olmuyor ama her fırsatta arıyor öyle yani kasmadan içimizden geldiği gibi davranıyoruz ama ben abarttıp devamlı sıkmıyorum bazen mesafe koyuyorum aramıyorum benı özlemesini sağlıyorum zaten farklı sehırdeyız bazen yüz vermemekten çok işe yarıyor izmire geldiğimde beni deli gibi özlemiş oluyor

:2:

Adam kac yasinda sen kac yasindasin bu arada canim?

Evet kendilerinden iyi tavla , batak , okey, satranc oynarim. Kizlar erkeklere karsi oynadiginda cift okey atmistim dumur olmuslardi. Kafadan yeniyorlardi cunku. :))

Bekliyorum gelişmeleri. İstediğin zaman konumu hortlatabilirsin

Boyle giderse 2020 de hortlatirim konunu canikom. :)

yeni adayin ve planin hayirli olsun miscoffie'cim gelismeleri merakla takip edicimm

samuel beckett'in de dedigi gibi, hep denedik hep yenildik, yine deneyelim yine yenilelim daha iyi yenilelim

Aynen en azından yine denemiş olalım
Birgn biz yeneriz bakarsın

Bende yavaştan indirmeye başladım kalkanlarımı
Saol canım sende yazabilirsin her zaman söylememe bile gerek yok :)
Gelişmeleri bildiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…