inşallah tatlım sağlıkla veririz hamişlik haberlerimizi birbirimize...ben de aynı durumdayım, aralık 7 ovulasyondu, ilişki oldu 7 ve 8 de, 10 aralık akşamı hafif pembe kanama yaşadım. 11 aralık yani dün akşam çok hafif kahverengi lekelenmem oldu, kafam karıştı,yerleşme kanaması ilişkiden 6-12 gün sonra oluyormuş bu kadar çabuk olamaz dediler.adetime 8 gün var,bekleyip göreceğim,takipteyim seni. bu arada bu ay rahim filmi çekilmişim o ara kanamalar ondan da olabilir dediler..inşallah vardır bebişlerimizBana benzer sıkıntı yasayanlar olursa diye yaziyorum..:) Gebe kalana kadarda yazicam..
Bugun iki kez pembe leke geldi kasık ağrım devam ediyo buarada adetten itibaren 11.gündeyim.Yumurta çatlamasida olabilir yerlesme de herseye kendimi hazirladim ve denemelere devam ediyoruz.O gün gelecek ve bende hamileliğimin sevincini burada paylasicam :)
Canim benim İnsallahh hayirlisiyla gelsinler bebislerimiz :) seninle aynı seyleri yasamisiz hemen hemen.buarada adet bittikden hemen ertesi gun deyumurta catlayabilirmis hatta ben bu ay belirtisini gördum akintıdan dolayi.adet bitimi basla 14.güne kadar bi gün arayla dene canim.inşallah tatlım sağlıkla veririz hamişlik haberlerimizi birbirimize...ben de aynı durumdayım, aralık 7 ovulasyondu, ilişki oldu 7 ve 8 de, 10 aralık akşamı hafif pembe kanama yaşadım. 11 aralık yani dün akşam çok hafif kahverengi lekelenmem oldu, kafam karıştı,yerleşme kanaması ilişkiden 6-12 gün sonra oluyormuş bu kadar çabuk olamaz dediler.adetime 8 gün var,bekleyip göreceğim,takipteyim seni. bu arada bu ay rahim filmi çekilmişim o ara kanamalar ondan da olabilir dediler..inşallah vardır bebişlerimiz
aynen canım ben de tarih hesabına göre ilişkiye giriyordum ama kaçırmış bile olabilirim bu ay çünkü reglim bitti,3 gün sonra rahim filmi çekildi 3 gün kanamam oldu ilişki olmadı, sonra 3-4 gün de hafif ağrım vardı ilişkiye girmedim belki o arada bile kaçırmış olabilirim ama her şey Allahtan belki tutmuştur diye de ümit etmeden duramıyorumCanim benim İnsallahh hayirlisiyla gelsinler bebislerimiz :) seninle aynı seyleri yasamisiz hemen hemen.buarada adet bittikden hemen ertesi gun deyumurta catlayabilirmis hatta ben bu ay belirtisini gördum akintıdan dolayi.adet bitimi basla 14.güne kadar bi gün arayla dene canim.
kısmet tatlım bu işler,hayırlısı ne diyelimİnsallah tutmustur Allah buyuk bu ay olmazsa bi sonraki ay olur insallah canim
tatlım ne durumdasın? benim sağ kasıkta hala ağrılar var..adete son 5 günBana benzer sıkıntı yasayanlar olursa diye yaziyorum..:) Gebe kalana kadarda yazicam..
Bugun iki kez pembe leke geldi kasık ağrım devam ediyo buarada adetten itibaren 11.gündeyim.Yumurta çatlamasida olabilir yerlesme de herseye kendimi hazirladim ve denemelere devam ediyoruz.O gün gelecek ve bende hamileliğimin sevincini burada paylasicam :)
Canim sağ kasikda ağriya ve batmalara devam üstüne bide bel ağrisi basladi.cuma gününe randevu aldim kadin dogumatatlım ne durumdasın? benim sağ kasıkta hala ağrılar var..adete son 5 gün
bende de öyle canım...reglin ne zaman olacaktı?Canim sağ kasikda ağriya ve batmalara devam üstüne bide bel ağrisi basladi.cuma gününe randevu aldim kadin doguma
Canim naptin regl oldunmu
slm cnm senn yaşadıklarını bn de yaşıyorum aynısını o zaman hamile kalmış mıyıdn ?Okuyanlar icin paylasimima devam :) belki benim durmumu yasanlar olabilir diye yazmaya devam ediyorum.
Kasık ve bel agrilarima devam hic gecmedi bugun azaldi sadece 2 gündür göğüslerim sertlesti ve 80 beden camasirim şuan sıkıyo ve taşıyo! Kan tahlili yaptrdim hcg 0,11 cikti yani gebelik yok.Zaten adetin gecikmemis bosuna ümitlenme demişti doktor :) buarada adetime 5 gün kaldi nasi gececek o 5 gün bilmiyorum!
Merhaba. Cok zaman geçmiş ama, acaba o wy gebelik oldu muOkuyanlar icin paylasimima devam :) belki benim durmumu yasanlar olabilir diye yazmaya devam ediyorum.
Kasık ve bel agrilarima devam hic gecmedi bugun azaldi sadece 2 gündür göğüslerim sertlesti ve 80 beden camasirim şuan sıkıyo ve taşıyo! Kan tahlili yaptrdim hcg 0,11 cikti yani gebelik yok.Zaten adetin gecikmemis bosuna ümitlenme demişti doktor :) buarada adetime 5 gün kaldi nasi gececek o 5 gün bilmiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?