oraya alışan burda yapamıyo bende karşıyı çok garipsiyorum meselaNapalım taşınıcaz inşallah
Yokzaten hala aynı yakada kalıcaz sadece semt degişik inşallah :)oraya alışan burda yapamıyo bende karşıyı çok garipsiyorum mesela
Yokzaten hala aynı yakada kalıcaz sadece semt degişik inşallah :)
Karşı benide sarmıyo çok kalabalık basıyo beni insan çokleventve kağıthane de deli gibi akrabam var anlatamam sürekli karşıya geçiyodum bi ara :)
evet ya dimi gezme olarak okey güzel yerler var ama asla oturamamKarşı benide sarmıyo çok kalabalık basıyo beni insan çok
meylem bende sancaktepedeyimana yakınız kız sancaktepede oturuyorum işyerim kartalda
Yok ya o kadar ileriye gidemedim daha[/QUOT niye gidendin
meylem bende sancaktepedeyim
benm de:)Ne dicem kızlar idrarım kokmaya başladı
sarigazideyim canm bendeanaaaa seni zorla hastaneye götürebilirim o zamanbak nasıl içten söylediysem neresinde ? ben ortadağdayım
Beylikdüzü :)Bu arada İstanbulda oturanlar hangi semttesiniz ???
7 gün var test alsammı acaba deniyeyim ne kaybederim 2 tane alayım bir şimdi yapayım Birde sonra yaparım adet günümde gelmez sebenm de:)
al canm. bende cikarim belki cocuklari uyutuyorm.7 gün var test alsammı acaba deniyeyim ne kaybederim 2 tane alayım bir şimdi yapayım Birde sonra yaparım adet günümde gelmez se
Esenyurt un neresinde kız?Plajı
Esenyurt canım
Yap canım. Bi şimdi yap bi de bi kaç gün sonra7 gün var test alsammı acaba deniyeyim ne kaybederim 2 tane alayım bir şimdi yapayım Birde sonra yaparım adet günümde gelmez se
Beylikdüzü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?