- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Daha çok erken canım. 4 kala yap sen ötekini
Yok Ya daha yapmam umudum bittiDaha çok erken canım. 4 kala yap sen ötekini
Ayy cok komiksin kız sen yazdıkların hrp güldürüyo valla çok canayakınsın :)olmayan cocuk icin esim hesap kitap derdine .girdi. yarim saate kadar sonucu yazarim
Olsun bi dahaki aya kısmet olur inşallahYok Ya daha yapmam umudum bitti
Erken testler 5 gün kalaya kadar sonuç verir canım. En erken o da. %70 falan. Diğerini de kullandıktan sonra bakarsın önüne.Yok Ya daha yapmam umudum bitti
Ovulasyon testi alıcam oyle denicem bakalım bir dahaki aya inş bir dahaki ay güzel haberler veririm sizd .:)Olsun bi dahaki aya kısmet olur inşallah
Bat günü bir gelsin gecikirse kan vermeye giderim kesin sonuç için artkErken testler 5 gün kalaya kadar sonuç verir canım. En erken o da. %70 falan. Diğerini de kullandıktan sonra bakarsın önüne.
Peki canım. Ben de ovu testi alıcam netten. adet olsam da başlasam işe yaaaBat günü bir gelsin gecikirse kan vermeye giderim kesin sonuç için artk
Dimi aynenPeki canım. Ben de ovu testi alıcam netten. adet olsam da başlasam işe yaaa
Kan kesin sonuç tabi ama daha da var gününeDimi aynenvardır her şerde bir hayır
Ama bence gebe degilim olsa hafif bşey çıkardı onceki gebeligimde normal testte adete 2 gün kala çıkmıştı şuan aldıgım erken gebelik testi 7 gün var hç çıkmadı hafif bir silik olsa anlardım ama yk işte hayılrısıKan kesin sonuç tabi ama daha da var gününe
Oo sen uzaksınBen de Ege deyim kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?