Anladım akıntın çok dimi senin şuan
Selam canım. Gonalf kullandım ben de. Yanlış hatırlamıyorsam bi 8 gün falan kullandım bi kaç gün sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. Yumurtam çok fazla olduğu için geçen ay göğüslerim çok dolgundu ve hassastı. Çok şişkinlik ve gaz vardı. Merak etme yani . Olumsuz bi durum yoktur..
Bendede akıntı yok denecek kadar az zaten hasta olucam bu ay
Benim 8 günüm var canımsenin daha var dimi 7-8 gün
ya aklımı karıştıran bişeyler var aslında ondan didikliyorum bu yumurtlama akıntısı olan uzayan akıntıyı geçen perşembe gördüm ondan önceki günlerde ıslaklık vr akontım olmaya başlamıştı yani beklenen yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra yaşamıştım bunları dün gecede kasıklarıma bıçak gibi bişeyler saplandı sağ tarafa özellikle tam uzayan akıntıdan 1 hafta sonra bugunde ilişki üzerinden 7 gün geçti böyle çok olmasada ara ara gelen sarı beyaz akıntılarım var ayy adetimde gecikti testler negatif ama grç döllenmeyse çıkmayabilir eşimdr bekleyelim biraz umutlanmayalım diyor ondan kan testinede gitmiyoruz bir de hep içimde şey var şu çift çizgiyi görüpte öğrenmek istiyorum öyle iştehcgnin kaç olduğuna bağlı canım kişiden kişiye değişir bi önceki gebeliğim adet gününde testte yakaladım ertesi gün 22 çıktı kimyasalda biraz daha belli silik çizgiyi yakaladım ertesi gün 50 çıktı bu seferkiini biliyosun zaten
Benim bilgiğim kana geçtikten bi kaç sonra idrara da geçiyor. Oncomed, kanda 5 Ken gölge gibi silik gösteriyor
Canım moralini bozmak istemem ama 20 civarı yumurtam vardı, çatlatma iğnesini yaptık, çatladılar da ama olmadı. Hatta doktor çoğul gebelik olabilir dedi. 25. Günde adet oldum. Yumurtalar engellemiş birbirini. Çatlamadan kalanlar ise 4 - 5 taneydi ve 4cmlik kiste dönüşürler. O kistler adetle gidecek ve gitmeden iğneye devam edemeyiz demişti doktor. Adet sonrası gel bakalım kistlere dedi. 13. Günü gittim Kistler kaybolmuş hatta bi yumurta oluşup olgunlaşmıştı. O gün için çatlatma iğnesi yaptık hemen. 10 ekimde yani. 9-13 dahil o arayı değerlendirdik. Ama yine olmadı. Bugün 28. Gün ve hala adet olmadım. Normalde de olmam da bi umut bekliyorum. Hatta geçen 20 sinde hcg baktırdım 5.88 çıktı. Heveslendim. Ama çatlatma iğnesi de yükseltiyormuş hcg yi. 23 ünde tekrar baktırdım 1.70 e düşmüştü. Yani gebe kalamadım sonuç itibariyle.Ay sağol canım umut verdin bana doktor da dedi çok yumurtan var diye catlatma igneside yapmadı insallah çatlar kendi sen kaldın mı peki hamile ?
ya aklımı karıştıran bişeyler var aslında ondan didikliyorum bu yumurtlama akıntısı olan uzayan akıntıyı geçen perşembe gördüm ondan önceki günlerde ıslaklık vr akontım olmaya başlamıştı yani beklenen yumurtlama tarihinden 1 hafta sonra yaşamıştım bunları dün gecede kasıklarıma bıçak gibi bişeyler saplandı sağ tarafa özellikle tam uzayan akıntıdan 1 hafta sonra bugunde ilişki üzerinden 7 gün geçti böyle çok olmasada ara ara gelen sarı beyaz akıntılarım var ayy adetimde gecikti testler negatif ama grç döllenmeyse çıkmayabilir eşimdr bekleyelim biraz umutlanmayalım diyor ondan kan testinede gitmiyoruz bir de hep içimde şey var şu çift çizgiyi görüpte öğrenmek istiyorum öyle işte
Benim 8 günüm var canım
Ne biliyim canım ilk ay ya olmaz heralde diye düşünüyorum ben belim karnım iyice vurmaya başladı birde e akıntımda yok hasta olucam muhtemelen :) süprizlere açığım amakız dur adet olcam deme bende dedim dedim karnımda bit var :) inşallah gebeliktir adet değildir
Ne biliyim canım ilk ay ya olmaz heralde diye düşünüyorum ben belim karnım iyice vurmaya başladı birde e akıntımda yok hasta olucam muhtemelen :) süprizlere açığım ama
Ama kuruluk var ikimizdede ikimizde bat aynı senayla 3 gündür bende ne aklıntı nede başka bşey kup kuru sadece kasıklarımda batma şeklinde agrı varkız dur adet olcam deme bende dedim dedim karnımda bit var :) inşallah gebeliktir adet değildir
Ya diyorum ya ben varya geçen aya kadar yapmıycam diyordum ani kararla olsun diyorumkız benim ilk aylar hiç umrumda olmamıştı salmıştım sadece sen benden de beter bişeysin
Yani bende erken gebelik testi almadım aslında adet sonrası 2 günde bir değerlendirmiştik işte o akıntıyı görüncede ertesi gününe değerlendirdik en son o da 1 hafta geçti çıkmaması normal şimdi ben telrar idrar testi yapmak için kaç gün daha beklemeliyim adet olmazsam şayetyok canım ilişkinin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor. Benim şüpheli ilişkim 12 ekimdeydi ve 22sinde silik çizgiyi gördüm ben oda erken gebelik testinde kaset testte çıkar mıydı bilmiyorum çıkardı heralde :)
İnşallah süpriz yaparrYa diyorum ya ben varya geçen aya kadar yapmıycam diyordum ani kararla olsun diyorumbu ay olmazsa diğer aylara kısmet canımda bildiğin gibi değil belim karnım kopuyo dün ağlıyacaktım resmen hasta olacaksamda olayımda bitsin çilem diyorum . Ama süprizede açığım
senin de cok degıl kız:) bizim de bitmek üzere mobilyalarımız haftaya cuma rengi atarlarken bakmaya gidicez sonra kulplarını secıcez ve gelıcek ınsallah:) ah ne hareketlıyız artık kaburgama da vurmaya basladı bazen cok canım yanıyor. tahmınımce başı dönmüş olabılır asagı yanı anca ayakla okadar sıddetlı vurulabılır heralde :)ozellıkle 28 haftadan sonra mevcut hareketlerının 2katını yapıyor hazırlıklı ol birden degısıyor huy edınmeye baslıyor mesela ben şuan o kendı pozısyonunu bulmadan uykuya dalamıyorum aksi halde pıtır pıtır durmuyor anne benım yerımı ayarla once der gb:) karnım çok fazla çıktı catlamasınsan korkuyorum suan bısey yok ama saglıkocagında ebeler leblebı yutmuş solucan gbsın dıyorlarAyy ne güzel az kalmış senin :) bende mobilya bakıyorum başladım yavaştan biseyler almaya. Iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bakalım
Ohooo abla muayene bile ediyoruz kendimizi hahahahhaha bir bilsenrahat olun kizlar akisina birakin stres yapmayin bakin bana hic sters yapiyor muyum
Benim de 3 çocugum olsa bende rahat olurdum herhalde :))) hiç yok ya ondan işte :)rahat olun kizlar akisina birakin stres yapmayin bakin bana hic sters yapiyor muyum
canım sen en az 4-5 gün daha bekle ilişkinin 12. 13. gün yap testini garanti olsunYani bende erken gebelik testi almadım aslında adet sonrası 2 günde bir değerlendirmiştik işte o akıntıyı görüncede ertesi gününe değerlendirdik en son o da 1 hafta geçti çıkmaması normal şimdi ben telrar idrar testi yapmak için kaç gün daha beklemeliyim adet olmazsam şayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?