- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
korkma canm benm bebegini ne kadar cok istersen tutunur sana olumsuz bise olsa doktor soyler su ic bol 3 lt falan yenek ye bol bol sut yumurta et ceviz ye. bebegin saglikli gelissinŞu ana kadar zaten hep bi korku vardı eltim ilk bebeğini ben nişanlıyken 1 yıl önce düşürdü 2.bebeğini de hepimiz beraberken kaybetti onda da çok korkmuştum o zaman hamile değildim daha şimdilerde de duydukça bi korku sarıyo içimi her şeye ağlayacak kıvamdayım şimdi kalp atışlarını duydum gün sayıyorum her gün bir gün eksildi diye şükrediyorum Allaha ama işte bişeyler ters giderse çevremdeki insanların yaşadığı gibi naparım diyorum
Ben geceleri uykuya çok zor geçiyorum o ilk zamanlardaki uyku yoğunluğum geçti galiba sabaha kadar rahat bi şekilde oturabilcek potansiyeldeyim yatınca zaten uykuya dalamadığım için:)Bebekle ilgili kıyafet, araç gereç , biberon vs. Seni mutlu edicek şeyler yani. Benim bu 2.gebeligim 6. Haftaya girdim çok şükür bendede öyle bi sinir var anlatamam. Kim ne derse başka bi tarafimdan anlıyorum batıyor hersey , okadar küçük şeylere takiliyo kafam . Takmamaya calisiyom ama bi bakiyom yine sinirlenmisim farketmeden elimde değil sanki biri sinir iğnesi yapmış gibibide geceleri sürekli kabus görüp korkuyorum
Yemekte çok kısa bi süre sıkıntı yaşadım çok şükür o da geçti sadece mide gazı yaşıyorum o biraz rahatsız ediyor ama suyu çok içiyorum dediğin gibi her şeyi yemeye özen gösteriyorum kuzum sağol:)korkma canm benm bebegini ne kadar cok istersen tutunur sana olumsuz bise olsa doktor soyler su ic bol 3 lt falan yenek ye bol bol sut yumurta et ceviz ye. bebegin saglikli gelissin
Başınız sağolsun maşaallah gücüne bebeğine olan inancına Rabbim birbirinize bağışlasın sizi sağlıkla huzurla bereketle
Olur mu öyle şey çok teşekkür ederim fikir verdin deneyimini paylaştın:)
ne demek balim bebek besleniyor unutma:)Yemekte çok kısa bi süre sıkıntı yaşadım çok şükür o da geçti sadece mide gazı yaşıyorum o biraz rahatsız ediyor ama suyu çok içiyorum dediğin gibi her şeyi yemeye özen gösteriyorum kuzum sağol:)
Bende bi süre hamile kalmak için çabaladım ve hamile kalınca her şey bitcek diyodum valla şimdi de farklı şeyler çıktı heralde annelik böyle bişey bi ömür onlar için endişe etmek bi ömür onları çokk sevmek her şeyden sakınmaya çalışmak ne biliyim doğuncadq bitmeyecek galiba :)) Allah senden güzel haberler almayıda nasip etsin canım en kısa zamanda inşaallah:)Anladım ki hamile kalınca bütün sıkıntılar bitmiyormuş, sanırım yeni başlıyor olacak.
Bendede aynı sorun var ama çok şükür bebeğe bi problem yapmadığı müddetçe dayanirim. Basım ağrıyor bu ara işte , uykuya daldımmi sorun yok kesintisiz biBen geceleri uykuya çok zor geçiyorum o ilk zamanlardaki uyku yoğunluğum geçti galiba sabaha kadar rahat bi şekilde oturabilcek potansiyeldeyim yatınca zaten uykuya dalamadığım için:)
İnternetten her dk araştırıyorum onları nasıl gözüküyk bugün neresi gelişiyor boyu ne kadar artıyor ama kıyafet almadım daha hiç zıbın falan cinsiyet bekleyim dedim :) bi de devlette cinsiyeti söylemiyorlarmış hemen bayağı geç söylüyorlarmış doğru muInsallah yarari dokunur canım benim hep icimde bir uktedir şöyle hamileligimin doya doya tadini cikaramadim ikinci bebegim insallah gelirse bana bu hamileligimin tadini cikaracagim kendime mutlu anilar olusturacagim sen de oyle yap mesela ben oncekinde her hafta karnimi cekerdim hala daha telefonumda var karnimin ne kadar buyudugu gunden gune belli oluyordu ve mutlu oluyordum. Alisveris falan yap ortak renklerden. Sonra her hafta bebeginin karninda nasil gelisiyor neler oluyor internetten oku. Bunlar hep seni mutlu edecek seyler tatlim
Ben gece de defalarca uyanıyorum :) aman sağlıklı olsunlarda uyumayıverelim azcık nasılsa doğduklarında yorgunluktan durduğumuz yerde sızıcaz :)Ilk gebeligimde bi sorun yoktu ama
Bendede aynı sorun var ama çok şükür bebeğe bi problem yapmadığı müddetçe dayanirim. Basım ağrıyor bu ara işte , uykuya daldımmi sorun yok kesintisiz bi
7-8 saat uyuyorum ama işte dalana kadar bütün evi dolaniyorum
Anladım ki hamile kalınca bütün sıkıntılar bitmiyormuş, sanırım yeni başlıyor olacak.
Evet doğru o yüzden insanlar özele koşuyor . Ortak renkler le alışveriş yapabilirsin ufak tefek şeyler mesela ben geçen gün ufak krem rengi cam biberon, yeşil emzik, sarı kenarlı ağız Mendili aldım. Sinirlendim Hemen alıp onlara bakıyorum. Sonra telefonuna yükleyebilecefin hamilelik takibi programları varİnternetten her dk araştırıyorum onları nasıl gözüküyk bugün neresi gelişiyor boyu ne kadar artıyor ama kıyafet almadım daha hiç zıbın falan cinsiyet bekleyim dedim :) bi de devlette cinsiyeti söylemiyorlarmış hemen bayağı geç söylüyorlarmış doğru mu
İnternetten her dk araştırıyorum onları nasıl gözüküyk bugün neresi gelişiyor boyu ne kadar artıyor ama kıyafet almadım daha hiç zıbın falan cinsiyet bekleyim dedim :) bi de devlette cinsiyeti söylemiyorlarmış hemen bayağı geç söylüyorlarmış doğru mu
peki canım hiç tüplerin tıkanıklık ağrısını yaşadınmı ben bi ara enfeksiyon geçirdim ve tüp yumurtalığın olduğu bölge ağırıyordu ultasonda bişey çıkmadı doktorda bişeyin olmadığını söyledi acaba tıkanınca ağrı oluyomuUltrasonla asla belli olmuyor. Rahim filmi çektirirsen anlaşılabilir.ben hiç tahmin etmezdim bir yıl hamile kalamayınca doktorum araştırmak istedi geçen ay çektirdim ve iki tüpünde girişinde tıkanıklı olduğunu basınçlı su ile ikinci denemede açıldığını söyledi.yani hiç belli olmuyor ama 6 ay kadar kendin dene olmazsan araştırın bence.
Ben eşime hamileliğimi söylemek için bir emzik almıştım o var sadece aldığım ilk ve tek şey :) 12.hafta da belli oluyor mu cinsiyet 2li tarama testi için 12.haftada gidicem doktora nasip olursa eğer belli olursa oradan çıktıktan sonra da özele gidip öğreneyim :)Evet doğru o yüzden insanlar özele koşuyor . Ortak renkler le alışveriş yapabilirsin ufak tefek şeyler mesela ben geçen gün ufak krem rengi cam biberon, yeşil emzik, sarı kenarlı ağız Mendili aldım. Sinirlendim Hemen alıp onlara bakıyorum. Sonra telefonuna yükleyebilecefin hamilelik takibi programları var
evet bende sorunu olmayanların korunmayı bıraktıkları gibi hamile kaldıklarını duymuştumBenim etrafımdaki herkes istediği ay hamile kaldılar. bazıları evliliğin ilk ayında nasip bu işler rabbim bizede nasip etsin
Bende bi süre hamile kalmak için çabaladım ve hamile kalınca her şey bitcek diyodum valla şimdi de farklı şeyler çıktı heralde annelik böyle bişey bi ömür onlar için endişe etmek bi ömür onları çokk sevmek her şeyden sakınmaya çalışmak ne biliyim doğuncadq bitmeyecek galiba :)) Allah senden güzel haberler almayıda nasip etsin canım en kısa zamanda inşaallah:)
yooo soyluyorlar canm bnm 14 haftamda soylediler :)İnternetten her dk araştırıyorum onları nasıl gözüküyk bugün neresi gelişiyor boyu ne kadar artıyor ama kıyafet almadım daha hiç zıbın falan cinsiyet bekleyim dedim :) bi de devlette cinsiyeti söylemiyorlarmış hemen bayağı geç söylüyorlarmış doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?