- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
inşallah canım bu ay hayırlı haberi alırımda gitmeme gerek kalmazİnsallah bi sıkıntın çıkmaz canım
Devlette soylemezler canım 6.ayi falan söylüyorlarmis hatta bazıları soylemiyomus. Ama özelde eğer doktor görürse cinsiyeti söylerBen eşime hamileliğimi söylemek için bir emzik almıştım o var sadece aldığım ilk ve tek şey :) 12.hafta da belli oluyor mu cinsiyet 2li tarama testi için 12.haftada gidicem doktora nasip olursa eğer belli olursa oradan çıktıktan sonra da özele gidip öğreneyim :)
aayyy onu da çok merak ediyorum Allahın izniyle ne zaman öğreneceğim bakalım cinsiyetini :) 12. Haftada 2li tarama testi için gidicem sorarım doktora bi tahmininiz var mı diye :))yooo soyluyorlar canm bnm 14 haftamda soylediler :)
canım sen kaçıncı ayında hamile kaldınDevlette soylemezler canım 6.ayi falan söylüyorlarmis hatta bazıları soylemiyomus. Ama özelde eğer doktor görürse cinsiyeti söyler
Demekki doktora göre değişiyoryooo soyluyorlar canm bnm 14 haftamda soylediler :)
ikili taramayi mutlaka yap kuzum cokkk onemliBen eşime hamileliğimi söylemek için bir emzik almıştım o var sadece aldığım ilk ve tek şey :) 12.hafta da belli oluyor mu cinsiyet 2li tarama testi için 12.haftada gidicem doktora nasip olursa eğer belli olursa oradan çıktıktan sonra da özele gidip öğreneyim :)
Kuzum benim ağlama ya Rabbim gönlündekini nasip etsin kısa zamandaKizlar muhabbetinizi cok seviyorum hic uyumak istemiuorum ama bugun bayagi duygusalım oturup aglayasim var hepinizi öpüyorum hepinize dua ediyorum ve ben kaçıyorum@Seymaaao R Redhair06 Wishmaster A Annelerin en yorgunu @Sumyak123
Yaptırcam down sendromu risk belirleme testi inşaallah onun sonucuda güzel gelir Allahın izniyle:)ikili taramayi mutlaka yap kuzum cokkk onemli
doktorla alakasi yok kuzum 14 haftada gitim kendi erkege benziyor dedi:) ama yanlis gormus sonra 16 icin gittim. 3 tarama testi icin .doktor kiz buyuk bir ihtimal .dedi:)Demekki doktora göre değişiyor
amin. canim. 2 li test cok onem 3 luyu yapsan bile 2 liyi niye yapmadin diye azarliyorlarYaptırcam down sendromu risk belirleme testi inşaallah onun sonucuda güzel gelir Allahın izniyle:)
Bebeğin kuyruğunu görüp erkek bebek sanabiliyorlarmış :) ay ben çin takvimi ile baktım erkek çıkıyor bizimkile3 kafama tuz dökmüş haberim yok burnumu kaşıdım erkek dediler bi de yüzük testi var o da düz gitti geldi onda da erkek çıktı bakalım ultraspnda ne çıkacak sağlıkla gelsinde ikiside olur:))doktorla alakasi yok kuzum 14 haftada gitim kendi erkege benziyor dedi:) ama yanlis gormus sonra 16 icin gittim. 3 tarama testi icin .doktor kiz buyuk bir ihtimal .dedi:)
bizde seni opuyoruz aglamk guzeldir canm senin temiz kalpli oldugunu gosteri ins tez zamanda guzel haberini alirizKuzum benim ağlama ya Rabbim gönlündekini nasip etsin kısa zamanda
Ay ben olmayan göğüs uçlarımın çıkıp büyümesinden bi de gece sağa sola dönerken sol kasığıma kramp girmesinden şüphelenmiştim belirti olarak :)kizlar olaki gebe kalrsam size en buyuk belirtimi soylecem tabi rabim bilir kuruntu mu degil mi allah bilir
aynen erkekte burun cok hasaslasiyor kocamn oluyor:)Bebeğin kuyruğunu görüp erkek bebek sanabiliyorlarmış :) ay ben çin takvimi ile baktım erkek çıkıyor bizimkile3 kafama tuz dökmüş haberim yok burnumu kaşıdım erkek dediler bi de yüzük testi var o da düz gitti geldi onda da erkek çıktı bakalım ultraspnda ne çıkacak sağlıkla gelsinde ikiside olur:))
Var mı çalışma sizde kuzu :) ennson millet şoka girer diyordun sağlıkla gelsin inşaallah çok çocuk iyidir ileride kalabalık eğlenceli günleriniz olur :)kizlar olaki gebe kalrsam size en buyuk belirtimi soylecem tabi rabim bilir kuruntu mu degil mi allah bilir
çokmu büyümüştü yoksa normalmiAy ben olmayan göğüs uçlarımın çıkıp büyümesinden bi de gece sağa sola dönerken sol kasığıma kramp girmesinden şüphelenmiştim belirti olarak :)
Ben 4.5 yıllık evliyim canım bi sorunumuz yok çok şükür , biz evlendigimizde kayinvalidem hastaydi baya. Balayindan döndük eylülde. kasımda iyice rahatsızlandı ozaman biz Kocaeli'de oturuyorduk Umuttepe araştırmaya yatırdık 2 ay hiç aralıksız yattım hastanede eşimle ben durduk hep, hafta sonu gorumcem geliyordu çocuk okula gittiği için o ozaman Sakarya da oturuyordu. Sonra vefat etti kayinvalidem. E biraz zama geçti sonra ben çalıştım bi süre sonra panik atak oldum ilaç kullandım o yüzden erteledik. Sonra gorumcem bosanacagi için sakaryaya taşındık belli bir süre beraber yaşadık. Çok stresli bi dönem olacağını tahmin ettim öylede oldu. Sonra panik atak tekrarladi tekrar ilaç. Mecbur erteledik taaaki canıma yak diyene kadar . Dedim 30 oldum yeter nezaman dofurvam ilaç kullanırken denedik mecbur ama çok denemek zorunda bırakmadı Rabbim acidi. Gebe kaldım nisanda. Ama temmuzda 11.haftada kalbi durdu kürtaj oldum . Bi komplikasyon olmadı çok şükür. Birkaç aydan sonra tekrar hamile kaldım Rabbime şükürler olsuncanım sen kaçıncı ayında hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?