- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
hahahyy bende mii pehhh. ruyanda gorKuzum diyorum ki bu ayı hiç boş geçmiyim :) olmazsa bi daha ki aya alıcam ovu testhaaaa bu arada kuzucum sen olmadın dmi adet bak umudum sen de
Aminnnn İnşaAllah Rabbim tek anne olmayı nasip etsin İnşaAllahEvet ikisini de kullan Allah'ın izniyle olur hatta ikiz olur senin de inşaallah:))
Ayyyy Cuma günü yazarsın belki teyze oluyorsunuz diye :)hahahyy bende mii pehhh. ruyanda gorcuma bat gunum .cumartesiye kadar cumaya kadra bakalim
Öffr kuzum umutsuzluğa kapılmak yokkkkkkkkhahahyy bende mii pehhh. ruyanda gorcuma bat gunum .cumartesiye kadar cumaya kadra bakalim
Umutsuzluk değil ablam kendimi alıştırıyom ya yoksa zor oluyo nasipte öteye geçilmez hayırlısıyla gelsinde vakti önemli değil :)vlaa sabrin sonu selemat iste canm onun adina cok sevimdim swnin adinada sevinelim
hahahhyy murvis alemsin siz hepniz gebe olmadan ben olmayacam:)Ayyyy Cuma günü yazarsın belki teyze oluyorsunuz diye :)
Ayy hadi inşaallah ya çok dua et kendine biz de ederiz canm benmAminnnn İnşaAllah Rabbim tek anne olmayı nasip etsin İnşaAllahKüçüklüğümden beri ikiz çocuk hayalim var . Hatta ikiz annesi olan biri keşke bana dua etse demişliğim var ve diyen ikinci kişisin :) Allah razı olsun İnşaAllah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
bise olmaz tiramusu tatlisi seni seni oncelik .sizlerin:)Öffr kuzum umutsuzluğa kapılmak yokkkkkkkk
Hiç belli olmaz o işler kuşum :)hayırlısı hepimiz için dehahahhyy murvis alemsin siz hepniz gebe olmadan ben olmayacam:)
Oyy canım benimbise olmaz tiramusu tatlisi seni seni oncelik .sizlerin:)
Etmez miyim hem kendime hem de isteyen herkese ediyorumAyy hadi inşaallah ya çok dua et kendine biz de ederiz canm benmvalla benim aklıma gelirdi de başıma gelebileceğini hiç tahmin etmemistim :)) amiin amiin insaalah
Hiç belli olmaz o işler kuşum :)hayırlısı hepimiz için de
Valla abla inanırmısın bu ay sen hediyeyi patlatcan gibime geliyoamin. aminbu ay. kim daha supriz yapar sence
Bazen birinin ismini görünce sanki hamile olacak gibi hissediyorum ama umutlandırmak istemiyorum bilemeyiz ki ama inşaAllah hepimiz hamile kalırız .amin. aminbu ay. kim daha supriz yapar sence
sende bu sevince dahil ol insssOyy canım benimvallahi inan içimden gelerek söylüyorum sizlerden aldığım her sevinçli haber de kendi başıma gelmiş gibi heyecan ve mutluluk duyuyorum
Sence benim olabilirmi canımBazen birinin ismini görünce sanki hamile olacak gibi hissediyorum ama umutlandırmak istemiyorum bilemeyiz ki ama inşaAllah hepimiz hamile kalırız .Geçen gün hanımlar yazısını hamileler diye okumuştum hatırlarsan bence öyle yol alıyoruz
misal kimBazen birinin ismini görünce sanki hamile olacak gibi hissediyorum ama umutlandırmak istemiyorum bilemeyiz ki ama inşaAllah hepimiz hamile kalırız .Geçen gün hanımlar yazısını hamileler diye okumuştum hatırlarsan bence öyle yol alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?