Hahahah sıkı çalışmam lazım desene senin 6. His kuvvetlihahahyy ben de ikisinden eminm. sumyakda olabilirir cheryumda da olabilr swnden belki bu ay degil diger ay . yapacan gibime yani ocakta pombayi patlacan .tiremussu yu dusenecm
Ben de kendimden Ocak ayına kadar bekliyorum bakalım :)Senden dehahahyy ben de ikisinden eminm. sumyakda olabilirir cheryumda da olabilr swnden belki bu ay degil diger ay . yapacan gibime yani ocakta pombayi patlacan .tiremussu yu dusenecm
kuzum reelde cok sevdigim bir arkadasim vardi korundu 2 sene. ben hamilelik belirtileeiri yasarken oda kendini kesin hamileyim adeti 10 gun gecti oat ben hamisim. cok uzuldu adet oldu ona dedim ki bole bole. yap diye . kiz benden sonra kaldi hamile o bile inanmadi korununca. bise degismwz yetrki iste kuzum imtihan ben na yapayim hasta olun uzuluyormTey Allahım yaa 3 çocuğu karnında taşı doğur bu yaşa kadar getir, ben beceremiyorum de. Bir tane bakamam korkusuyla 3 sene korunduz biz esma ne diyosun sen
Pembelim az daha sabır, sonucun müjde olsun hayır olsun inşallah
Kızlaaar şu adet günü gelmeden morAl bozablar bir adım öne çıkabilir mi, bişe deniycem deeAdetim gelene kadar hiç yitirmemiştim ümidimi. Moralim bozuk adet oldum evet ama kendimi rahatlamaya çalışıyorum.
İnşallah yerleşme kanamasıdır ki öyle duruyor canımcım
Kızz okuuu okuuu canım çıktı. Ne çok yazmışsınız anemm. Okuyan var okuyamayan var az yavaş olun daaa
Hadiiiii İnşaAllah kuzum Rabbim işitsin bizi ve kabul etsin:)Ay canım aynı şeyi düşünüyormuşuz bende aralık ayında sen dilzapek ve seymadan çok ümitliyim :)
oyyy kuzum inşallahh hep beraber haber alırız Allah razı olsunBen de kendimden Ocak ayına kadar bekliyorum bakalım :)Senden deTabi hepsinden bekliyorum ben de kızlar yakın doğuralım lütfen dualarımın arasında bu da var ona göre @sumyak @dilpazak @cheryum Kutsal Tiramisu Kutsalsekerpare S sena PembePanter ve etiketleyemediğim tüm arkadaşlar ,isimleri yanlış yazdıysam kusuruma bakmayın
İnşaAllahinşallah seninde kuzucumm
Tövbe tövbe canımcım nası bakıcam ben o kadarınainşallah kuzum benim Rabbim sesini duysunseninde bidahaki ay 3 üz tutar inşallah
Yeee anacumm ye. Yee afiyet şifa olsun.Bu saatlerde acıkıyorum ben de :) kızlar doymuyoruz anam :)
Tabi canım benimde gece gece canım çekti nerden bulacam şimdi tiramisu
Senaaacaaaannnnnnnn daha yumurtlamama 367383 gün var ama beni mutlu ettin, Allah da seni mutlu etsin canımcımAy canım aynı şeyi düşünüyormuşuz bende aralık ayında sen dilzapek ve seymadan çok ümitliyim :)
Esma kız sen önden hamiş ol ki bana yol göster ilki olacak ya heyecanlıyımhahahyy ben de ikisinden eminm. sumyakda olabilirir cheryumda da olabilr swnden belki bu ay degil diger ay . yapacan gibime yani ocakta pombayi patlacan .tiremussu yu dusenecm
Üçüz diye dua ettiğiniz kişilere yardıma gidersiniz kızlarÜçüz e yazmadan önce acayıp içimden Aminnnn dedim ya sonra kızma bak :)Rabbim kabul eder İnşaAllah:)
Aminnn canım hepimize inşallah
Amin senden de kuzumoyyy kuzum inşallahh hep beraber haber alırız Allah razı olsun
Ben de kendimden Ocak ayına kadar bekliyorum bakalım :)Senden deTabi hepsinden bekliyorum ben de kızlar yakın doğuralım lütfen dualarımın arasında bu da var ona göre @sumyak @dilpazak @cheryum Kutsal Tiramisu Kutsalsekerpare S sena PembePanter ve etiketleyemediğim tüm arkadaşlar ,isimleri yanlış yazdıysam kusuruma bakmayın [/QpUOT tahminimz tutarsa. bunlar bize hediye alsinlar:)£
Çoluk çocuk yardımdan çok dertleşme olur bizimkisiTövbe tövbe canımcım nası bakıcam ben o kadarınateker teker gelsinler. Bir de ablamda ikiz var, tutarsa seni bulurum pembelim
Yeee anacumm ye. Yee afiyet şifa olsun.
Kutsal Tiramisu gece gece 367383 tane isim değişti en sonunda tiramisu da karar kıldı. Bana da eylül kelebeği koy dedi de ismini, ismim olmazsa olmaz bacım, sonra etiketleri üstüme almam falan, kim o eylül kelebeği derim
Senaaacaaaannnnnnnn daha yumurtlamama 367383 gün var ama beni mutlu ettin, Allah da seni mutlu etsin canımcım
Esma kız sen önden hamiş ol ki bana yol göster ilki olacak ya heyecanlıyım
Üçüz diye dua ettiğiniz kişilere yardıma gidersiniz kızlar
yardıma gelirim bacımTövbe tövbe canımcım nası bakıcam ben o kadarınateker teker gelsinler. Bir de ablamda ikiz var, tutarsa seni bulurum pembelim
Kutsal Tiramisu gece gece 367383 tane isim değişti en sonunda tiramisu da karar kıldı. Bana da eylül kelebeği koy dedi de ismini, ismim olmazsa olmaz bacım, sonra etiketleri üstüme almam falan, kim o eylül kelebeği derim
Senaaacaaaannnnnnnn daha yumurtlamama 367383 gün var ama beni mutlu ettin, Allah da seni mutlu etsin canımcım
seymosm .vala olursa. bakmaya gel arada:) zor olur anammm.Tövbe tövbe canımcım nası bakıcam ben o kadarınateker teker gelsinler. Bir de ablamda ikiz var, tutarsa seni bulurum pembelim
Birinin uzun zaman çocuğu olmamış sonra dördüz olmuş olmayacak şey değil aratmadan nasip etsin Rabbim deseymosm .vala olursa. bakmaya gel arada:) zor olur anammm.
murvis ben yedim kuzum bir ekmwge yakin:) beni gorende 100 kilo sanack zayifim birdr ama yiyorm vallahCanı gönülden dua ederlerse bana en büyük hediye olur
Neyse Allahtan ismimi doğru yazmışsın da dua başka şeymaya gitmesinBen de kendimden Ocak ayına kadar bekliyorum bakalım :)Senden deTabi hepsinden bekliyorum ben de kızlar yakın doğuralım lütfen dualarımın arasında bu da var ona göre @sumyak @dilpazak @cheryum Kutsal Tiramisu Kutsalsekerpare S sena PembePanter ve etiketleyemediğim tüm arkadaşlar ,isimleri yanlış yazdıysam kusuruma bakmayın
Esmaaa çabuuk taktik yaz bizee. Neler yapmalı?kuzum reelde cok sevdigim bir arkadasim vardi korundu 2 sene. ben hamilelik belirtileeiri yasarken oda kendini kesin hamileyim adeti 10 gun gecti oat ben hamisim. cok uzuldu adet oldu ona dedim ki bole bole. yap diye . kiz benden sonra kaldi hamile o bile inanmadi korununca. bise degismwz yetrki iste kuzum imtihan ben na yapayim hasta olun uzuluyorm
Çıldırmacalar olurÇoluk çocuk yardımdan çok dertleşme olur bizimkisi:)
yardıma gelirim bacımkutsal kesin çok yiyo
benim sonum öyle görünüyoBirinin uzun zaman çocuğu olmamış sonra dördüz olmuş olmayacak şey değil aratmadan nasip etsin Rabbim de
Ohhh yarasın esmama :)murvis ben yedim kuzum bir ekmwge yakin:) beni gorende 100 kilo sanack zayifim birdr ama yiyorm vallah
şeymoşumm vallahi bende seviyorum seniNeyse Allahtan ismimi doğru yazmışsın da dua başka şeymaya gitmesinsağol canımcım
Esmaaa çabuuk taktik yaz bizee. Neler yapmalı?
A Annelerin en yorgunu hediye hepinizin köpekçiği olsun. Ben alıcam zaten sözüm var.
Çıldırmacalar olurbir de terapist olmalı o ortamda
Pembelimmm seviyorum kız seniii
sen ne yedin ayiptr sormasiOhhh yarasın esmama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?