- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
az önce esma ablayada dedim şeymaya özel yaptım diyeO yeni tarz profil resimleri falan. Hadi yaa kız çok mu özel sorduö. Valla bilmediğimden napim
Çok teşekkür ederim cevap için. Anladım çoğunluk bu cevabı alıyorum
Oyyyyyy teyzesiİnşaallah teyzesi:)
Ben de bir zaman sonra görev gibi oluyor ne bilim yapamıyorum bir hafta on gün kalaAdet gününe kadar bırakmadım :)))
Hissetmiyorum kuzum kız istiyoruz sağlıkla sıhhatle inşaallah ama etraftan hep oğlun olacak diyorlar eşimin ailesi benim ailemde kızın olacak diyor bende de kız erkek bi his yok istek olsa da :) ❤Oyyyyyy teyzesiBebişin cinsiyetini hissediyor musun kuzum hiç
Ben prenses diye sevdim de o yüzden sordum :)Hissetmiyorum kuzum kız istiyoruz sağlıkla sıhhatle inşaallah ama etraftan hep oğlun olacak diyorlar eşimin ailesi benim ailemde kızın olacak diyor bende de kız erkek bi his yok istek olsa da :) ❤
Bende de aynısı oluyodu ama denemek istiyo insan sürede geçiyo her ay umudumu kaybetmeye başlamıştım artık o yüzden son her gün olsun bi de böyle deneyelim dedim :) tabi ara ara olması özlemesi daha iyi öteki türlü bıkkınlık oluyor :)Ben de bir zaman sonra görev gibi oluyor ne bilim yapamıyorum bir hafta on gün kala
İnşaallah ya :)❤ yarın doktora gidicem soracam inşaallah gözükür ve söylerse doktor yazarım hemencik buraya :)❤Ben prenses diye sevdim de o yüzden sordum :)Sağlıklı olsun sağlıcakla doğsun da
:) İnan’ düşüncelerimiz aynı ben de gün aşırı denedim bakalım olmazsa öyle denerizBende de aynısı oluyodu ama denemek istiyo insan sürede geçiyo her ay umudumu kaybetmeye başlamıştım artık o yüzden son her gün olsun bi de böyle deneyelim dedim :) tabi ara ara olmadı özlemesi daha iyi öteki türlü bıkkınlık oluyor :)
Gül gül canımcım, hep gül inşallahaz önce esma ablayada dedim şeymaya özel yaptım diyekız şaka yapıyom olabilir yani özür diledin ya ona gülmem geldi
Yarın doktora gitmenle bu konuşma bi ilişkili olabilirİnşaallah ya :)❤ yarın doktora gidicem soracam inşaallah gözükür ve söylerse doktor yazarım hemencik buraya :)❤
İnşaAllah kuzucum İnşaAllah Allah razı olsun hepinizdenİnşaallah hergüne gerek kalmaz bu olur Allahın izniyle güzel haberlerini verirsin bize
Aay insan çok merak ediyo cinsiyeti ya doktor söylemezse ben çatlarım bebeğin göstermemesinde de çatlarım heralde :) ❤Yarın doktora gitmenle bu konuşma bi ilişkili olabilirsağlıcakla olsun Eşim ben hamileysem cinsiyetini gösterme dicekmiş bizde akşam konuştuk :)
inşallah canımıniçi hep beraber gülerizGül gül canımcım, hep gül inşallah
Şimdi annesi göstermeye bilir :) İnşaAllah gösterir deAay insan çok merak ediyo cinsiyeti ya doktor söylemezse ben çatlarım bebeğin göstermemesinde de çatlarım heralde :) ❤
Kesinlikle :)Kız bana gülüyorsunuz ama bak herkes merak ediyormuş bence bu soruyu. Heybemize bir bilgi daha attık
Bende soruyordum çevremdeki çocuğu olanlara hamile olanlara :) ay bi de biz hiç uğraşmadık nasıl oldu anlamadım diyenleri boğazlayasım geliyodu :)Kız bana gülüyorsunuz ama bak herkes merak ediyormuş bence bu soruyu. Heybemize bir bilgi daha attık
İnşaallah gösterip annesine sürpriz yapar canımm ❤Şimdi annesi göstermeye bilir :) İnşaAllah gösterir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?