- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Öyle deme gene canım İnşaAllah nasip olurbenim sonum öyle görünüyo
Aklımdan geçeni yazmışsın bize de söyle A Annelerin en yorgunuNeyse Allahtan ismimi doğru yazmışsın da dua başka şeymaya gitmesinsağol canımcım
Esmaaa çabuuk taktik yaz bizee. Neler yapmalı?
A Annelerin en yorgunu hediye hepinizin köpekçiği olsun. Ben alıcam zaten sözüm var.
Çıldırmacalar olurbir de terapist olmalı o ortamda
Pembelimmm seviyorum kız seniii
Ben ne anlarım acaba çocuk bakmaktan, bunu aramızda en iyi sen bilirsin. Ama bakmaya diye gelip sevebilirim booolcaseymosm .vala olursa. bakmaya gel arada:) zor olur anammm.
Ama şı ismini değişmedin kuzucum. Pembeler kızrmızıları sevmiyorum, napacağızşeymoşumm vallahi bende seviyorum seni
Ben yememek icin Elimden geleni yapıyorum şuan çok açım :)sen ne yedin ayiptr sormasi
inşallah kuzucum inşallah gelir elbet :)Öyle deme gene canım İnşaAllah nasip olurBen de bazen öyle mi olacak acaba diyorum sonra da İnşaAllah çok bekletmeden gelir diyorum :)
ye kiz ye. ne olacakBen yememek icin Elimden geleni yapıyorum şuan çok açım :)
Mesaj at o zaman bize :)taktigi soyleyemem mune baci. bami basar
Kız o etek mini etek mibu arada hala. pijama giymeyen benmiym hala etekle dolasiyorm:)
ya denedim ama yapamadım eğer değiştirebilirsem kutsal panter yapıcamBen ne anlarım acaba çocuk bakmaktan, bunu aramızda en iyi sen bilirsin. Ama bakmaya diye gelip sevebilirim booolca
Ama şı ismini değişmedin kuzucum. Pembeler kızrmızıları sevmiyorum, napacağız
Yok anam ben pek zayıf değilim almayayım :)ye kiz ye. ne olacak
Allahımmmm :)Kız o etek mini etek mi
bakarsin vallah biz nerden gordk kaynana ben yardim ederim dedi hic izin vermedim o kadar degisik bir duygu ki ilkinde. kimse opmesin kimse dokunmasin birtek ben sevvecm cok kiskandim ama digerleeinde saldim cayira mevlam kayiraBen ne anlarım acaba çocuk bakmaktan, bunu aramızda en iyi sen bilirsin. Ama bakmaya diye gelip sevebilirim booolca
Ama şı ismini değişmedin kuzucum. Pembeler kızrmızıları sevmiyorum, napacağız
Esmam zamanı gelince özelden görüşürüz. Zaten daha valit var benim için.taktigi soyleyemem mune baci. bami basar
ahahah kız essahtan kahkaha atacaktım. Adam yanımda uyuyoya denedim ama yapamadım eğer değiştirebilirsem kutsal panter yapıcam
ahada yaptım kız senin için değerimi bilEsmam zamanı gelince özelden görüşürüz. Zaten daha valit var benim için.
ahahah kız essahtan kahkaha atacaktım. Adam yanımda uyuyo@Kutsal Tiramisu pembelim isim arıyormuş. Ne dersin." Ne koysun. Kutsal kelebek mi koysak kız
Esmam allah bize de o ilk duyguyu yaşatsın inşallah.bakarsin vallah biz nerden gordk kaynana ben yardim ederim dedi hic izin vermedim o kadar degisik bir duygu ki ilkinde. kimse opmesin kimse dokunmasin birtek ben sevvecm cok kiskandim ama digerleeinde saldim cayira mevlam kayira
Ahahahahahah kutsalım panteriiiimmmmmmahada yaptım kız senin için değerimi bil
tiremisu allah seni guldursun emi. gozumden yas geldi gulmektenahada yaptım kız senin için değerimi bil
O artıl kutsal bi panterEsmam allah bize de o ilk duyguyu yaşatsın inşallah.
Ahahahahahah kutsalım panteriiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?